David A. Phillips

David Atlee Phillips

Rengetegen tévelyegnek ide-oda az élet útvesztőiben, miközben úgy csapódnak az egyik megtapasztalásból a másikba, mintha csak egy flipperben lennének. Egyszerűen sem az elménket, sem a helyes utat nem ismerjük. (…) A számmisztika azonban a belső én közvetlen megismerését kínálja, s az önmegismerés alapjaira támaszkodva előre meghatározott úton lépdelhetünk az élet grádicsain.

David A. Phillips (1934–1983) élete során egy tucatnyi könyvet írt. Az egészségügy és a táplálkozástan területén felhalmozott tudását doktori disszertációjában foglalta össze.

A világ minden táján tartott előadást a számmisztikáról, amelyekben az egészségügy és a személyiségfejlődés területén egy élethosszon át összegyűjtött tapasztalatait osztotta meg. Davidet sokan a világ első számú numerológusaként tartották számon.

Számmisztika

Ezotéria mindenkinek sorozat

szammisztika_Ezo_mindenkinek

Az emberek általában csupán mennyiségek szimbólumaként tekintenek a számokra, ám ha tágabb, metafizikai értelemben vizsgálódunk, a számok sokkal mélyebb jelentéssel bírnak.

A számmisztika fellebbenti a fátylat az életünket meghatározó számok mögött meghúzódó jelentésről. David A. Phillips könyvének segítségével megérthetjük a numerológiai minták és az anyagi helyzetünk, egészségi állapotunk és általános jóllétünk között fennálló kapcsolatot.

A számok világában való megmerítkezés egyszerű és pontos eszközt biztosít, amelynek segítségével úgy dolgozhatjuk fel saját élményanyagunkat, mintha egy térképen navigálnánk eddig járatlan utakon.