David Wolfe

David „Avocado” Wolfe a tápláló ételek és a hosszú élet univerzumának rocksztárja és Indiana Jones-a. A világ vezető vezérigazgatói, nagykövetei, sztárjai, sportolói, művészei és bolygónk igazi a hősei – az anyukák – mind Davidhez fordulnak szakértői tanácsért, ha egészségről, szépségről, gyógynövényekről, táplálkozásról vagy csokiról van szó!

Társalapítója a TheBestDayEver.com online egészségügyi magazinnak, valamint ő az ötletgazdája és elnöke a nonprofit The Fruit Tree Planting Foundation (www.ftpf.org) alapítványnak, melynek célja, hogy 18 billió gyümölcs-, dió- és gyógyhatású fát ültessen a Földön.

Több mint 20 év elhivatott tapasztalattal és 3000 élő rendezvény lebonyolításával a háta mögött, David pozitív hozzáállással, ökoközösségek felépítésével, forrásvízzel, és a legjobb minőségű organikus ételekkel és gyógynövényekkel indított harcot a ragyogó egészségért.

David támogatja azt az elképzelést, miszerint töltsünk több időt a természetben, termesszük a saját ételeinket, és tegyük a mai napot a legjobbá. Tanításai szerint az inspiráció a szeretetben, az utazásban, a természetes szépségben, a vibráló egészségben és a csúcsteljesítményben rejlik.

David Wolfe körbejárta a Földet, hogy a világ legtisztább ételei és vizei után kutasson, valamint kalandutazásokat is vezetett (lásd www.davidwolfeadventures.com).

David ínyenc csokoládéfogyasztó, organikus farmer, méhész, és vaníliatermesztő. Kifejezetten érdekli az organikus étcsokoládé megszépítő, egészséget elősegítő és misztikus tulajdonsága.

David tömérdek sikerkönyvet írt, ezek közt van az Eating for Beauty, a The Sunfood Diet, a Succes System, a Naked Chocolate, az Amazing Grace, a Chaga: King of the Medicinal Mushrooms and Longevity. Valamint részt vett számos áttörést jelentő dokumentumfilmben, mint például a Food Matters, a Hungry for Change és a Discover the Gift.

David Wolfe Facebook-oldala (www.facebook.com/DavidAvocadoWolfe) naponta megérint embereket a világ minden tájáról azzal, hogy tömör és átütő inspirációt, híreket és tanításokat közöl.

David nagyon keresett tanácsadó az egészségügy és a személyes siker területén. Olyan siker- és üzleti trénerekkel osztozott a színpadon, mint Anthony Robbins, Richard Branson, Brian Tracy, John DeMartini, valamint elismert orvosokkal és kutatókkal is, mint például Dr. Bruce Lipton, Dr. Joseph Mercola, Dr. Sara Gottfried, Dr. Lissa Rankin, Dr. Dave Woynarowski és sokan mások.

David az egyik vezető oktató és előadó az évente megrendezett Longevity Conference-en, az Institute of Integrative Nutrition-nél és a Body-Mind Insitute-nál, ahol saját órát tart: www.bodymindinstitute.com/the-david-wolfe-nutrition-certification/

 

SUPERFOOD

superfood-B1_800px
Olvass bele!

SUPERFOODnak az olyan növényi ételeket nevezzük, amelyek egyszerre táplálnak és lényegesen csökkentik az esetleges betegségek kialakulásának kockázatát. Köszönhető ez annak, hogy kiemelkedő mennyiségben tartalmaznak tiszta fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és antioxidánsokat.

A SUPERFOOD szó hallatán nem feltétlenül kell egzotikus, drágán beszerezhető csodaszerekre gondolni: mindegyiket évezredek óta fogyasztja az emberiség. A világhírű egészségszakértő, David Wolfe utazásai során gyűjtötte össze bolygónk 10 legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságokkal rendelkező táplálékát.

A szerző a SUPERFOODok bemutatásán túl arra is megtanítja az olvasót, hogyan érdemes felhasználni őket. A nyersanyagok mellé egyszerű recepteket is ajánl, melyeket mindenki saját ízlése szerint állíthat össze. A könyv könnyen érthető, olvasmányos kalauz, amely megalapozott tudományos bizonyítékokkal tálalja érveit. Használd Te is rendszeresen a SUPERFOODokban rejlő csodálatos erőt, illessz be néhányat étrendedbe az egészség, a szépség és a fiatalság megőrzése érdekében.

TUDJ MEG TÖBBET A SUPERFOODOKRÓL


[ic_add_posts category=’superfood’]