Doreen Virtue

„Szeretünk téged, drága gyermek. A félelmeidből jövő jelzések füttyszóhoz hasonlatosak, melyek minket, angyalokat az oldaladra szólítanak. Sohasem vagy egyedül a félelem óráiban.” – Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Amerikai pszichológus, az egyik legnagyobb elismert angeológusangyalszakértő, az Angyalterápia módszerének megalapítója. Tanítása az angyalokkal folytatott kommunikáción alapul: eszerint bárki kérhet felsőbb útmutatást, segítséget, kérése meghallgatásra talál, hiszen a segítő, isteni útmutatást adó lények körülöttünk vannak – csak fel kell ismernünk az általuk küldött jeleket. Doreen Virtue ehhez többféle eszközt is kezünkbe ad: kártyacsomagjai között találhatók angyalkártyák, istennők és tündérek útmutatásai, használja a tarot-t, tematikus kártyákat készített (például szerelmi jóslásokra vagy napi használatra), de vannak olyan könyvei is, melyekben útmutató magyarázatait összekapcsolja más területekkel, például a növények és virágok spirituális vonatkozásaival, a számmisztikával vagy az álomfejtéssel. Magas szintű pszichológiai képzettségének köszönhetően olyan témákra is hiteles választ tud adni, mint a táplálkozási zavarok vagy a párkapcsolati problémák.

Könyvei így nem véletlenül örvendenek ilyen hihetetlen népszerűségnek Magyarországon és világszerte, kártyái pedig nem csupán ezoterikus használati tárgyak, hanem művészi igénnyel kidolgozott, szép és esztétikus alkotások is.

Dr. Doreen Virtue könyvei az Édesvíz Kiadó gondozásában jelennek meg, bővebb információkat angol nyelven a szerző saját honlapján lehet olvasni.

Meditációi, gyakorlati tanácsai az angyalokkal való kommunikációhoz magyarul is elérhetők az Édesvíz Kiadó youtube csatornáján.

Tíz üzenet az angyaloktól

Tíz inspiráló és reményt adó üzenetet találsz a könyvben Isten angyalaitól, akik pontosan tudják, hogy a szíved mélyén milyen kérdések foglalkoztatnak. A gyermekkora óta intuitív képességekkel rendelkező Doreen Virtue segítségével tolmácsolják isteni bölcsességüket olyan fontos témákban, mint például:

arkangyalok_es_Felemelkedett_mesterek

• a valódi éned és életcélod
• a szabad akarat
• a kapcsolatok
• a gyógyulás
• a spirituális és földi kiteljesedés

 Ha a könyvet találomra kinyitod valahol, akkor is hasznos iránymutatást kaphatsz belőle. Az így kapott üzeneteket tekintsd személyre szabott iránymutatásnak.

A 10 üzenet az angyaloktól című könyv segít tisztább kapcsolatot kialakítanod a Mennyországgal. Remélem, hogy a következő oldalakon található üzenetek segítenek abban, hogy nyitott légy Isten személyesen neked szóló üzeneteinek meghallgatására.

Arkangyalok és felemelkedett mesterek

arkangyalok_es_Felemelkedett_mesterek

Melyik arkangyalt vagy mestert hívjam segítségül gondjaim megoldásához? Felhasználhatom-e az istennői energiát az angyali erőkkel együtt?
A fenti kérdések rendszeresen felmerülnek Doreen Virtue író-olvasó találkozóin és szellemi foglalkozásain. Doreen szívesen ajánlott volna az érdeklődőknek egy átfogó, minden részletre kiterjedő teológiai művet, de nem talált ilyet. Ekkor támadt az a gondolata, hogy személyesen pótolja a hiányt, és megírja azt.

A problémákat alfabetikus sorrendben találjuk a könyvben, és az ezeken segíteni tudó istenségek listáját is. Nincs még egy hasonló, lexikon jellegű kiadvány. Nyelvezete egyszerű és könnyen érthető. Az istenségek leírásai érdekesek, tömörek, és rengeteg újdonsággal szolgálnak.

Mihály Arkangyal

Mihaly_arkangyal_B1_218px

Mihály gyógyító, harcos és őrangyal, békét hoz és legyőzi a sötétséget. Doreen Virtue, ebben a felemelő műben arra mutat rá, hogy Mihály milyen sokféle módon hozhat minden ember életébe harmóniát. Lenyűgöző igaz történetek számolnak be arról, hogyan védi meg az embereket vezetés közben, hogyan mutat utat a karrierjükben, és védelmezi őket.

A könyv segítségével megtanulhatjuk, hogyan lépjünk kapcsolatba Mihállyal és felfedezzük a vele való együttműködés módjait, hogy testi és lelki gyógyulásban részesítsen minket, a családunkat, barátainkat és ügyfeleinket, ezenfelül megismerjük, miként segített emberek ezreinek szerte a világon, hogy ők is ugyanezt tehessék. A könyvben található történetek megnyitják a szíved a tiszta, feltétel nélküli szeretetre, melyet Mihály mindenkinek felajánl, aki kéri, és segít abban, hogy biztonságban, védelmezve és nagyon szeretve érezd magad!

Angyali álmok

angyali_almok_B1_218px

Álmaink fontos üzenetet hordoznak, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Mivel a legtöbb álomfejtő könyv a szerző perspektívájából közelíti meg az álmokat, ez könnyen félrevezethet minket sajátunk értelmezésében. Mindig szem előtt kell tartanunk, hogy álmaink saját „rendszerünkön” keresztül üzennek nekünk, így saját magunk értelmezése a legjobb útmutató.

A szerzők olyan technikákat sorolnak fel, amelyek pontos betartásával könnyebben felidézhetjük álmainkat, de használhatjuk őket útmutatóként is, hogy kialakítsuk sajátjainkat. Foglalkoznak a különböző szimbólumokkal, állatfajták, színek, tárgyak szerint csoportosítva.

Álmainkban mindig jelen vannak az angyalok, rémálmainkban vigyáznak ránk, és az álmok során közvetített üzeneteik sorsfordítók lehetnek számunkra. A könyv legfontosabb mondanivalója, hogy csak mi magunk fejthetjük meg álmainkat. Ehhez kíván segítséget és új perspektívát nyújtani a szerzőpáros, mindezt a közbeiktatott sok személyes történet miatt rendkívül olvasmányos formában.

Virágterápia

Viragterapia_B1_218px

Egy csodálatos könyv a virágok és a természet erejéről: a virágokat nem csak szépségükért szeretjük, de a lelket is gyógyítják. Minden virág más-más energetikai tulajdonsággal rendelkezik – gondoljunk csak arra, hogy a rózsa évezredek óta a szépség jelképe, míg a lótusz a bölcsességé és a spiritualitásé –, és ugyanígy kapcsolható segítő angyalainkhoz.

A virágok ezáltal segítő, gyógyító üzeneteket is hordoznak, és nem is kell, hogy fizikai valójukban lássuk őket: már az is segít, ha csupán képet nézünk. Ha virágot veszünk vagy ajándékozunk, mindig jusson eszünkbe, hogy milyen isteni útmutatást hordoz.

Doreen Virtue és a naturopata természetgyógyász Robert Reeves közös könyve közel száz, ismert és kedvelt dísznövény és virág spirituális jelentőségét részletezi, és további fejezeteket szán a virágterápia alapjainak ismertetésére.

Gyógyítás angyalokkal

Gyogyitas_angyalokkal_B1_218px

„Nem képzelődsz. Az angyalok valóban itt vannak közöttünk. Jelenlétük dominánsabb, mint valaha.(…) Az angyalok gyógyító ereje határtalan. Segítenek meggyógyítani emberi kapcsolatainkat, karrierünkkel kapcsolatos problémáinkat, pénzügyi helyzetünket, lakhatási gondjainkat, és képesek elhárítani bármilyen más, számunkra zavaró körülményt.” (részlet a könyv bevezetőjéből)

A Gyógyítás angyalokkal az egyik legnépszerűbb spirituális módszer, az angyalterápia alapműve. Gyakorlati útmutató mindenkinek, aki úgy dönt: kinyitja érzékeit láthatatlan segítőink felé és elfogadja az isteni útmutatást a mindennapi problémák megoldására.

„Az angyalok rendkívüli gyógyító erővel bírnak. Ha együttműködsz velük, felgyorsíthatod gyógyításuk hatását. Minél többször hívjuk be az angyalokat életünkbe, az annál hamarabb tükrözi vissza a mennyország ragyogását.”

Angyal öröknaptár

angyal_oroknaptar_2016_teto_218px

Ebben az évről évre használható, asztali öröknaptárban Doreen minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten.

Ne foszd meg magad ettől! Az angyalfestményekhez tartozó 365 angyali üzenet, örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

Az üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észbe, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el.”

Arkangyalok ereje tarot-kártya

arkangyaok_ereje_tarot_doboz_teto_218px

A Doreen Virtue és Radleigh Valentine által alkotott Arkangyalok ereje tarot-kártya káprázatos és inspiráló szavaival és ábráival megőrzi a hagyományos tarot varázsát, és lehetőséget ad számunkra, hogy az égi üzeneteket követve tudjuk pozitív irányba alakítani életünket. A kártyához írt könyvben a 78 tarot-lap általános jelentése mellett pontos instrukciókat is találsz arról, hogyan vess kártyát magadnak, vagy akár másoknak.

E lenyűgöző tarot-kártya segítségével szeretetteljes, konkrét tanácsokat kaphatunk, valamint önbizalmat, hogy hatásukra megtehessük a szükséges lépéseket is. Ösztönzést érzel majd, hogy pozitív irányban változtasd meg az életed az arkangyalok segítségével, akik a kezedben tartott kártyalapon keresztül nyújtanak neked útmutatást.

Napi útmutatás az angyalodtól

Napi_utmutatas_angyal_800

365 angyali üzenet a szíved enyhítésére, gyógyítására és felnyitására. Minden egyes oldal egy praktikus, emberközeli üzenetet tartalmaz az angyaloktól, amelyen keresztül segítenek, hogy csodás napod legyen.

Ez a könyv megfelelő alkalmat teremt arra, hogy napi rendszerességgel kapcsolatba lépj őrangyalaid szerető energiáival. Ideális esetben minden reggel elolvashatsz egy üzenetet, mielőtt elkezdenéd a napodat. A lapokat akár számozott sorrendjük alapján is olvashatod, vagy hagyhatod, hogy a könyv annál az üzenetnél nyíljon ki, amely az adott pillanatban számodra a legfontosabb.

“Minden egyes oldal egy praktikus, emberközeli üzenetet tartalmaz az angyaloktól, amelyen keresztül segítenek, hogy csodás napod legyen – és miközben elolvasod, valószínűleg hallani és érezni is fogod saját angyalaid útmutatásait.”

Az angyalterápia kézikönyve

Az_angyalterapia_kezikonyve_B1_800px

Ez a tudás mindenki számára felbecsülhetetlen, aki az angyalok csodálatos világán keresztül szeretne valódi egészségre, boldogságra és megelégedettségre lelni.

Akár gyakorlott spirituális gyógyító vagy, akár a veled született spirituális képességeidet szeretnéd továbbfejleszteni, ez a mű alapvető tudásforrás, amelyhez újra és újra visszatérhetsz.

Tudd meg:
– Mikor melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért vagy útmutatásért? Melyik angyalnak mi a feladata?
– Hogyan dolgozhatsz az angyalkártyákkal és más, közvetítésre alkalmas eszközökkel?
– Mit jelent pontosan a tisztánlátás, tisztánérzékelés, tisztánhallás, tisztángondolkodás? Te melyik típusba tartozol, és hogyan fejlesztheted médiumi képességeidet?
– Mi az angyalterápia, és hogyan működik?

Angyalterápia színezőkönyv

angyalterapia_szinezo_B1_218px

Lazulj el teljesen, és add át magad a színezésnek.
Észre fogod venni, hogy az Angyalok vezetik a kezed.
Ha így teszel, az Angyalok segítenek álmaid elérésében.
Higgy ebben és hagyd, hogy megtörténjen.
Légy boldog, egészséges és gazdag.
Mert jár Neked!

Szüntelen éhség

Szuntelen ehseg 218

Minden részünk tökéletes, és ez alól az étvágyunk sem kivétel. Az ételek utáni sóvárgásunk nem azt jelenti, hogy valami baj van velünk, inkább azt mutatja, hogy az étvágyunk pontosan a terv szerint működik. Az a feladata, hogy figyelmeztessen spirituális és érzelmi üzemanyagunk kifogyására, vészjelzése szerint több lelki nyugalomra van szükségünk.

Ha az étvágyunk irányíthatatlanná válik, annak mindig az az oka, hogy energikusabbnak akarjuk érezni magunkat, szeretnénk jobban ellazulni, vagy azt akarjuk, hogy jobb legyen a hangulatunk. A sóvárgásaink intuitív módon éppen arra az ételre irányulnak, amelyik a kívánt hatást éri el.

E könyv lapjain pontosan ezt a megközelítési módot ismerhetjük meg, és megtanulhatjuk értelmezni saját sóvárgásainkat. A könyvben található kérdőív segítségével kideríthetjük, milyen típusú érzelmi evők vagyunk, majd utánanézhetünk az egyes ételtípusok mögött húzódó jelentéseknek, hogy elemezhessük – és csökkenthessük – étvágyunkat.

 Angyali számok

angyali_szamok_B1_218px

Vannak visszatérő számok, számsorok az életedben? Vagy olyanok, amelyek – magad sem tudod, miért – nagyon fontosnak tűnnek? Doreen Virtue könyve segít, hogy ezeket értelmezd: az angyaltan szakértője könyvével bevezet a spirituális világ számkódrendszerébe.

A számsorértelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert a világon mindenféle számokba botlunk. Ha találkozol egy számsorral – különösen, ha rövid időn belül többször –, csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

Tanítása szerint körbevesznek minket a segítő lények, csak kérni kell őket, és ők kapcsolatba lépnek velünk. A jeleket azonban csak mi ismerhetjük fel és értelmezhetjük: az Angyali számok éppen ebben a kódfejtésben lesz segítségünkre. Tegyél egy próbát!

Földre szállt angyalok

Foldreszallt_angyalok_B1_218px

Találkoztál már olyan emberrel, akiről azt gondoltad: egy földre szállt angyal? Valószínűleg nem tévedtél! Az angeológia – angyaltan – legnagyobb szakértője, az Angyalterápia létrehozója ezúttal nagyon izgalmas témát jár körül: hogyan ismerhetjük fel magunkban és embertársainkban az isteni küldetést, és hogyan éljünk vele.

Mindenekelőtt segít felismerni és tudatosítani magunkban azokat a vonásokat, melyek az angyali létből eredeztethetők: ilyen tulajdonság például a segíteni vágyás, a boldogságkeresés, a spirituális érzékenység vagy az igazság utáni vágy.

A könyv ezután rendkívül gyakorlatias tanácsokkal szolgál ahhoz, hogy angyali vonásainkat megfelelőképp használjuk, és arra is megtanít, hogyan éljünk egy olyan környezetben, amely folyton nehézségeket gördít utunkba.

Égi üzenetek

Égi üzenetek

Te is látod a jeleket? És azt is tudod, mit üzennek számodra? Őrangyalaid fáradhatatlanul igyekeznek kapcsolatba lépni veled. Körbevesznek egyértelmű jelekkel, és különféle módokon próbálják tudatni veled, melletted állnak.

Csodálatos szivárványt látsz? Lépten-nyomon egy bizonyos számba botlasz? Esetleg elhullott madártollak, kallódó pénzérmék bukkannak fel környezetben?

Doreen Virtue Égi üzenetek című gazdagon illusztrált könyvében egyedülálló tudását és tapasztalatát adja át Neked. Most az angyalkommunikáció legelismertebb szakértőjétől tanulhatod meg, hogyan használd iránytűként az égi jeleket, és hogyan kérj különleges iránymutatást karriered kapcsán, szerelmi ügyekben vagy életed más fontos kérdéseit illetően.

Gábriel arkangyal

Ha útmutatásra van szükséged az életeddel kapcsolatban, jusson eszedbe, hogy Gábriel arkangyalhoz bármikor fordulhatsz! Hírmondó angyalod mindig veled van, és ha eddig nem is tudatosult benned jelenléte, fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy különleges üzeneteit eljuttassa hozzád. Vajon mennyit érzékelsz iránymutatásaiból? Tanuld meg közelebb engedni magadhoz és kristálytisztán érteni Őt!

Doreen Virtue ebben a könyvben részletesen bemutatja neked Gábrielt, a híres hírmondó angyalt. Ő az anyák, az írók és a művészek hírnöke mindenhol a világon, és számodra is van mondanivalója. A gyermekvállalás gondolata foglalkoztat? Gyermekeddel kapcsolatos kérdéseid vannak? Fordulj hozzá iránymutatásért, és örömmel segít abban is!

Inspirációképp Doreen Virtue olyan emberek igaz történeteit is megosztja veled, akiknek Gábriel adott útmutatást.

Doreen Virtue 1997 óta tart rendszeresen Angyalterápia-kurzusokat, amelyeken ezreknek tanítja meg az angyalokkal és arkangyalokkal való kommunikációt. Pszichológiai tanácsadásból szerzett B.A.-t, M.A.-t és PhD-t, és az angyali régiókkal foglalkozik. Többek közt Az angyalterápia kézikönyve, a Gyógyítás angyalokkal, a Napi útmutatás az angyalodtól című kötetek szerzője.

Angyali üzenetek

Angyali üzenetek

Az angyalok erővel és szeretettel teli üzenetei segítenek gyógyítani hitrendszerünket és gondolkodásunkat. Megtanítanak bennünket arra, hogyan használjuk szellemi érzékszerveinket látásra, hallásra és érzésre, hogy megismerjük a valódi világot, amely káprázatvilágunk gondjai-bajai mögött húzódik. Sok gyakorlati bölcsességet kínálnak nekünk, amelyeket azonnal tudunk alkalmazni. Segítségükkel javíthatjuk baráti és szerelmi kapcsolatainkat, de gyógyírt ajánlanak a munkánkkal és az egészségünkkel kapcsolatos legtöbb gondunkra is. Ha hagyjuk, hogy magával ragadjon szépséges látásmódjuk, képesek leszünk átadni nekik negatív gondolatainkat, hogy megtisztítsák, majd a legtisztább formájukban visszaadják nekünk azokat.

“Szeretünk téged drága gyermek. A félelmeidből jövő jelzések füttyszóhoz hasonlatosak, melyek minket, angyalokat, az oldaladra szólítanak. Sohasem vagy egyedül a félelem óráiban.

Szeretnénk, ha tudnád, hogy a világ, amelyben élsz, sokkal gyorsabban halad evolúciós útján. Eljön az idő, amikor e felgyorsult változások elsodorhatnak. Engedd, hogy közbeavatkozzunk, oszd meg velünk félelmeidet! Add át nekünk őket!”

Korábban megjelent kártyák:

 1. Istennők
 2. Angyalok és szentek
 3. Gyógyítás tündérekkel
 4. A tündérek mágikus üzenetei
 5. Napi útmutatás az angyalodtól
 6. Felemelkedett mesterek
 7. Mágikus unikornisok
 8. Életcélok
 9. A szerelem angyalai
 10. Angyaltarot
 11. Angyali üzenetek jóskártya

Virágterápia

Egy szál vagy egy csokor szép virágot kapni mindig öröm. Egy szép cserepes növény feldobja a kedvünket és a szobát. Még alkalom sem kell hozzá. De válasszuk, tartsuk, szedjük, neveljük a virágot ezentúl tudatosan! Vegyük figyelembe gyógyító hatását, angyali kapcsolatait, metafizikai energiáit. A természet egyik legcsodálatosabb ajándéka a virágok gyógyító hatása. A virágok különböző „személyiséggel” rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak fizikai és érzelmi kiegyensúlyozottságunkhoz. A…

Posted in Doreen Virtue, Édesvíz + magazin, Ezotéria | Virágterápia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Földre szállt angyalok – részlet a könyvből

Földangyal vagy? A Földangyal kifejezést használom azokra, akik: Hiperérzékenyek Ártatlansággal néznek a szeretetre és az életre, mely mások szemében naivitásnak tűnhet Hisznek Isten szeretetteljes hatalmában (de nem feltétlenül vallásosak) Gyengédek és gondoskodók A legjobbat látják mindenkiben, és észreveszik a rejtett képességeket Bizakodók és optimisták Kedvességükből mások húznak hasznot Fájdalmas tapasztalatokkal rendelkeznek kapcsolatok terén, mégis hisznek az igaz szerelemben és barátságban A spiritualitás mágikus vetületeit…

Posted in Doreen Virtue, Angyalok | Földre szállt angyalok – részlet a könyvből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gábriel arkangyal – részlet a könyvből

Álombeli találkozások Gábriellel Nem szokatlan, hogy valaki angyallal álmodik. A legtöbb ilyen élmény valódi találkozás, nem pedig a tudatalatti szüleménye. Dr. Ian Stevenson, a Virginiai Egyetem munkatársa álombeli látogatások ezreit katalogizálta; e látogatások során az emberek eltávozott szeretteikkel vagy angyalokkal léptek kapcsolatba. Dr. Stevenson szerint az élmény elevensége az, ami a valódi látogatásokat megkülönbözteti a sima álmoktól. A látogatások gazdag színeket és…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue | Gábriel arkangyal – részlet a könyvből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

7 lépéses útmutató látnoki képességünk fejlesztésére

A legtöbb ember egzotikus kinézetű, kristálygömböt kémlelő nőként képzeli el a médiumokat, akik hatalmas, kerek fülbevalót és hosszú, lenge ruhát viselnek. Titokzatos akcentussal beszélnek, és – általában komolyabb összeg ellenében – elárulják, hogy mit látnak a jövőnkben. A helyzet azonban az, hogy természetes jövőbe látó képességünk fejlesztésével könnyedén saját magunk médiumaivá válhatunk. A látnok, idegen szóval „clairvoyant”, azt jelenti, hogy „tisztán látni”.…

Posted in Ezotéria, Angyalok, Doreen Virtue | 7 lépéses útmutató látnoki képességünk fejlesztésére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ajándékötletek angyalimádóknak

Ezek a legjobb angyalos könyvek és jóskártyák   Ha a barátnőd elhullott madártollat, kallódó pénzérmét talál, az angyalokat emlegeti? Az égiek üzeneteit kutatja a különös formájú felhőkben, a szivárvány által festett égbolton? Kártyát vet, angyalokhoz fohászkodik? Válogatásunkban megmutatjuk, milyen ajándéknak örülne a barátnőd, aki imádja az angyali dimenziók titkait fürkészni. Doreen Virtue az angyali birodalommal dolgozó tisztánlátó, a pszichológia doktora, számos bestseller…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue | Ajándékötletek angyalimádóknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mik az én kegyelmi ajándékaim?

Isten Szentlelke mindannyiunk számára készít egy kegyelmi ajándékot, melyet személyesen neked választ, hogy segítsen Istent szolgálni, és áldást hozzon (1Pét 4:10). Ezek a kegyelmi ajándékok lehetnek próféciák, gyógyulás, csodák és még sok minden más. Kérlek, olvass tovább, hogy többet megtudj a saját spirituális ajándékaidról. A Szentlélek (Isten lelke, aki tanít, megvigasztal és pártfogol) segít és vezet téged, hogy kibontakoztathasd, csiszolhasd és használhasd…

Posted in Doreen Virtue, Ezotéria | Mik az én kegyelmi ajándékaim? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mihály arkangyal

 „Mindig tudnod kell, hogy mit szeretnél. Koncentrálj céljaidra kitartóan, és rendíthetetlen hittel.” Ki ő? Mihály arkangyal valószínűleg a leghíresebb az összes arkangyal közül. Szentté avatták, templomokat neveznek el róla, és sokszor szerepel a Bibliában és egyéb szent írásokban is. Mihály arkangyalt régen és ma is izmos, atletikus testalkattal, erős és kifejező arckifejezéssel és testbeszéddel ábrázolják. A képeken általában karddal a kezében láthatjuk,…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue | Mihály arkangyal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogyan láthatjuk az angyalokat?

Isten őrangyalokat rendelt mellénk, akiknek a jelenlétét valószínűleg már te is észlelted, például akkor, amikor féltél vagy szomorú voltál.  Lehet, hogy isteni üzenetek formájában védelmező iránymutatást is kaptál tőlük. Most azonban azt is megtanulhatod, hogy hogyan LÁTHATOD az angyalokat. A kisbabák és a gyermekek könnyen észreveszik őket, mert ők még nem gondolkodnak azon, hogy ez vajon valóság-e, vagy képzelet. Ők egyszerűen csak látják…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue | Hogyan láthatjuk az angyalokat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felemelkedett mesterek – gyógyítanak, tanítanak, segítségünkre sietnek

Felemelkedett mester az a nagy gyógyító, tanító és próféta, aki korábban a Földön járt közöttünk, s aki immár a szellemvilág útjait rója, de odafentről segít minket. Ezek a nagyhatalmú szellemi vezetők segítenek valódi életcélod megértésében, szellemi képességeid fejlesztésében, illetve bátorságot meríthetsz tőlük a nagy változások idején. Mindegyik mester saját egyedi vonással, területtel rendelkezik. Ilyen például a gyógyítás, a manifesztáció, a felemelkedés vagy…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue, Ezotéria | Tagged , | Felemelkedett mesterek – gyógyítanak, tanítanak, segítségünkre sietnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szinkronicitás angyalai – Kozmikus véletlen-felügyelet

Érezted már valaha azt, hogy egyes történések egybeesése mögött több van, mint csupán vakszerencse vagy véletlen? Karl Jung, a pszichológus és Wolfgang Pauli, a fizikus mindketten ezen az állásponton voltak, ezért nevezték el ezt a jelenséget „valami több” szinkronicitásnak. Az ilyen esetekben olyan különös, kölcsönös függőségi kapcsolat van két esemény között, amely a megfigyelő számára teljesen nyilvánvaló, az ok-okozat elvével azonban képtelenség megmagyarázni. Úgy tűnik, hogy…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue, Ezotéria | A szinkronicitás angyalai – Kozmikus véletlen-felügyelet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Angyali fények, angyali számok

Doreen Virtue terápiás szemlélete alapján Mindenütt a világon az embereknek körülbelül a fele számol be arról, hogy felvillanó fényeket lát a szemével. Fények Olyanok ezek a fények, mint a fényképezőgép vakuja vagy mint a felfénylő szikrák. Néha ez a fény fehér; máskor pedig a drágakövek élénk bíbor, kék, zöld és egyéb színeiben pompázik. Néhányan elmondták, hogy szemészorvossal megvizsgáltatták a szemüket, mert aggódtak,…

Posted in Doreen Virtue, Angyalok, Ezotéria | Angyali fények, angyali számok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az angyalok szeretnek bennünket! – Interjú Doreen Virtue-val 3.rész

Ray: Valóban léteznek negatív lények, akik hasonlítanak az angyalokhoz? Doreen: Egyes szellemlények rombolóan hatnak az emberekre – igen. Ezek legfőbb csoportja a földhöz ragadt szellemek kategóriája. Olyan emberek ők, akik meghaltak, miközben valamilyen aktív függőség szorításában voltak. Ezt a függőséget okozhatta valamilyen szer, viselkedés, vagy tárgy. Ezek a szellemek nem akarnak a fénybe menni. A Földön maradnak, hogy továbbra is átélhessék ugyanazokat…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue, Ezotéria | Az angyalok szeretnek bennünket! – Interjú Doreen Virtue-val 3.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kérj egy jelet! – Interjú Doreen Virtue-val 2.rész

Ray: És hogyan lehetek biztos benne, hogy valóban az angyalokat hallom? Doreen: Először is, kérj egy jelet. Ha valami nagy dologban kérünk segítséget – például házassággal, egészséggel, vagy otthonteremtéssel kapcsolatban –, akkor van a legnagyobb szükségünk az angyalokra, paradox módon azonban ilyenkor halljuk meg a legnehezebben őket. Amikor ugyanis stresszesek, feszültek vagyunk, kommunikációs csatornáink bezárulnak. Épp ezért szoktam valamilyen jelet kérni tőlük, hogy egyértelműen meg tudjam…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue, Ezotéria | Kérj egy jelet! – Interjú Doreen Virtue-val 2.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hívd az angyalokat! – Interjú Doreen Virtue-val 1.rész

Doreen Virtue akkor ismerte és vállalta fel életfeladatát – hogy az angyalokkal való kommunikációról tanítsa az embereket –, amikor megcsapta a halál szele. Pszichológusként addigi pályája során ódzkodott tőle, hogy nyilvánosan beszéljen az angyalokhoz fűződő viszonyáról, mert úgy gondolta, őrültnek néznék. Annak ellenére, hogy negyedik generációs metafizikus, és egész életében hallotta az angyalok hangját, Virtue sokáig úgy érezte, hogy a társadalmi beilleszkedés fontosabb,…

Posted in Angyalok, Doreen Virtue, Ezotéria | Hívd az angyalokat! – Interjú Doreen Virtue-val 1.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva