Doreen Virtue

„Szeretünk téged, drága gyermek. A félelmeidből jövő jelzések füttyszóhoz hasonlatosak, melyek minket, angyalokat az oldaladra szólítanak. Sohasem vagy egyedül a félelem óráiban.” – Doreen Virtue: Angyali üzenetek

Amerikai pszichológus, az egyik legnagyobb elismert angeológusangyalszakértő, az Angyalterápia módszerének megalapítója. Tanítása az angyalokkal folytatott kommunikáción alapul: eszerint bárki kérhet felsőbb útmutatást, segítséget, kérése meghallgatásra talál, hiszen a segítő, isteni útmutatást adó lények körülöttünk vannak – csak fel kell ismernünk az általuk küldött jeleket. Doreen Virtue ehhez többféle eszközt is kezünkbe ad: kártyacsomagjai között találhatók angyalkártyák, istennők és tündérek útmutatásai, használja a tarot-t, tematikus kártyákat készített (például szerelmi jóslásokra vagy napi használatra), de vannak olyan könyvei is, melyekben útmutató magyarázatait összekapcsolja más területekkel, például a növények és virágok spirituális vonatkozásaival, a számmisztikával vagy az álomfejtéssel. Magas szintű pszichológiai képzettségének köszönhetően olyan témákra is hiteles választ tud adni, mint a táplálkozási zavarok vagy a párkapcsolati problémák.

Könyvei így nem véletlenül örvendenek ilyen hihetetlen népszerűségnek Magyarországon és világszerte, kártyái pedig nem csupán ezoterikus használati tárgyak, hanem művészi igénnyel kidolgozott, szép és esztétikus alkotások is.

Dr. Doreen Virtue könyvei az Édesvíz Kiadó gondozásában jelennek meg, bővebb információkat angol nyelven a szerző saját honlapján lehet olvasni.

Meditációi, gyakorlati tanácsai az angyalokkal való kommunikációhoz magyarul is elérhetők az Édesvíz Kiadó youtube csatornáján.

Doreen Virtue könyvei

Tíz üzenet az angyaloktól

Tíz inspiráló és reményt adó üzenetet találsz a könyvben Isten angyalaitól, akik pontosan tudják, hogy a szíved mélyén milyen kérdések foglalkoztatnak. A gyermekkora óta intuitív képességekkel rendelkező Doreen Virtue segítségével tolmácsolják isteni bölcsességüket olyan fontos témákban, mint például:

arkangyalok_es_Felemelkedett_mesterek
Olvass bele!

• a valódi éned és életcélod

• a szabad akarat

• a kapcsolatok

• a gyógyulás

• a spirituális és földi kiteljesedés

 Ha a könyvet találomra kinyitod valahol, akkor is hasznos iránymutatást kaphatsz belőle. Az így kapott üzeneteket tekintsd személyre szabott iránymutatásnak.

A 10 üzenet az angyaloktól című könyv segít tisztább kapcsolatot kialakítanod a Mennyországgal. Remélem, hogy a következő oldalakon található üzenetek segítenek abban, hogy nyitott légy Isten személyesen neked szóló üzeneteinek meghallgatására.

Arkangyalok és felemelkedett mesterek

arkangyalok_es_Felemelkedett_mesterek
Olvass bele!

Melyik arkangyalt vagy mestert hívjam segítségül gondjaim megoldásához? Felhasználhatom-e az istennői energiát az angyali erőkkel együtt?
A fenti kérdések rendszeresen felmerülnek Doreen Virtue író-olvasó találkozóin és szellemi foglalkozásain. Doreen szívesen ajánlott volna az érdeklődőknek egy átfogó, minden részletre kiterjedő teológiai művet, de nem talált ilyet. Ekkor támadt az a gondolata, hogy személyesen pótolja a hiányt, és megírja azt.

A problémákat alfabetikus sorrendben találjuk a könyvben, és az ezeken segíteni tudó istenségek listáját is. Nincs még egy hasonló, lexikon jellegű kiadvány. Nyelvezete egyszerű és könnyen érthető. Az istenségek leírásai érdekesek, tömörek, és rengeteg újdonsággal szolgálnak.

Mihály Arkangyal

Mihaly_arkangyal_B1_218px
Olvass bele!

Mihály gyógyító, harcos és őrangyal, békét hoz és legyőzi a sötétséget. Doreen Virtue, ebben a felemelő műben arra mutat rá, hogy Mihály milyen sokféle módon hozhat minden ember életébe harmóniát. Lenyűgöző igaz történetek számolnak be arról, hogyan védi meg az embereket vezetés közben, hogyan mutat utat a karrierjükben, és védelmezi őket.

A könyv segítségével megtanulhatjuk, hogyan lépjünk kapcsolatba Mihállyal és felfedezzük a vele való együttműködés módjait, hogy testi és lelki gyógyulásban részesítsen minket, a családunkat, barátainkat és ügyfeleinket, ezenfelül megismerjük, miként segített emberek ezreinek szerte a világon, hogy ők is ugyanezt tehessék. A könyvben található történetek megnyitják a szíved a tiszta, feltétel nélküli szeretetre, melyet Mihály mindenkinek felajánl, aki kéri, és segít abban, hogy biztonságban, védelmezve és nagyon szeretve érezd magad!

Angyali álmok

angyali_almok_B1_218px
Olvass bele!

Álmaink fontos üzenetet hordoznak, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Mivel a legtöbb álomfejtő könyv a szerző perspektívájából közelíti meg az álmokat, ez könnyen félrevezethet minket sajátunk értelmezésében. Mindig szem előtt kell tartanunk, hogy álmaink saját „rendszerünkön” keresztül üzennek nekünk, így saját magunk értelmezése a legjobb útmutató.

A szerzők olyan technikákat sorolnak fel, amelyek pontos betartásával könnyebben felidézhetjük álmainkat, de használhatjuk őket útmutatóként is, hogy kialakítsuk sajátjainkat. Foglalkoznak a különböző szimbólumokkal, állatfajták, színek, tárgyak szerint csoportosítva.

Álmainkban mindig jelen vannak az angyalok, rémálmainkban vigyáznak ránk, és az álmok során közvetített üzeneteik sorsfordítók lehetnek számunkra. A könyv legfontosabb mondanivalója, hogy csak mi magunk fejthetjük meg álmainkat. Ehhez kíván segítséget és új perspektívát nyújtani a szerzőpáros, mindezt a közbeiktatott sok személyes történet miatt rendkívül olvasmányos formában.

Virágterápia

Viragterapia_B1_218px
Olvass bele!

Egy csodálatos könyv a virágok és a természet erejéről: a virágokat nem csak szépségükért szeretjük, de a lelket is gyógyítják. Minden virág más-más energetikai tulajdonsággal rendelkezik – gondoljunk csak arra, hogy a rózsa évezredek óta a szépség jelképe, míg a lótusz a bölcsességé és a spiritualitásé –, és ugyanígy kapcsolható segítő angyalainkhoz.

A virágok ezáltal segítő, gyógyító üzeneteket is hordoznak, és nem is kell, hogy fizikai valójukban lássuk őket: már az is segít, ha csupán képet nézünk. Ha virágot veszünk vagy ajándékozunk, mindig jusson eszünkbe, hogy milyen isteni útmutatást hordoz.

Doreen Virtue és a naturopata természetgyógyász Robert Reeves közös könyve közel száz, ismert és kedvelt dísznövény és virág spirituális jelentőségét részletezi, és további fejezeteket szán a virágterápia alapjainak ismertetésére.

Gyógyítás angyalokkal

Gyogyitas_angyalokkal_B1_218px
Olvass bele!

„Nem képzelődsz. Az angyalok valóban itt vannak közöttünk. Jelenlétük dominánsabb, mint valaha.(…) Az angyalok gyógyító ereje határtalan. Segítenek meggyógyítani emberi kapcsolatainkat, karrierünkkel kapcsolatos problémáinkat, pénzügyi helyzetünket, lakhatási gondjainkat, és képesek elhárítani bármilyen más, számunkra zavaró körülményt.” (részlet a könyv bevezetőjéből)

A Gyógyítás angyalokkal az egyik legnépszerűbb spirituális módszer, az angyalterápia alapműve. Gyakorlati útmutató mindenkinek, aki úgy dönt: kinyitja érzékeit láthatatlan segítőink felé és elfogadja az isteni útmutatást a mindennapi problémák megoldására.

„Az angyalok rendkívüli gyógyító erővel bírnak. Ha együttműködsz velük, felgyorsíthatod gyógyításuk hatását. Minél többször hívjuk be az angyalokat életünkbe, az annál hamarabb tükrözi vissza a mennyország ragyogását.”

Angyal öröknaptár

angyal_oroknaptar_2016_teto_218pxEbben az évről évre használható, asztali öröknaptárban Doreen minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten.

Ne foszd meg magad ettől! Az angyalfestményekhez tartozó 365 angyali üzenet, örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

Az üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észbe, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el.”

Arkangyalok ereje tarot-kártya

arkangyaok_ereje_tarot_doboz_teto_218pxA Doreen Virtue és Radleigh Valentine által alkotott Arkangyalok ereje tarot-kártya káprázatos és inspiráló szavaival és ábráival megőrzi a hagyományos tarot varázsát, és lehetőséget ad számunkra, hogy az égi üzeneteket követve tudjuk pozitív irányba alakítani életünket. A kártyához írt könyvben a 78 tarot-lap általános jelentése mellett pontos instrukciókat is találsz arról, hogyan vess kártyát magadnak, vagy akár másoknak.

E lenyűgöző tarot-kártya segítségével szeretetteljes, konkrét tanácsokat kaphatunk, valamint önbizalmat, hogy hatásukra megtehessük a szükséges lépéseket is. Ösztönzést érzel majd, hogy pozitív irányban változtasd meg az életed az arkangyalok segítségével, akik a kezedben tartott kártyalapon keresztül nyújtanak neked útmutatást.

 

 

Napi útmutatás az angyalodtól

Napi_utmutatas_angyal_800365 angyali üzenet a szíved enyhítésére, gyógyítására és felnyitására. Minden egyes oldal egy praktikus, emberközeli üzenetet tartalmaz az angyaloktól, amelyen keresztül segítenek, hogy csodás napod legyen.

Ez a könyv megfelelő alkalmat teremt arra, hogy napi rendszerességgel kapcsolatba lépj őrangyalaid szerető energiáival. Ideális esetben minden reggel elolvashatsz egy üzenetet, mielőtt elkezdenéd a napodat. A lapokat akár számozott sorrendjük alapján is olvashatod, vagy hagyhatod, hogy a könyv annál az üzenetnél nyíljon ki, amely az adott pillanatban számodra a legfontosabb.

“Minden egyes oldal egy praktikus, emberközeli üzenetet tartalmaz az angyaloktól, amelyen keresztül segítenek, hogy csodás napod legyen – és miközben elolvasod, valószínűleg hallani és érezni is fogod saját angyalaid útmutatásait.”

Az angyalterápia kézikönyve

Az_angyalterapia_kezikonyve_B1_800px
Olvass bele!

Ez a tudás mindenki számára felbecsülhetetlen, aki az angyalok csodálatos világán keresztül szeretne valódi egészségre, boldogságra és megelégedettségre lelni.

Akár gyakorlott spirituális gyógyító vagy, akár a veled született spirituális képességeidet szeretnéd továbbfejleszteni, ez a mű alapvető tudásforrás, amelyhez újra és újra visszatérhetsz.

Tudd meg:
– Mikor melyik angyalhoz fordulhatsz segítségért vagy útmutatásért? Melyik angyalnak mi a feladata?
– Hogyan dolgozhatsz az angyalkártyákkal és más, közvetítésre alkalmas eszközökkel?
– Mit jelent pontosan a tisztánlátás, tisztánérzékelés, tisztánhallás, tisztángondolkodás? Te melyik típusba tartozol, és hogyan fejlesztheted médiumi képességeidet?
– Mi az angyalterápia, és hogyan működik?

Angyalterápia színezőkönyv

angyalterapia_szinezo_B1_218pxLazulj el teljesen, és add át magad a színezésnek.
Észre fogod venni, hogy az Angyalok vezetik a kezed.
Ha így teszel, az Angyalok segítenek álmaid elérésében.
Higgy ebben és hagyd, hogy megtörténjen.
Légy boldog, egészséges és gazdag.
Mert jár Neked!

 

 

Szüntelen éhség

Szuntelen ehseg 218Minden részünk tökéletes, és ez alól az étvágyunk sem kivétel. Az ételek utáni sóvárgásunk nem azt jelenti, hogy valami baj van velünk, inkább azt mutatja, hogy az étvágyunk pontosan a terv szerint működik. Az a feladata, hogy figyelmeztessen spirituális és érzelmi üzemanyagunk kifogyására, vészjelzése szerint több lelki nyugalomra van szükségünk.

Ha az étvágyunk irányíthatatlanná válik, annak mindig az az oka, hogy energikusabbnak akarjuk érezni magunkat, szeretnénk jobban ellazulni, vagy azt akarjuk, hogy jobb legyen a hangulatunk. A sóvárgásaink intuitív módon éppen arra az ételre irányulnak, amelyik a kívánt hatást éri el.

E könyv lapjain pontosan ezt a megközelítési módot ismerhetjük meg, és megtanulhatjuk értelmezni saját sóvárgásainkat. A könyvben található kérdőív segítségével kideríthetjük, milyen típusú érzelmi evők vagyunk, majd utánanézhetünk az egyes ételtípusok mögött húzódó jelentéseknek, hogy elemezhessük – és csökkenthessük – étvágyunkat.

Angyali számok

angyali_szamok_B1_218px
Olvass bele!

Vannak visszatérő számok, számsorok az életedben? Vagy olyanok, amelyek – magad sem tudod, miért – nagyon fontosnak tűnnek? Doreen Virtue könyve segít, hogy ezeket értelmezd: az angyaltan szakértője könyvével bevezet a spirituális világ számkódrendszerébe.

A számsorértelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert a világon mindenféle számokba botlunk. Ha találkozol egy számsorral – különösen, ha rövid időn belül többször –, csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

Tanítása szerint körbevesznek minket a segítő lények, csak kérni kell őket, és ők kapcsolatba lépnek velünk. A jeleket azonban csak mi ismerhetjük fel és értelmezhetjük: az Angyali számok éppen ebben a kódfejtésben lesz segítségünkre. Tegyél egy próbát!

Földre szállt angyalok

Foldreszallt_angyalok_B1_218px
Olvass bele!

Találkoztál már olyan emberrel, akiről azt gondoltad: egy földre szállt angyal? Valószínűleg nem tévedtél! Az angeológia – angyaltan – legnagyobb szakértője, az Angyalterápia létrehozója ezúttal nagyon izgalmas témát jár körül: hogyan ismerhetjük fel magunkban és embertársainkban az isteni küldetést, és hogyan éljünk vele.

Mindenekelőtt segít felismerni és tudatosítani magunkban azokat a vonásokat, melyek az angyali létből eredeztethetők: ilyen tulajdonság például a segíteni vágyás, a boldogságkeresés, a spirituális érzékenység vagy az igazság utáni vágy.

A könyv ezután rendkívül gyakorlatias tanácsokkal szolgál ahhoz, hogy angyali vonásainkat megfelelőképp használjuk, és arra is megtanít, hogyan éljünk egy olyan környezetben, amely folyton nehézségeket gördít utunkba.

 

Korábban megjelent kártyák:

 

  1. Istennők
  2. Angyalok és szentek
  3. Gyógyítás tündérekkel
  4. A tündérek mágikus üzenetei
  5. Napi útmutatás az angyalodtól
  6. Felemelkedett mesterek
  7. Mágikus unikornisok
  8. Életcélok
  9. A szerelem angyalai
  10. Angyaltarot

 

Kapcsolódó cikkek:

[ic_add_posts category=’doreen-virtue’]