Dr. Michael Greger

Dr. Michael Greger

Dr. Michael Greger orvos, író és nemzetközileg elismert táplálkozástudományi, élelmiszer-biztonsági és közegészségügyi előadó.

Ő működteti a népszerű NutritionFacts.org weboldalt, ezt a nonprofit, tudományos közszolgáltató felületet, amelyen mindennap ingyenes videókat és cikkeket tesz közzé a legfrissebb táplálkozástani kutatásokról. Dr. Greger az Egyesült Államok Humane Society nevű szervezet közegészségügyi és állattartó mezőgazdasági osztályának a vezetője.

Fedezd fel azokat az ételeket, amelyekkel tudományosan bizonyítottan megelőzheted és visszafordíthatod a betegséget!

Hogy ne halj meg

hogy_ne_halj_meg_B1_218px
Olvass bele!

Tudományosan bizonyított módszerek, amelyekkel megelőzhetjük és visszafordíthatjuk a betegségeket

A hihetetlen népszerűségnek örvendő NutritionFacts.org weboldalt működtető orvos, Dr. Miachel Greger Hogy ne halj meg című könyvében földrengető tudományos bizonyítékokat ismerhetünk meg az egyetlen étrendről, amellyel számos halálos betegség kiváltó okai kivédhetők és visszafordíthatók.

A korai elhalálozás tizenöt vezető okaként ismert betegségek – például a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség, a Parkinson-kór, a magas vérnyomás és egyebek – évente több millió ember életét követelik. Dr. Greger tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tanácsait követve megtudhatod, mely ételek fogyasztása javasolt, és milyen életmódbeli változtatásokkal segítheted elő a betegségek megelőzését, illetve az ellenük folytatott harcot, hogy tovább élhess.

A Hogy ne halj meg című könyv amellett, hogy megmutatja, mit egyél, hogy legyőzd a leggyakoribb halálokokat, bemutatja Dr. Greger napi jó tanácsait is – azoknak az élelmiszereknek és tevékenységeknek a listáját, amelyeket tanácsos beépítened a napirendedbe. A gyakorlati, kivitelezhető tanácsokkal és a táplálkozástudomány meglepő, „húsba vágó” adataival pontosan ez az az orvosi javaslat, amelyre egy hosszú, egészségesebb élethez szükséged lehet.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’dr-michael-greger’]