Dr. Wayne W. Dyer

wayne_w_dyer

“Kötelezd el magad amellett, hogy teljesen hű maradsz ahhoz, ami sehol máshol nem létezik, csak és kizárólag benned. Ez a titka annak, hogy tisztábban láss, és hogy szenvedéllyel és céllal éld az életed.” – Dr. Wayne W. Dyer

Dr. Wayne W. Dyer (1940. Detroit – 2015. Maui County) nemzetközileg elismert szerző és spirituális tanító volt. Életével milliókat inspirált és motivált világszerte.

Több mint negyven könyv, számos hanganyag és videó szerzője, és több ezer rádió- és televízióműsorban szerepelt. Wayne emellett doktori fokozatot szerzett a Wayne Állami Egyetemen nevelési tanácsadásból, és a New York-i St. John’s Egyetem docense volt.

Munkásságáról még többet tudhatsz meg a drwaynedyer.com oldalon.

“Célom, hogy segítsek az embereknek, hogy önmagukba nézzenek és változtassanak a gondolkodásukon. Ne feledjük, hogy nem ország, faj vagy vallás vagyunk. Örök lelkek vagyunk. Spirituális lényként tekintve magunkra címkék nélkül egy lehetőség arra, hogy megváltoztassuk a világot és egy szent helyet hozzunk létre az egész emberiség számára.”

Dr. Wayne W. Dyer könyvei:

Most már tisztán látok

A rajongók sok éve vártak arra, hogy dr. Wayne W. Dyer megírja emlékiratait. Egy szokásos memoár helyett azonban életének kvantumpillanatait – legelemibb emlékeit – gyűjtötte egy csokorba.

Dr. Wayne W. Dyer ráébredt, hogy az életben nincsenek véletlenek. Bár talán nem vagyunk tudatában annak, ki vagy mi „mozgatja életünk sakkfiguráit”, az életnek igenis célja van, és utazásunk minden egyes lépése tanít nekünk valamit. Ahogy Wayne mondja: „Amikor ezek megtörténtek, még nem voltam tudatában, hogy mindez a jövőben hova vezet engem. Most azonban, amikor abban a helyzetben vagyok, hogy mindezt tisztán átláthatom, tudom, hogy minden egyes találkozás, kihívás és helyzet csodálatos szálai az életemet alkotó és meghatározó szövetnek, és mindezért a legmélyebb hálát érzem.”

A Most már tisztán látok amellett, hogy bensőséges betekintést nyújt egy bámulatos tanár életébe, az útkeresők számára is fontos kulcsot ad a megvilágosodás felé vezető saját útjukhoz.

A szándék hatalma

A szandek hatalma

A szándék nem olyasvalami, amit te csinálsz, hanem az univerzumban láthatatlan energiamezőként létező erő. Megszokott, mindennapi viselkedésformáid hatótávolságán kívül áramlik.
Módodban áll magadhoz vonzani ezt az energiát, és megtapasztalni az élet izgalmas, újszerű megélésének lehetőségét. Hogyan? A szándék hatalmát alkalmazva hozzáférhetsz látszólag szunnyadó erőkhöz, amelyek segítségedre lesznek életed kulcsfontosságú időszakaiban, így valóra válthatod lelked hő vágyait. Melyek ezek az erők? Hol találhatók? Ki juthat a birtokukba, és ki nem férhet hozzájuk, és miért? A szerző részletesen elmagyarázza mindezt.
Új szemmel tekinthetsz a szándékra, és a könyv gyakorlatain edződve hasznodra fordíthatod azt. Eddig rejtve maradt, fantasztikus képességeket és adottságokat kelthetsz életre önmagadban! A kötet gyakorlatait alkalmazva felfedezed, hogy sokkal kiválóbb ember vagy, mint amilyennek valaha is álmodtad magad.

Inspiráció

inspiracio

Az inspiráció mindnyájunk számára elérhető, nem csupán a művészetek és tudományok maroknyi kreatív elméjének sajátja – születésünk isteni jogán a miénk. A probléma az, hogy felnövekedvén fokozatosan megtanulunk kizárólag a jelenségek világában hinni, melyben az inspirációt elhomályosító énünk uralkodik.

A kötet segítségével kreativitásunk áramlása megindul, és kivételesen magas szintű rezgést viszünk mindennapi életünkbe.

 

Megoldás

megoldas

„A problémák illúziók. Azt csupán gondolod, hogy léteznek.”
Amikor egy problémával szembesülünk – például legyengül az egészségünk, pénzügyeink miatt aggódunk, párkapcsolati gondjaink adódnak –, általában intellektusunkhoz fordulunk megoldásért, hogy racionálisan átgondoljuk a helyzetet. Wayne W. Dyer lebilincselő új könyvében azonban megmutatja, hogy egy olyan teljhatalmú spirituális erő is rendelkezésünkre áll, amely minden problémánkra megoldást kínál – csak meg kell tanulnunk használni.

Dyer különböző spirituális hagyományokból merítve – legfőképpen Assisi Szent Ferenc imáit alapul véve – segít kapcsolatba lépni ezzel az erővel, hogy ráébredjünk legbelső, isteni énünkre.