Eden Grey

Eden Grey

Eden Grey (1901. Chicago – 1999. Vero Beach, Florida) egykori színésznő a kor hírességeivel játszott együtt és az egész világot beutazta. Számos előadás létrejöttében segédkezett London egyik híres színházában, ahol is fontos főszerepeket játszott Priscilla Pardridge színésznői álnéven.

Tíz éven át egy könyvesbolt és könyvkiadó tulajdonosa volt New Yorkban, és eközben számos metafizikai tematikájú könyvet adott ki. A hatvanas években nagy szerepet vállalt a kártyajóslás, a Tarot, mint olyan megismertetésében. A Tarot vitathatatlan szaktekintélyeként kártyaolvasás, kirakás órákat adott New Yorkban és Palm Beachen.

Az elme működéséről oktatott többek között a New York-i First Church of Religious Science-en és számos más városban is.

Tarot

TAROT_Ezo_mindenkinek_B1_218px

Ezotéria mindenkinek sorozat

Az ősi és misztikus kártyapakli, melyet Tarotnak hívunk minden esetben felkelti a beavatatlanok érdeklődését. „Mi az a Tarot?” „Mi különbözteti meg a többi kártyától, melyet játékra használunk?” „Tényleg lehet vele jósolni?” „Bárki megtanulhatja a Tarot-olvasást?”

Könyvünk ezekre és még sok egyéb kérdésre hívatott válaszolni, valamint arra, hogy tudást adjon át az olvasónak a Tarotról – annak történetéről, más okkult tudományokkal való kapcsolatáról, és arról, hogyan világítja meg a múltat, a jelent és a jövőt.

A Tarot különös és szép kártyacsomagja évszázadokon át rejtély és elragadtatás végtelen forrása volt. A Részletes reprodukciókkal és magyarázatokkal Eden Gray – a terület egyik legnagyobb szaktekintélye – pontos tanácsokat kínál három különböző kártyavetési módszerhez, valamint a kártyák jósláshoz és meditációhoz való használatához is.