Emma Mildon

„Túlhajtottam magam, állandóan dolgoztam, mint egy bohém munkásosztálybeli, és gyors, egyszerű spirituális megoldást kerestem lelki problémáim orvoslására. Így hát azt tettem, amit minden önérzetes modern lány tenne. Beírtam a Google keresőjébe: Hogyan legyek spirituális?

Minden spirituális út elkezdődik valahol. Emma Mildon rádöbbent arra, hogy az internet mégsem olyan segítőkész a témában, mint gondolta. Ezért bejárta a világot, és mindenhol magába szívta a New Age-bölcsességet, ahol csak járt. Végül Emma összegyűjtötte az összes tanítást, gyakorlatot és tudást, amit útközben megszerzett, a jógától kezdve a kristályokon át a fesztiválokig és spirituális vezetőkig, hogy egy olyan kézikönyvet adjon a kezedbe, melyben egyaránt megtalálod a spirituális jóságot, a teljességet és a mindennapi áldást.

Látogass el az emmamildon.com oldalon a spirituális vezetők csatornájához a Spiritualitás, próbáld ki! menüpontban, és nézz meg online jógatanárok, életvezetési tanácsadók és előadók által készített oktatóprogramokat. Lépj kapcsolatba más útkeresőkkel Emma Mildon közösségi oldalain. Találkozz más útkeresőkkel, és kérj iránymutatást vagy könyvjavaslatokat, a közelben élő vagy praktizáló életvezetési tanácsadókról, mentorokról vagy eseményekről szóló információt.

Emlékezz: a belső bölcs vezetőd a legjobb vezető számodra, hallgass hát rá. Olvasd el a könyveket, melyeket bevonz az életedbe, és ismerkedj meg azokkal az emberekkel, akiket az utadba sodor.

Útkeresők kézikönyve

Utkeresok_kezikonyve_B1_218px
Olvass bele!

A modern nő spirituális útikalauza

A modern élet útvesztőiben eltévedve sokszor érezhetjük, hogy nem találjuk önmagunkat. Álmaink valóra váltását folytonos keresés kíséri végig, hol boldogságot, hol szerelmet, hol pedig az anyagi biztonságot hajszoljuk. Teljes életre vágyunk, tudni szeretnénk a jövőnket, ápolni és gyógyítani szeretnénk a testünket és a lelkünket egyaránt, a céljaink elérése érdekében felkínált eszköztár pedig olyan sokszínű, hogy megtalálni a hozzánk illőt nem könnyű folyamat.
A szerző, Emma Mildon saját útkeresése közben számos érdekes és hasznos tapasztalatra tett szert, melyet most elárul mindenkinek, aki szeretné összeállítani saját spirituális eszköztárát, amivel könnyedén és élvezetesen alakíthatja életét olyanra, amilyenre mindig is vágyott.
Ez a nem mindennapi kézikönyv nem fog pontos utasításokat adni, hogy mit kell tenned, hanem arra biztat, hogy próbálj ki új dolgokat mindaddig, amíg fel nem fedezed a saját utad. A holisztikus szemléletmód jegyében íródott, a teljes életre törekedve, így a testtel, a szellemmel és a lélekkel kapcsolatos fejlesztő, gyógyító és spirituális módszereket is feltár.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’emma-mildon’]