Esther és Jerry Hicks

A Kérd és megadatik sorozat szerzői

A két szerző texasi házaspár. Húsz év alatt számos könyvet és több száz hang- és video kiadványt jelentettek meg Amerikában azokról a tanításokról, melyekről Esther médiumként a szellemi lények Abraham nevű csoportjától értesül.

Ez a két kalandor – Jerry 2011-ben bekövetkezett haláláig – nagykanállal habzsolta az élet örömeit, miközben rocksztárhoz méltó luxusbuszukkal turnéztak keresztül az Egyesült Államokon, mindig éppen arrafelé, ahol jó idő és barátok várják őket; s eközben minél több embernek tették lehetővé az Abrahammel való találkozást.

ESTHER HICKS

estherhicks

Társ, szerető, buszsofőr, mobil szatelit állomáskezelő, laptop   -táskás, programmanager, szórakozás – és játékfelelős, szabad idejében pedig a végtelen intelligencia áldott csatornája!

Esther egy Sziklás-hegységbéli kisvárosi lányka, aki „sohasem merült el mélyen a dolgok részleteibe”, egyszerűen csak figyelte, ahogy a világ halad, és neki ez elég volt. Amikor aztán összejött Jerryvel, „a világ legbuzgóbb válasz-keresőjével”, Esther elkezdett napi rendszerességgel meditálni.
Úgy kilenc hónap elteltével Jerry kiváncsiságának és Esther nyitottságának köszönhetően egy szép napon Abraham kopogtatott Esther tudatának ajtaján.

JERRY HICKS

Jerry

Jerry élete vetekedett egy celeb bibliográfiájával: cirkuszi előadóművész, zsonglőr, ökölvívó, énekes, tornász, rádiós műsorvezető, humorista, milliomos vállalkozó volt. „Minden álmom, amire valaha vágytam – minden, amiről gyerekkorom óta álmodtam –, valóra vált:”

Egy sor rossz, néha zűrzavaros kapcsolat után, amelyek mind zátonyra futott, Jerry Esther számára igazi lélektárssá fejlődött. Ez a kapcsolat, ahogy Jerry mondta „lenyűgöző… Esther a legnagyvonalúbb társ, akit valaha ismertem.”

„Soha nem láttam még Jerrynél érdeklődőbb embert” – elmélkedett Esther – „még húszonegynéhány év elteltével is tele volt Abraham felé intézett kérdésekkel.”

Kérd és megadatik!

Kerd es megadatik

Mit tehetsz annak érdekében, hogy elérd, amire vágysz, amit igazán szeretnél? A szerzőpáros a következő alapelvet vallja: bárki lehetsz, bármit tehetsz, és bármire szert tehetsz! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval.

Ez a könyv megmutatja, hogyan érheted el mindezt. Néhány tanácsa arról szól, miként használd az energiádat és az érzelmeidet, más fejezetei pedig speciális területekről beszélnek: pénzügyi előremozdulásról, az egészség visszaszerzéséről, meditációról, a zűrzavarok megszüntetéséről.

A könyv bemutatja az Isteni Forrással fennálló, minden pillanatban létező kapcsolatodat, pontosan megmagyarázza, hogyan működik ez az összeköttetés, majd megtanít a tudatos teremtésre. Az alkalmazás technikáival és az általános bölcsességekkel kapcsolatos összes kérdésedre választ ad, amelyeket könnyű megérteni és használni.

Az Univerzum mindig azt adja, amit kérsz, és minden kérésedre érkezik válasz. Ebből következően elérhetsz bármit, amire vágysz, amit igazán szeretnél! Amikor gyermek voltál, agyad mindkét felét használtad. A bal félteke a logikáért felelős, a jobb félteke a kreativitásért. Ám mire felnősz, az oktatás hatására már csak a balt használod, kreatív feledet csaknem elveszíted. Biztos, hogy most is a bal feled működik, ha ezt gondolod:

“Ó, hiszen ez butaság. Úgysem sikerülhet.” Mert ilyen a logikus éned. Mit tehetsz ez ellen? Kezdd el olvasni a könyvet, és a segítségével fejleszd mindkét agyféltekédet, különben racionális részed mindig el fogja nyomni kreatív oldaladat. Indulj el vágyaid nyomában a boldog és egészséges élet felé!

Kérd és megadatik! – második rész

A tudatos szándék megdöbbentő ereje

Kerd_es_megadatik_II_B1 218

A nagysikerű Kérd és megadatik! folytatása, még közelebb visz önmagadhoz. Magabiztossá tesz, mert ráébredsz, hogy számtalan eszköz áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével minden elképzelhető helyzetben boldogulhatsz.

Aki olvasta az első kötetet, már megismerkedett azzal a gondolattal, miszerint földi életünket azért kaptuk, hogy átéljük a teremtés kreatív örömét. Ez tehát életünk legfőbb célja és természetes állapota, nem pedig az, hogy bármit is rendbe hozzunk, vagy bármilyen felsőbb erőnek megfeleljünk.

Amikor már érted és sikeresen alkalmazod a kötetben ismertetett gyakorlatokat, amellett hogy gyorsabban éred majd el a kívánt célokat vagy eredményeket, örömödet is leled majd a feléjük vezető úton megtett lépések mindegyikében, még mielőtt a vágyaid beteljesülnének. Életedet folyamatos, örömteli utazásként éled, nem pedig hosszú, egyhangú időszakok egymásutánjában, amelyeket csak néha szakít meg egy-egy kívánság teljesülésének átmeneti elégedettséget nyújtó pillanata.

A Vonzás törvénye

A_vonzas_torvenye

Készen állsz arra, hogy megteremtsd azokat az élményeket és tapasztalatokat, melyekre mindig is vágytál?

Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.

Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is – erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a dolgok bevonzásához, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog. Megismered a mindenhol jelen levő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak.

Belépés a vonzás örvényébe

belepes_a_vonzas_orvenyebe

Vezetett meditációs CD és útmutató könyv

Ha jobb közérzetre vágysz, tulajdonképpen csak egyvalamit kell tenned: összhangba kerülni Forrásod Energiájával. Abraham emlékeztet rá, hogy valójában fizikai testbe összpontosult Forrásenergia vagy, s ha szeretnél azzá az örömteli lénnyé válni, akinek születtél, akkor tudatos kapcsolatot kell kialakítanod ezzel a Nem-Fizikai részeddel.

Abraham ezt az összehangolódást nevezi úgy, hogy elmerülés az Örvényben.
Az Örvényhez fűződő létfontosságú viszonyod az égvilágon mindenre kihatással van – jó testi közérzetedtől kezdve elméd világosságán és a hozzád áradó bőségen keresztül egészen emberi kapcsolataidig. Így hát minden napodat annak az elsődleges szándéknak kell vezérelnie, hogy elmerülj az Örvényben.


A CD-n található egyedülálló felvétel hatékony irányított napi meditációkat tartalmaz, amelyek segítenek elmerülnöd a teremtés Örvényében életed négy alapvető fontosságú területén: általános jóllét, anyagi bőség, testi jóllét és kapcsolatok.

A bőség törvénye

Sokan látták A Titok című filmet, vagy olvasták a könyvet, és hisznek benne, hogy bármilyen kívánt anyagi dolgot kérhetünk a világegyetemtől, amelyet aztán a Vonzás Törvénye elhoz nekünk. De persze ez nem ilyen egyszerű.

Ha szeretnénk megváltoztatni a világunkat, meg kell változtatnunk gondolkodásmódunkat. E különleges könyvben Esther és Jerry Hicks megismertet bennünket a titokkal, amely a Vonzás Törvénye hátterében áll. Világosan elmagyarázzák, hogyan összpontosítsuk energiánkat a jólét megvalósításához.

Tanulj meg bőséget teremteni azáltal, hogy – arra összpontosítasz, amit kívánsz, és nem arra, hogy mi hiányzik az életedből.

– gazdagnak, nem pedig szegénynek látod magad.
– elképzeled magadat, amint örömödet leled a célban vagy életmódban, amelyről álmodsz – látod magadat örömmel élni a vágyott házban, vagy a kívánt kocsit vezetve.

Abraham hatékony módszerei megtanítanak rá, hogy mi is valójában a jólét, és hogyan hozhatod el ezt az energiát az életedbe a Vonzás Törvényének felhasználásával.

Mindenkinek jut elég. Mindnyájatok esetében az a lényeg, hogy lássátok és akarjátok – és akkor vonzani fogjátok. Tudjátok, hogy hatalmatokban áll vonzani bármit, amire csak vágytok. Jelentsétek ki határozottan, hogy a pénz könnyedén áramlik hozzátok, és a bőség és a jólét korlátlanul a rendelkezésetekre áll.

Esther és Jerry Hicks ismerteti az Abraham-Hicks-féle tanításokat az Egyesül Államok városaiban. Nemzetközi hírű weboldaluk címe: www.abraham-hicks.com. Legutóbb többek között Oprah, a The Daily Telegraph és a The Daily Mail készített velük interjút.

A kapcsolatok törvénye

A_kapcsolatok_torvenye

“Nem azért vagy itt, hogy megtaláld azt, ami tökéletes. Azért vagy itt, hogy megteremtsd vagy magadhoz vonzd a tökéletest.”

Abraham tanítása szerint azért érkezünk ebbe az anyagi világba, hogy megtapasztaljuk az ellentéteket, ennek hatására pedig útnak indítsuk vágyunk nyilait egy jobb valóság megteremtése érdekében.

Az ellentétek legnagyobb tárházát pedig éppen a kapcsolatok jelentik. Mind közül pedig a köztünk és a Forrásunk közötti kötelék a legfontosabb, és amíg ezt nem értjük, addig semmilyen más kapcsolatot sem érthetünk meg világosan. Kapcsolatunk a testünkkel, a pénzzel, a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, az unokáinkkal, a munkatársainkkal, a kormányunkkal, a világunkkal… hamar és könnyedén összhangba kerül, ha először is erre az alapvető, elsődleges kapcsolatunkra ügyelünk.

10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon

1. Osho Igazán érdekes, ugyanakkor sokat vitatott személy. Már kora gyermekkorától önálló, szabad életet élt, próbára téve a vallási, társadalmi és politikai tradíciókat. Mindig azt hangsúlyozta, hogy a tudást az embernek magának kell megtapasztalnia, nem pedig vakon elfogadnia mások tudását és hitét. A hatvanas évek végén sajátos dinamikus meditációs technikákat kezdett kifejleszteni. Élete során Osho az emberi tudat kibontakoztatásának szinte minden aspektusáról…

Posted in Ezotéria, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Esther és Jerry Hicks, Gabrielle Bernstein, Louise L. Hay, Neale Donald Walsch, Önfejlesztés, Oprah Winfrey, Osho, Pam Grout, Rhonda Byrne | 10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A bőség törvénye – részlet a könyvből

Jelenleg milyen történetet mesélek? Igen célravezető egy új történet mesélését annak megfigyelésével kezdeni, hogy milyen dolgokról beszélsz egész nap, majd amikor olyan megállapításon kapod magad, amely ellentétben áll azzal, amit kívánsz, megállsz, és azt mondod: „Nos, világosan látom, hogy mit nem akarok. Tehát mit akarok?” Aztán tudatosan és hangsúlyosan jelentsd ki a vágyadat. Utálom ezt a ronda, megbízhatatlan kocsit. Egy szép, új,…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | A bőség törvénye – részlet a könyvből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Abraham Hicks tanításainak összefoglalása

      1. Te vagy a fizikai kiterjedése mindannak, ami nem fizikai. A mindenség, vagy amit Istennek hívsz, még nem befejezett, és csak rád vár. Te vagy a gondolatok vezérlője, aki itt keresgél többet: többet abból, ami jólesik, többet abból, ami friss és dicsőségesen felemelő. (Lényegében te hozod el a földre a mennyországot.)   2. Azért vagy itt ebben a testben, mert…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Abraham Hicks tanításainak összefoglalása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem a szavak tanítanak, hanem az élettapasztalatok- Esther és Jerry Hicks

A szimpla szavakat, legyenek bár az igazság tökéletes szavai, nem fogjuk megérteni, csak akkor, ha a magyarázat gondoson összeválogatott szavak formájában és az univerzum törvényeivel összhangban lévő élettapasztalatokkal érkezik. Lehet, hogy testi egészséged jelenleg pont olyan, amilyet mindig is szerettél volna. Ha ez a helyzet, akkor nincs más dolgod, mint továbbra is ugyanúgy odafigyelni a testedre, és megbecsülni mindent, ami örömmel tölti…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Nem a szavak tanítanak, hanem az élettapasztalatok- Esther és Jerry Hicks bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az egészség és a vonzás törvénye – Esther és Jerry Hicks

A gondolataim teremtik a fizikai valóságot A siker fogalma a legtöbb ember számára a pénzt, a javak és a tulajdon felhalmozását jelenti. De mi úgy tartjuk, hogy a siker legmagasabb foka az, ha elérjük az öröm állapotát. Miközben a pénz és az abból vásárolt csodálatos javak bizonyosan hozzájárulhatnak az örömhöz, hosszú távon és folyamatosan csak akkor lehet részünk a boldogságban, ha fizikálisan…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Egészség, Önfejlesztés | Az egészség és a vonzás törvénye – Esther és Jerry Hicks bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Három lecke a vonzás törvényéről, amelyek megváltoztatják az életedet, Esther és Jerry Hickstől

  A vonzás törvényével kapcsolatos legnagyobb tanításokat Esther és Jerry Hicksnek köszönhetjük, és őket illeti a tisztelet, amiért munkájuk révén a nyugati világ megismerhette a vonzás törvényének fogalmát. A korai 90-es évek óta ebben a témában megjelent munkák jelentős részéért ők felelnek. Az írásaik nagy segítséget jelentenek azoknak az embereknek, akik szeretnék felhasználni az életükben a vonzás törvényét, de eddig nem igazán jártak…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Három lecke a vonzás törvényéről, amelyek megváltoztatják az életedet, Esther és Jerry Hickstől bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mi is valójában a vonzás törvénye?

Ösztönösen vagy tudatosan – mindegy …az egyik legnagyobb félreértés a vonzás törvényével kapcsolatban, hogy valamiféle személyiségfejlesztő módszer volna. A Titok átütő sikere és a nyomában keletkezett tengernyi program – amelyek mindegyike a vonzás törvényét vélte tanítani – abba a tévedésbe ringatta az embereket, hogy a törvény egyfajta trükk vagy technika. Ez azt a hamis elképzelést szüli, hogy a törvény annak függvényében működik vagy nem működik, hogy…

Posted in Önfejlesztés, Esther és Jerry Hicks | Mi is valójában a vonzás törvénye? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az elme hatalma a test felett – Agykontroll

Éppen az idén januárban volt húsz éve annak, hogy dr. Domján László egyik nővére, aki Ausztráliában él, elküldte neki az angol nyelvű agykontroll könyvet a következő megjegyzéssel: ,,Lacikám, tudom hogy hihetetlen, mégis igaz!” A 30. oldal tájékán ki akarta dobni a könyvet a szemétbe, de eszébe jutott, hogy a nővére nagyon okos, matematika-fizika szakos tanárnő, aki nem véletlenül fűzte hozzá a kommentárt,…

Posted in Önfejlesztés, Esther és Jerry Hicks | Az elme hatalma a test felett – Agykontroll bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhiszed, hogy ha megfigyeled.. 3.rész

MILYEN ÉRZÉS A PÉNZ? A legtöbb témával kapcsolatban már van egy domináns rezgésünk. Mutatjuk, mire gondolunk. Ha a dollárok, a bőség, a pénz témájára gondolsz, kalandvágyat érzel, felélénkülsz, izgatott leszel, határtalanság érzése tölt el? Vagy aggódni kezdesz, nyugtalanná, frusztrálttá, korlátolttá válsz? Ezt neked kell tudnod. Néha ezt mondod: „Hát, egy kicsit mindkettő.” Mi erre azt válaszoljuk, hogy ha egy kicsit mindkettő, az…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Elhiszed, hogy ha megfigyeled.. 3.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhiszed, hogy ha megfigyeled.. 2.rész

ÚJRAKEZDENI? A vonzás törvénye (a hasonló a hasonlót vonzza) csodálatos dolog, mert válaszol a benned lévő rezgésre. Mindenkinek ismerős: néha azt érezzük, hogy bárcsak elölről kezdhetnénk. Azt kívánjuk, hogy bárcsak megszabadulhatnánk a véleményünktől, a hozzáállásunktól, a frusztrációs pontjainktól. Azt kívánjuk, bárcsak ne kellett volna átélnünk azt a tapasztalatot, amely most hatással van arra, ahogy érezzük magunkat. És mi azt szeretnénk, ha minden egyes…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Elhiszed, hogy ha megfigyeled.. 2.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhiszed, hogy ha megfigyeled.. 1.rész

Ahogy a dolgok történnek körülötted, az rezgéseket okoz benned, és emiatt nem tudod kontrollálni az érzéseidet? Ha megkérdeznénk a népesség nagy részét, igennel válaszolnának erre a kérdésre. Legtöbben azt mondanák: „Kinézek a világomba, látom a dolgokat, és ez hatással van arra, ahogy érzem magam. Ha kontrollálni tudnám ezeket a dolgokat, jobban érezném magam.” KONTROLLÁLNI A KÖRÜLMÉNYEKET? Azt szoktuk mondani, hogy megtennéd, ha tudnád,…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Elhiszed, hogy ha megfigyeled.. 1.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Érzelmek utazása: a félelemtől a hit felé 4.rész

Szóval, vannak problémáid a jövőddel? Kétségtelen. De a megoldások ott vannak a felszínen. Lezárhatod a szakadékot a probléma és a megoldás közt, annyira szorosan, hogy nem is emlékszel arra, hogy valaha is volt probléma. Ha megtisztítod a rezgésedet, a problémáidat már azelőtt meg tudod oldani, hogy manifesztálódnának. Ha az Érzelmek Utazására indulsz, megoldod a jövőbeli tapasztalataid miatti problémákat: mivel most jól érzed…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Érzelmek utazása: a félelemtől a hit felé 4.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Érzelmek utazása: a félelemtől a hit felé 3.rész

Röviden, annyi mindent el kell intézni, és annyi akadály és ok miatt érezhetjük lesújtva magunkat, hogy elhisszük, mindez nem történhet meg elég gyorsan. Amikor pedig már csak 6 hónap van hátra az életedből…Tehát ez lenne a Tettek Utazása. Bevallom, kicsit eltúloztuk, hogy még véletlenül se ezt az utazást válaszd, mert sokkal jobb tervünk van számodra, ez pedig az Érzelmek Utazása. Az Érzelmek…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Érzelmek utazása: a félelemtől a hit felé 3.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Érzelmek utazása: a félelemtől a hit felé 2.rész

Tehát jót tesz neked, ha olyan gondolatokat keresel, amelyek megszabadítanak a megtapasztalt diszharmóniától vagy az ellenállástól. Minden erőfeszítéssel, amit egy olyan gondolatért teszel, melytől jobban érzed magad, egyre több ellenállást engedsz el. És ahogy egyre több ellenállást engedsz el, úgy töltődsz fel egyre inkább azzal, aki vagy, és végül teljesen kinyílsz újra. És itt most szeretnénk kihangsúlyozni az „újra” szót, mert a…

Posted in Esther és Jerry Hicks, Önfejlesztés | Érzelmek utazása: a félelemtől a hit felé 2.rész bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva