Esther és Jerry Hicks

A Kérd és megadatik sorozat szerzői

EstherésJerry3A két szerző texasi házaspár. Húsz év alatt számos könyvet és több száz hang- és video kiadványt jelentettek meg Amerikában azokról a tanításokról, melyekről Esther médiumként a szellemi lények Abraham nevű csoportjától értesül.

Ez a két kalandor – Jerry 2011-ben bekövetkezett haláláig – nagykanállal habzsolta az élet örömeit, miközben rocksztárhoz méltó luxusbuszukkal turnéztak keresztül az Egyesült Államokon, mindig éppen arrafelé, ahol jó idő és barátok várják őket; s eközben minél több embernek tették lehetővé az Abrahammel való találkozást.

ESTHER HICKS

estherhicksTárs, szerető, buszsofőr, mobil szatelit állomáskezelő, laptop   -táskás, programmanager, szórakozás – és játékfelelős, szabad idejében pedig a végtelen intelligencia áldott csatornája! Esther egy Sziklás-hegységbéli kisvárosi lányka, aki „sohasem merült el mélyen a dolgok részleteibe”, egyszerűen csak figyelte, ahogy a világ halad, és neki ez elég volt. Amikor aztán összejött Jerryvel, „a világ legbuzgóbb válasz-keresőjével”, Esther elkezdett napi rendszerességgel meditálni.
Úgy kilenc hónap elteltével Jerry kiváncsiságának és Esther nyitottságának köszönhetően egy szép napon Abraham kopogtatott Esther tudatának ajtaján.

JERRY HICKS

JerryJerry élete vetekedett egy celeb bibliográfiájával: cirkuszi előadóművész, zsonglőr, ökölvívó, énekes, tornász, rádiós műsorvezető, humorista, milliomos vállalkozó volt. „Minden álmom, amire valaha vágytam – minden, amiről gyerekkorom óta álmodtam –, valóra vált:”

Egy sor rossz, néha zűrzavaros kapcsolat után, amelyek mind zátonyra futott, Jerry Esther számára igazi lélektárssá fejlődött. Ez a kapcsolat, ahogy Jerry mondta „lenyűgöző… Esther a legnagyvonalúbb társ, akit valaha ismertem.”

„Soha nem láttam még Jerrynél érdeklődőbb embert” – elmélkedett Esther – „még húszonegynéhány év elteltével is tele volt Abraham felé intézett kérdésekkel.”

Esther és Jerry Hicks könyvei

Kérd és megadatik

Kerd es megadatik
Olvass bele!

Tanuld meg valóra váltani vágyaidat!

A könyv bemutatja az Isteni Forrással fennálló, minden pillanatban létező kapcsolatodat, pontosan megmagyarázza, hogyan működik ez az összeköttetés, majd megtanít a tudatos teremtésre. Az alkalmazás technikáival és az általános bölcsességekkel kapcsolatos összes kérdésedre választ ad, amelyeket könnyű megérteni és használni.

Mit tehetsz annak érdekében, hogy elérd, amire vágysz, amit igazán szeretnél?
A szerzőpáros a következő alapelvet vallja: bárki lehetsz, bármit tehetsz, és bármire szert tehetsz! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval.

 

Kérd és megadatik! – második rész

A tudatos szándék megdöbbentő ereje

Kerd_es_megadatik_II_B1 218A nagysikerű Kérd és megadatik! folytatása, még közelebb visz önmagadhoz. Magabiztossá tesz, mert ráébredsz, hogy számtalan eszköz áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével minden elképzelhető helyzetben boldogulhatsz.

Aki olvasta az első kötetet, már megismerkedett azzal a gondolattal, miszerint földi életünket azért kaptuk, hogy átéljük a teremtés kreatív örömét. Ez tehát életünk legfőbb célja és természetes állapota, nem pedig az, hogy bármit is rendbe hozzunk, vagy bármilyen felsőbb erőnek megfeleljünk.

Amikor már érted és sikeresen alkalmazod a kötetben ismertetett gyakorlatokat, amellett hogy gyorsabban éred majd el a kívánt célokat vagy eredményeket, örömödet is leled majd a feléjük vezető úton megtett lépések mindegyikében, még mielőtt a vágyaid beteljesülnének. Életedet folyamatos, örömteli utazásként éled, nem pedig hosszú, egyhangú időszakok egymásutánjában, amelyeket csak néha szakít meg egy-egy kívánság teljesülésének átmeneti elégedettséget nyújtó pillanata.

A Vonzás törvénye

A_vonzas_torvenye
Olvass bele!

Készen állsz arra, hogy megteremtsd azokat az élményeket és tapasztalatokat, melyekre mindig is vágytál?

Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.

Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is – erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a dolgok bevonzásához, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog. Megismered a mindenhol jelen levő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak.

A szerzők további könyvei:

Belépés a vonzás örvényébe

belepes_a_vonzas_orvenyebeVezetett meditációs CD és útmutató könyv

Ha jobb közérzetre vágysz, tulajdonképpen csak egyvalamit kell tenned: összhangba kerülni Forrásod Energiájával. Abraham emlékeztet rá, hogy valójában fizikai testbe összpontosult Forrásenergia vagy, s ha szeretnél azzá az örömteli lénnyé válni, akinek születtél, akkor tudatos kapcsolatot kell kialakítanod ezzel a Nem-Fizikai részeddel. Abraham ezt az összehangolódást nevezi úgy, hogy elmerülés az Örvényben.
Az Örvényhez fűződő létfontosságú viszonyod az égvilágon mindenre kihatással van – jó testi közérzetedtől kezdve elméd világosságán és a hozzád áradó bőségen keresztül egészen emberi kapcsolataidig. Így hát minden napodat annak az elsődleges szándéknak kell vezérelnie, hogy elmerülj az Örvényben.
A CD-n található egyedülálló felvétel hatékony irányított napi meditációkat tartalmaz, amelyek segítenek elmerülnöd a teremtés Örvényében életed négy alapvető fontosságú területén: általános jóllét, anyagi bőség, testi jóllét és kapcsolatok.

A bőség törvénye

A_boseg_torvenyeEsther és Jerry Hicks újabb kötetében Abraham arról tanít, hogy az életnek alapvetően jó érzésnek kell lennie, és az általános Jóllét állapota a természetes. Azt tanítja, hogy bármilyen jó is jelenleg az életünk, mindig lehet jobb; a miénk a döntés és a hatalom, hogy még jobbá tegyük. Olyan gyakorlatias filozófiát mutat be, amely – ha következetesen alkalmazzuk – lehetővé teszi, hogy még többet tapasztaljunk meg a bőségből, az egészségből és a boldogságból, amely születésünknél fogva természetszerűleg megillet bennünket. A legtöbb ember esetében a siker gondolata a pénz, a vagyontárgyak vagy más dolgok megszerzése körül forog – Abraham azonban egyfajta örömteli állapot elérését tekinti a legnagyobb sikernek.

A CD-melléklet A bőség törvénye című, 2007. szeptember 29-én, Bostonban tartott Abraham-workshop hanganyagának magyar változatát tartalmazza.

 

A kapcsolatok törvénye

A_kapcsolatok_torvenye“Nem azért vagy itt, hogy megtaláld azt, ami tökéletes. Azért vagy itt, hogy megteremtsd vagy magadhoz vonzd a tökéletest.”

Abraham tanítása szerint azért érkezünk ebbe az anyagi világba, hogy megtapasztaljuk az ellentéteket, ennek hatására pedig útnak indítsuk vágyunk nyilait egy jobb valóság megteremtése érdekében. Az ellentétek legnagyobb tárházát pedig éppen a kapcsolatok jelentik. Mind közül pedig a köztünk és a Forrásunk közötti kötelék a legfontosabb, és amíg ezt nem értjük, addig semmilyen más kapcsolatot sem érthetünk meg világosan. Kapcsolatunk a testünkkel, a pénzzel, a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, az unokáinkkal, a munkatársainkkal, a kormányunkkal, a világunkkal… hamar és könnyedén összhangba kerül, ha először is erre az alapvető, elsődleges kapcsolatunkra ügyelünk.

[ic_add_posts category=’esther-es-jerry-hicks’]