Florence Scovel Shinn

Florence Scovel Shinn (1871. szeptember 24., Camden, New Jersey – 1940. október 17.) amerikai könyv illusztrátor és művész.

Florence Scovel Shinn az Új Gondolat spirituális tanítójaként és metafizikai íróként vált híressé. Úttörő pozitív gondolatait bemutató leghíresebb könyve a The Game of Life and How to Play It (1925), magyarul az Édesvíz Kiadó gondozásában jelent meg: A karmának nincs humorérzéke (2007.) címmel.

„Az embernek a gondolat mesterévé kell válnia. A Gondolat Mestere olyan művész, aki vigyáz, hogy csakis az Isteni Terv képeit vigye fel elméje vásznára; ezeket azonban mesterien erőteljes és határozott mozdulatokkal festi meg. Minden kétség nélkül hisz benne, hogy tökéletességüket semmi a világon nem teheti tönkre, és hogy manifesztációjuk által megvalósul életében az eszményi.”

A karmának nincs humorérzéke

A_karmanak_nincs_humorerzekeAlkalmazd a kimondott szó erejét!
A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék!
Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet –, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések – megingathatatlanul egy jobb, és minden szempontból gazdagabb élethez segítenek minket.
A karma törvénye szerint minden, amit adunk, visszajön hozzánk, és mindig csak azt kaphatjuk az élettől, amit már adtunk valamikor. Ahogy a tudatalattinak, úgy a karmának sincs humorérzéke, ezért vágyainkat megfontoltan kell átadnunk a világnak, hogy elkerüljük a megvalósulásukhoz tartozó negatív következményeket. És ami nagyon fontos; vágyaink teljesítéséhez hagynunk kell, hogy az eszünk helyett a Gondviselés dolgozzon.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

[ic_add_posts category=’florence-scovel-shinn’]