Frank J. Kinslow

Világunk egy ideje a lélek egyfajta sötétségében él. Kifelé kukucskálunk, kívül keressük a megoldást, pedig a válasz a másik irányban van – az Én belső világossága felé.

Dr. Frank J. Kinslow több mint harmincöt éve tanulmányoz és tanít gyógyító technikákat.

Csontkovácsként szerzett klinikai tapasztalataiból, a keleti ezoterikus filozófiákból, valamint a relativitáselmélet és a kvantumfizika lelkes szeretetéből meríti ismereteit és bölcsességét.

2007-ben egy személyes válság kapcsán született meg a Kvantumszinkronizáció, az azonnali gyógyulás technikája. Dr. Kinslow képes volt rá, hogy az összeomlás után teljes, tevékeny életet építsen föl magának. Olyan világos egyszerűséggel kezdett írni, hogy a világ minden táján emberek tízezrei tudták utánacsinálni, s gyógyulást elérni pusztán azzal, hogy elolvasták könyveit. Továbbra is sokat ír és tanít.

Ma a floridai Sarasotában él feleségével, Martinával.

Dr. Frank J. Kinslow a Kvantumszinkronizáció szülőatyja és egyetlen tanítója. Világszerte tart szemináriumokat és előadásokat. Okleveles kvantumszinkronizálókat képez, akik képesítést szereznek, hogy klinikai körülmények között alkalmazzák a kvantumszinkronizációs kezelést.

Kvantumszinkronizáció

Kvantumszinkronizacio

A kvantumszinkronizáció hatására világszerte kitárulnak a szívek és megnyílnak az elmék a tiszta tudat harmonizáló ereje előtt.

Frank J. Kinslow könyve a Kvantumszinkronizáció módszerének hatáskörét terjeszti ki, a technika ismertetésén túl arra ad választ, hogyan alkalmazhatjuk életünk legkülönfélébb területein. Segítségével feloldhatjuk negatív érzelmeinket, kreativitásunk szabad szárnyalását akadályozó gátlásainkat, meggyógyíthatjuk fizikai fájdalmainkat, javíthatunk sportteljesítményünkön, de akkor is alkalmazhatjuk, ha éppen alvászavarral, étkezési problémákkal, esetleg anyagi gondokkal küszködünk, vagy csupán jól működő emberi kapcsolatok kialakítása a célunk.

Kinslow lépésről lépésre végigvezet bennünket az úton, hasznos, egyszerűen elsajátítható eszközt ad a kezünkbe, amelynek alapja az előző könyvben már megismert technika, tudatosságunk kiterjesztése. Az eredmény: növekvő önbizalom, belső béke, életkörülményeink elfogadása, teljesebb élet. A módszer megdöbbentően egyszerű, és jóval hatékonyabb minden korábban ismert technikánál. Tulajdonképpen néhány óra alatt tökéletesen elsajátítható. Csupán egyetlen esetben nem fog működni: ha nem is használjuk…

Az azonnali gyógyulás titka

Az azonnali gyogyulas titka

Cd- melléklettel!
Az utóbbi pár év során számos újszerű önsegítő módszer látott napvilágot, lerakva egy új világnézet alapjait. Frank J. Kinslow Kvantumszinkronizációja a legújabb a sorban, amely a gyengéd érintéssel dolgozik, csöndesen aktiválva az idegrendszert, hogy spontán és természetes módon hozzon létre olyan környezetet, amelyben mély gyógyulás mehet végbe.

Ez a bámulatos módszer könnyen alkalmazható, és semmiféle előképzettséget nem igényel – bárki megtanulhatja! És ami a legelképesztőbb, hogy nem csupán a kezelésben részesülő tapasztal mély gyógyulást, de a Kvantumszinkronizációt kezdeményező személy közérzete is azonnali és hosszan tartó javulásnak indul.

Kis könyv ez – óriási lehetőségekkel! Meg fogod tanulni azt a pár egyszerű lépést, amely kifinomítja a tudatodat, és meggyógyítja a testedet és a lelkedet. Azt is meg fogod tanulni, hogyan gyógyítsd meg mások testét és lelkét. Nos, készen állsz?