Gabrielle Bernstein

Az a küldetésem ebben az életemben, hogy megmutassam a generációm tagjainak, hogy ne kívül, hanem belül, magukban keressék a boldogságot. Abban szeretnék segíteni neked, hogy félreállj a saját utadból. Hogy hogyan teszem ezt? Az Univerzum csatornájaként fontos információt töltök le és fordítok le neked. Élő mikrofonként közvetítem a nagyszerű és erőteljes üzenetet. Gyerünk, X és Y generáció, itt az ideje, hogy több ÉN-t vigyünk az életünkbe!” – Gabrielle Bernstein

Életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Huszonnyolc évesen kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette.

„Viszlát, Carrie Bradshaw, ITT AZ ÚJ PÉLDAKÉP! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója” – írta róla az Elle magazin, szerepelt Oprah Winfrey műsorában, a The New York Times sikerszerzője lett, de felfigyelt rá és közli írásait a Marie Claire és a Huffington Post is („Zen bombázó…”).

Gabrielle Bernstein heti rendszerességgel vezet rádióműsort, a Youtube beválogatta a 16 legjobb videoblogger közé. Rövid videóüzeneteiben – melyekből már magyar felirattal is kaphatunk ízelítőt – pár perces életvezetési tanácsokat ad (például a Történhetnek csodák című nagy sikerű könyvéből), meditálni tanít teljesen kezdőket és haladókat egyaránt, de hosszabb, ingyenesen letölthető kurzusai is fellelhetők a neten. Előadásokat tart többek között a Google, a L’Oreal, az Avon Agape Spirituális Központ és az Integral Yoga rendezvényein, okleveles kundalinijóga-oktató. A www.herfuture.com nőknek szóló közösségi oldal egyik alapítója. A Forbes magazin a 20 legjobb személyes márka közé sorolta.

Ítélkezés nélkül

Gabrielle Bernstein Az univerzum mindenben támogat és az Édesítsd meg az életed! című bestsellerek szerzője ezúttal az ítélkezés felszámolására biztat. Saját bevallása szerint maga is nap mint nap megküzd azért, hogy ítélkezésmentes tudjon maradni, ezért most őszintén megosztja veled tapasztalatait, gyakorlatait.

Életmód-tanácsadóként és A csodák tanítása című világhírű mű hiteles követőjeként Gabrielle régóta vizsgálja magában az ítélkezés mechanizmusát, keresi gyökereit, összefüggéseit. Megfigyelte, hogy ahányszor pálcát tör valaki felett, erőtlenebbnek, elszigeteltebbnek érzi magát.

Szerinte az ítélkezés együtt jár a félelemből eredő támadással, mi több, valójában védekezésből, bűntudatból táplálkozik. Ugye milyen jó érzés lenne mindezeket magad mögött tudni? Szabadítsd ki magad a negatív gondolatok spiráljából, most minden segítséget megkapsz hozzá az egyik legelismertebb szakembertől!

Rengeteg személyes tapasztalatát összegyűjtve, Gabrielle kidolgozta 6 lépéses programját, ami Neked is segíthet kilépni az ítélkezés gyűrűjéből. „Méregtelenítő” programjában több spirituális tanítást és technikát ötvöz, így az egyszerű, egymásra épülő lépéseket könnyen a napi rutinod részévé teheted.

Gabrielle Bernstein életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Miután a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte, kidolgozta A csodák tanítására épülő saját módszerét a harmónia és az önbecsülés eléréséhez. Technikája egy csapásra Amerika egyik legismertebb spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette. Magyar nyelven elérhető könyvei: Az univerzum mindenben támogat, Édesítsd meg az életed!, Történhetnek csodák.

Látogasd meg honlapját: www.gabbybernstein.com

Az univerzum mindenben támogat

Az_univerzum_mindenben_tamogat

Hogyan érezzük magunkat biztonságban, és bízzunk az életben, bármi történik is?

A The New York Times bestsellerszerzőnek és nemzetközi tanítónak, Gabrielle Bernsteinnek sikerült. Ezt az egyensúlyi állapotot önmaga átadása és az átszellemülés spirituális ösvénye mentén érte el.

Az elénk tárt történetek és egyetemes tanulságok megadják a keretet az akadályok elengedéséhez, melyek blokkolják a mindannyiunk által vágyott boldogságot és biztonságot.

A könyvben található gyakorlatok segítenek elhagyni a kontrollkényszert, hogy végre megnyugodhassunk a bizonyosság és a szabadság könnyed érzésében – és ne csak hajszoljuk, hanem valóban megéljük az életet.

Használd az univerzum energiáinak áramlását arra, hogy erőre kapj, hogy szinkronba kerülj és támogatást találj, ha elveszett vagy, hogy biztonságra lelj, szemben a bizonytalansággal. Az írónő fontos életvezetési titkokat fed fel előttünk, hogy felszabadítsa azt a megnyugtató meggyőződésünket, hogy az Univerzum figyel ránk és mindenben törekvésünkben támogat, csak rá kell tudni hangolódnunk.

Édesítsd meg az életed!

edesitsd_meg_az_eleted_218px

„A könyv tizenkét fejezete a generációnkat érintő konkrét kérdésekkel foglalkozik, többek között a megrekedtségérzéssel, a nehéz kapcsolatokkal, a bukás és a siker félelmeivel, valamint a függőség problémájával.”

Mi az ÉN-egyenlet? Egy nagyon hatékony és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy visszaszerezzük életünk vágyott egyensúlyát és elégedettek legyünk magunkkal. A recept mindenkinél működik, hiszen azon az elven alapul, hogy a boldogság bennünk rejlik – nekünk kell hát előhívnunk egónk és félelmeink takarásából. Gabrielle ehhez olyan, bárki számára könnyedén elérhető eszközöket használ, mint a tánc, az ugrálás, a meditáció, az ima vagy a naplóírás.

„Harmincnapos kaland, melynek során fizikai mozgásformákat, átgondolt pozitív megerősítéseket és kreatív vizualizációkat ismételgetsz.”

A könyv meditációs technikái, tippjei (melyeket akár le is tölthetünk a szerző honlapjáról) bárki számára könnyedén elvégezhetők, és mind arra irányulnak, hogy e rövid, de rendszeres gyakorlattal megteremtsük azt a belső csendet, melyben meghallhatjuk „belső vezetőnket” – ÉN-ünket –, azaz valódi vágyainkat és önmagunkat.

A meditációt Gabrielle kiegészíti egy nagyon hasznos és praktikus elemmel: az ÉN-írással, egy kreatív naplóíró technikával. Az Édesítsd meg az életed! a sport és a meditáció mellett használja az ima, az elengedés (megbocsátás) és a vágyak kimondásának, a kérések technikáit is, melyeket az olvasók a szerző előző, hazánkban is népszerű könyvéből, a Történhetnek csodákból már ismernek.

Olvasd el Gabrielle üzenetét 

Történhetnek csodák – e-book

Tortenhetnek_csodak

Készen állsz a csodákra? Ez most csak rólad szól! Tudd meg, miként változtathatsz az életeden 6 hét alatt! Gabrielle Bernstein A csodák tanításának elkötelezett híve. Hisz abban, hogy gondolkodásunk és tetteink egyszerű, következetes megváltoztatása csodálatossá varázsolja egész életünket.

Inspiráló „útikönyve” segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk. Mindez végül lélegzetelállítóan bőséges, elfogadó és boldog élethez vezet.

A könyv egy hathetes programot ad a kezedbe. Minden héten más-más területre összpontosít: a félelmek felismerésére, önmagad szeretetére, testedre és étkezési szokásaidra, emberi kapcsolataidra, pénzügyi helyzetedre és a mások szolgálatában végzett tevékenységeidre. Minden gyakorlat apró változásokat hoz létre benned. Ezek a változások a csodák. Minél több csodával találkozol, annál csodálatosabb lesz az életed. Az apró, finom változtatások végül egész életed átalakulását eredményezik. Készen állsz? Engedd hát be életedbe a csodákat!

10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon

1. Osho Igazán érdekes, ugyanakkor sokat vitatott személy. Már kora gyermekkorától önálló, szabad életet élt, próbára téve a vallási, társadalmi és politikai tradíciókat. Mindig azt hangsúlyozta, hogy a tudást az embernek magának kell megtapasztalnia, nem pedig vakon elfogadnia mások tudását és hitét. A hatvanas évek végén sajátos dinamikus meditációs technikákat kezdett kifejleszteni. Élete során Osho az emberi tudat kibontakoztatásának szinte minden aspektusáról…

Posted in Ezotéria, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Esther és Jerry Hicks, Gabrielle Bernstein, Louise L. Hay, Neale Donald Walsch, Önfejlesztés, Oprah Winfrey, Osho, Pam Grout, Rhonda Byrne | 10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gabrielle Bernstein üzenete

Lefogadom, hogy most arra gondolsz, ki a fene lehet az az angyalszárnyas, deszkás csaj egy forgalmas New York-i út kellős közepén, és vajon mitől ér fülig a szája. Hát, ha nem lenne egyértelmű, elárulom, hogy én vagyok, Gabrielle Bernstein, és azért mosolygok olyan nagyon, mert boldog vagyok. Teljes vagyok, egész vagyok, és az életemért élek! Azt választom, hogy szeretettel észlelem a világot.…

Posted in Gabrielle Bernstein, Önfejlesztés | Gabrielle Bernstein üzenete bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Interjú Marianne Williamsonnal A csodák tanításáról

Amikor nehéz fordulóponthoz értem az életemben, csodálatos tanítómat, Marianne Williamsont (a Visszatérés a szeretethez című The New York Times bestseller szerzője) kerestem fel. Marianne miatt kezdtem A csodák tanítása című spirituális szöveg tanulmányozásába. Tanításai és könyvei közelebb hozták a mindennapokhoz a csodák alapelveit, így tudtam a mindent megváltoztatató tanításokat a saját életemben alkalmazni. Végtelenül hálás vagyok Marianne-nak a rám és a világra…

Posted in A csodák tanítása, Gabrielle Bernstein, Marianne Williamson, Önfejlesztés | Tagged , | Interjú Marianne Williamsonnal A csodák tanításáról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogyan használd a kristályokat?

A kristályok évek óta részei spirituális életemnek és mindennapjaimnak. Ma a kristályok használatáról lesz szó.  Amikor kedves barátommal, Satyával megnyitottuk a Spirit Junkie ékszerboltot, nagy gonddal választottuk ki a köveket az egyes ékszerekhez. A Spirit Junkie medált fehér topáz díszíti, mely az egyediség érzését, a kreativitást és a tudatosságot erősíti. A Feltétel Nélküli Szeretet mala láncát rózsakvarc ékesíti a feltétel nélküli szeretetért,…

Posted in Gabrielle Bernstein, Önfejlesztés | Hogyan használd a kristályokat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Te álmodod az álmot

Te álmodod azt az álmot, amely az saját életed. Ha az álmod néha olyan érzés, mintha rémálom lenne, az olyankor történik, amikor leválsz az univerzum szeretetéről, s ehelyett a világ félelmével azonosulsz. Ha megbízol az univerzum spirituális útmutatásában, akkor a rémálomból egy gyönyörű, boldog álomba jutsz ki. Az új tapasztalatok álmába, amely arra az igazságra hasonlít, aki te magad vagy: a szeretet.…

Posted in A csodák tanítása, Gabrielle Bernstein, Meditáció, Önfejlesztés | Te álmodod az álmot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Állítsd be az energiádat meditációval!

Naponta meditálok, hogy javítsak a kapcsolatomon az univerzummal, és hogy finomra hangoljam az energiámat. Meditációval aktiválhatjuk a szinkronitást és az univerzummal való kapcsolatunkat. Emellett a meditáció eltünteti a kételyeket, a korlátokat és a félelmet azért, hogy visszakapcsolódhassunk a szeretet áramlatába. Egy torontói előadásom előtt tizenöt percet meditáltam felkészülés gyanánt. Éreztem, ahogy ebben a nyugalomban zsibonganak a végtagjaim, és az energiám megváltozik. Aztán…

Posted in A csodák tanítása, Gabrielle Bernstein, Meditáció, Önfejlesztés | Állítsd be az energiádat meditációval! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Honnan tudhatod, hogy az univerzum mindenben támogat?

A legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak az, hogy megpróbálsz bízni abban, hogy az univerzum mindenben támogat. Minden arról szól, hogy együtt élj ezzel a bizonyossággal és tudással oly módon, hogy bármi történjen körülötted, képes legyél bízni ebben. Miközben ezt gyakorlod, a nehézségek lehetőségekké alakulnak át, melyeken keresztül képes leszel elmélyíteni az univerzum iránti szereteted. Ma fejest ugrunk a bizonyosság témakörébe – avagy…

Posted in Gabrielle Bernstein, Önfejlesztés | Honnan tudhatod, hogy az univerzum mindenben támogat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bízd magad az univerzumra

Gabrielle Bernsteint Oprah „új gondolatvezetőként” üdvözölte Super Soul Sunday című műsorában, és nevét nemrég hozzáadta az Oprah Super Soul 100 fős világmegváltó gondolatvezetők listájához. Gabrielle közkedvelté tette a meditációt és a metafizikai könyvek olvasását egy olyan generáció tagjai közt, akik mélyreható válaszok után kutattak, pont olyanok után, amilyeneket Gabrielle át akart adni. Idén jelent meg ötödik könyve, Az unvierzum mindenben támogat. Ismerd meg…

Posted in A csodák tanítása, Gabrielle Bernstein, Önfejlesztés, Önfejlesztés videó, Oprah Winfrey | Bízd magad az univerzumra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Holnap jelenik meg az új könyvem: Az univerzum mindenben támogat!

Szeretnék veletek megosztani egy személyes történetet. Most jelenik meg új könyvem, Az univerzum mindenben támogat. A könyvírás roppant sebezhető folyamat is tud lenni. Az én esetemben is az volt. Ezt a könyvet 2015-ben írtam, amikor életem legnehezebb időszakát éltem át. Nap mint nap úgy ébredtem, hogy tehetetlennek, rémültnek és gátoltnak éreztem magam. A legszomorúbb számomra az volt, hogy spirituális kapcsolatom is szünetelt…

Posted in Gabrielle Bernstein, Önfejlesztés | Holnap jelenik meg az új könyvem: Az univerzum mindenben támogat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogyan tölthetjük fel energiával a kapcsolatainkat?

Életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Huszonnyolc évesen kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette.

Posted in Gabrielle Bernstein, Önfejlesztés videó, Videók | Hogyan tölthetjük fel energiával a kapcsolatainkat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Itt az ezotéria újhulláma! – Menő lett a spiritualitás

Modern idők, modern kihívások, modern válaszok   Hatalmas változáson megy jelenleg keresztül az emberiség – főleg a Föld úgynevezett nyugati felén. Régen leginkább csak pénzben, hatalomban és szépségben mérték a sikerességet, mára ez kiegészült még valamivel. Napjaink mérvadó személyiségei egyre élénkebben érdeklődnek a spirituális tanok iránt, ezáltal pedig az ezotéria „menő”, sőt a sikeresség egyik fokmérője lett. Ma már nem elég Bora…

Posted in Ezotéria, Gabrielle Bernstein, Marie Forleo, Önfejlesztés, Oprah Winfrey | Itt az ezotéria újhulláma! – Menő lett a spiritualitás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gabrielle Bernstein tanácsai

Életmód tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. 28 évesen már kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképéve tette. “Viszlát, Carrie Bradshaw, ITT AZ ÚJ PÉLDAKÉP! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója.” –…

Posted in Gabrielle Bernstein, Marie Forleo, Oprah Winfrey, Videók | Gabrielle Bernstein tanácsai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva