Gabrielle Bernstein

Az a küldetésem ebben az életemben, hogy megmutassam a generációm tagjainak, hogy ne kívül, hanem belül, magukban keressék a boldogságot. Abban szeretnék segíteni neked, hogy félreállj a saját utadból. Hogy hogyan teszem ezt? Az Univerzum csatornájaként fontos információt töltök le és fordítok le neked. Élő mikrofonként közvetítem a nagyszerű és erőteljes üzenetet. Gyerünk, X és Y generáció, itt az ideje, hogy több ÉN-t vigyünk az életünkbe!” – Gabrielle Bernstein

Életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Huszonnyolc évesen kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette.

„Viszlát, Carrie Bradshaw, ITT AZ ÚJ PÉLDAKÉP! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója” – írta róla az Elle magazin, szerepelt Oprah Winfrey műsorában, a The New York Times sikerszerzője lett, de felfigyelt rá és közli írásait a Marie Claire és a Huffington Post is („Zen bombázó…”).

Gabrielle Bernstein heti rendszerességgel vezet rádióműsort, a Youtube beválogatta a 16 legjobb videoblogger közé. Rövid videóüzeneteiben – melyekből már magyar felirattal is kaphatunk ízelítőt – pár perces életvezetési tanácsokat ad (például a Történhetnek csodák című nagy sikerű könyvéből), meditálni tanít teljesen kezdőket és haladókat egyaránt, de hosszabb, ingyenesen letölthető kurzusai is fellelhetők a neten. Előadásokat tart többek között a Google, a L’Oreal, az Avon Agape Spirituális Központ és az Integral Yoga rendezvényein, okleveles kundalinijóga-oktató. A www.herfuture.com nőknek szóló közösségi oldal egyik alapítója. A Forbes magazin a 20 legjobb személyes márka közé sorolta.

Gabrielle Bernstein könyvei:

Az univerzum mindenben támogat

Hogyan érezzük magunkat biztonságban, és bízzunk az életben, bármi történik is?

A The New York Times bestsellerszerzőnek és nemzetközi tanítónak, Gabrielle Bernsteinnek sikerült. Ezt az egyensúlyi állapotot önmaga átadása és az átszellemülés spirituális ösvénye mentén érte el. Az elénk tárt történetek és egyetemes tanulságok megadják a keretet az akadályok elengedéséhez, melyek blokkolják a mindannyiunk által vágyott boldogságot és biztonságot.
A könyvben található gyakorlatok segítenek elhagyni a kontrollkényszert, hogy végre megnyugodhassunk a bizonyosság és a szabadság könnyed érzésében – és ne csak hajszoljuk, hanem valóban megéljük az életet.

Használd az univerzum energiáinak áramlását arra, hogy erőre kapj, hogy szinkronba kerülj és támogatást találj, ha elveszett vagy, hogy biztonságra lelj, szemben a bizonytalansággal. Az írónő fontos életvezetési titkokat fed fel előttünk, hogy felszabadítsa azt a megnyugtató meggyőződésünket, hogy az Univerzum figyel ránk és mindenben törekvésünkben támogat, csak rá kell tudni hangolódnunk.

Édesítsd meg az életed!

„A könyv tizenkét fejezete a generációnkat érintő konkrét kérdésekkel foglalkozik, többek között a megrekedtségérzéssel, a nehéz kapcsolatokkal, a bukás és a siker félelmeivel, valamint a függőség problémájával.”

Mi az ÉN-egyenlet? Egy nagyon hatékony és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy visszaszerezzük életünk vágyott egyensúlyát és elégedettek legyünk magunkkal. A recept mindenkinél működik, hiszen azon az elven alapul, hogy a boldogság bennünk rejlik – nekünk kell hát előhívnunk egónk és félelmeink takarásából. Gabrielle ehhez olyan, bárki számára könnyedén elérhető eszközöket használ, mint a tánc, az ugrálás, a meditáció, az ima vagy a naplóírás.

„Harmincnapos kaland, melynek során fizikai mozgásformákat, átgondolt pozitív megerősítéseket és kreatív vizualizációkat ismételgetsz.”

A könyv meditációs technikái, tippjei (melyeket akár le is tölthetünk a szerző honlapjáról) bárki számára könnyedén elvégezhetők, és mind arra irányulnak, hogy e rövid, de rendszeres gyakorlattal megteremtsük azt a belső csendet, melyben meghallhatjuk „belső vezetőnket” – ÉN-ünket –, azaz valódi vágyainkat és önmagunkat. A meditációt Gabrielle kiegészíti egy nagyon hasznos és praktikus elemmel: az ÉN-írással, egy kreatív naplóíró technikával. Az Édesítsd meg az életed! a sport és a meditáció mellett használja az ima, az elengedés (megbocsátás) és a vágyak kimondásának, a kérések technikáit is, melyeket az olvasók a szerző előző, hazánkban is népszerű könyvéből, a Történhetnek csodákból már ismernek.

Olvasd el Gabrielle üzenetét 


Történhetnek csodák

Készen állsz a csodákra? Ez most csak rólad szól! Tudd meg, miként változtathatsz az életeden 6 hét alatt! Gabrielle Bernstein A csodák tanításának elkötelezett híve. Hisz abban, hogy gondolkodásunk és tetteink egyszerű, következetes megváltoztatása csodálatossá varázsolja egész életünket.

Inspiráló „útikönyve” segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk. Mindez végül lélegzetelállítóan bőséges, elfogadó és boldog élethez vezet.

A könyv egy hathetes programot ad a kezedbe. Minden héten más-más területre összpontosít: a félelmek felismerésére, önmagad szeretetére, testedre és étkezési szokásaidra, emberi kapcsolataidra, pénzügyi helyzetedre és a mások szolgálatában végzett tevékenységeidre. Minden gyakorlat apró változásokat hoz létre benned. Ezek a változások a csodák. Minél több csodával találkozol, annál csodálatosabb lesz az életed. Az apró, finom változtatások végül egész életed átalakulását eredményezik. Készen állsz? Engedd hát be életedbe a csodákat!