Halak (február 20 – március 20) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Ez a Halaknál azt fogja jelenteni, hogy a Szaturnusz a 10. házukban fog tartózkodni egy jó darabig, ami a munka, az életfeladat, valamint a vezetés, az irányítás és a kommunikáció asztrológiai területe.

Így a Halak egyik nagy feladata az lesz, hogy tanuljanak meg delegálni. Picit ellene kell menni a Szaturnusz hívásának, hogy mindent ők maguk oldjanak meg és hozzanak helyre, és igenis rá kell szokni arra, hogy egyes feladatokat mások végezzenek el helyettük.

A környezetünket is szoktatni kell majd ahhoz, hogy a megoldásokat ne mindig tőlünk várják. Ha mindent mi magunk oldunk meg, az igenis behatárolja a fejlődésünket, mert egy nap 24 órából áll, és bizonyos ponton túl már nem tehet többet az ember. Szóval osszuk szét azokat a feladatokat, amelyeket mások is meg tudnak oldani. Összpontosítsunk azokra a tettekre, amelyeket csak mi tudunk megcsinálni, amihez kell a személyes varázsunk, hogy megvalósulhassanak.

Ez szeptember 9-től kicsit nehezebb lesz, hiszen másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ami azt jelenti, hogy teherbírásunk nő, és a környezetünk elkezdhet lázadni személyes fejlődésünk ellen, hiszen az már nem annyira kényelmes, ha nekik is tenni kell bizonyos dolgokért, és már nem támaszkodhatnak ránk 100%-ig.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán egy év után, magyarországi idő szerint szeptember 12-én, hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe, ami abban tud minket  legjobban támogatni, hogy jobban álljuk a sarat, és ne adjuk alább. Igenis tehermentesíteni kell magunkat, és rászoktatni szeretteinket, hogy ők is tegyenek a saját fejlődésük irányában. Mert a mindig 1-2 óra segítség, mindig 1-2 óra lesz. Ha egyszer rászánunk kicsit több időt, és át tudjuk adni nekik a feladatokat, már nem kell azt az 1-2 órát újra meg újra ráfordítani a mi időnkből.

Mindamellett, ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelmerleg nevvelskorpio nevvelnyilas nevvelbak nevvelvizonto nevvel