Asztrológiai előrejelzés (augusztus 26. – szeptember 2.)

Koskos

Ezen a héten tevékenyen mehetünk szembe a rég elhúzódó problémákkal. Főként gyermekeink és az oktatásuk lesz előtérben. „Szimplán” fizikai változtatásokkal sok éves nehézségeket tudunk felszámolni. Ezen a héten kerüljük a hirtelen jött ötleteket, és óvatosabban közlekedjünk.


bika
Bika

Tennünk kell a partnerkapcsolatunkért. Fizikailag is ott kell lennünk, valamint időt és erőfeszítést kell belehelyeznünk, de vigyázzunk, mert a munkahelyi elvárások áthúzhatják számításainkat.


 

Ikrekikrek

Otthonunk és járműveink fogják figyelmünk nagy részét lekötni. Menjünk a dolgok elébe, ne várjuk meg míg már elkerülhetetlen a beavatkozás, tegyünk a fizikai létünk harmóniájáért. Ne halogassunk.


rakRák

Feladataink elhatalmasodhatnak felettünk, ideje rendszert és módszert változtatni, mert az állandó túlműködés már kezd terhessé válni. Könnyű megoldásnak tűnhet a közvetlen környezetünkön levezetni a feszültséget, értelemszerűen ezt ne tegyük.


 

Oroszlánoroszlan

Magunk és családunk kerül terítékre. A külvilág most zavaró tényező lehet A rég bevált és működő együttműködéseinkben is lehetnek gikszerek, fordítsuk figyelmünket befelé, és a közvetlen környezetünkre.


szuz
Szűz

Mozduljunk ki! Lakókörnyezetünkből, munkahelyünkről, a saját befordulásunkból. Picit elszontyolodhatunk, pörögjünk fel erre a hétre. Tegyünk meg olyan kellemes dolgokat, amelyeket már régóta halogattunk.


 

Mérlegmerleg

Előkerülhet némi anyagi teher a múltból, de ez a hét arra is alkalmas lesz, hogy mozgásba hozzuk azokat a kerekeket, amelyek pótolni fogják a hiányt. Valószínű, hogy ezen a héten elfoglaltabbak leszünk a szokásosnál.


skorpio
Skorpió

Lelki törekvéseink kerülnek előtérbe, tegyünk a belső békénkért. Munkakörnyezetünkben is örömmel fogadhatják megnyilvánulásainkat, természetesen ezeket kiváló modorossággal kell megfogalmaznunk.


 

Nyilasnyilas

Együttműködéseinken lesz a hangsúly. Mindenféle partnerkapcsolati viszony kerül majd terítékre. Házastársi, munkatársi, női-férfi viszonyaink, minden területen előtérbe kerülnek az együttműködés szabályai és rendszerei.


 

bakBak

Küzdelmesebb lesz az átlagosnál. Környezetünkben többeknek is támaszra lehet szüksége. Mi vagyunk olyan tündérek, hogy ezt meg is adjuk, de csak addig mehetünk el, ameddig ezen törekvéseink nem tesznek saját magunkban is károkat.


 

Vízöntővizonto

Bármibe is kezdünk, nehéz lesz. Éljük túl ezt a hetet. Legyünk tevékenyek a régi feladataink, a szokásos felelősségeink területén. Az elmaradt munkahelyi megbízásainkra is összpontosíthatunk. Ezen a héten ne vegyünk magunkra dolgokat, és most nem ruhára gondoltam.


halakHalak

Partnereink és mi magunk, valamint a köztünk működő vagy nem működő harmónia kerül reflektorfénybe. Egyensúlyra kell törekednünk, egészen a finombeállításokig. Osszuk fel feladatainkat, egyezzünk ki kölcsönös erősségeink alkalmazásakor.

 

 

 

www.bhaktikutir.hu