Ikrek (május 22 – június 21) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Személyre szabottan ez az Ikreknél azt fogja jelenteni, hogy a Szaturnusz a 7. házuk felett fog elhaladni ebben az évben. Ez az együttműködés területe az asztrológiában. Tehát kiváló év elé nézünk komoly kapcsolataink elmélyítése, és az ártó kapcsolataink leépítése szempontjából.

És mivel a Szaturnusz a kitartás és a kemény munka bolygója is, kiváló év lesz ez arra is, hogy általánosságban is fejlődjünk az együttműködés területén. A Szaturnusz az aszkétaság és a lemondottság bolygója is, tehát meglesz az a lelki erőnk, hogy lenyeljük azokat a békákat, amelyek gátolják partnerkapcsolataink harmonikus megélését. Képesek leszünk félrerakni sértődöttségeinket és újranyitni magunkat. Ez amúgy minden partneri területre igaz lesz, a szerelmi életünkre, a munkatársi viszonyainkra, mindenféle együttműködésre.

Szeptember 9-én, másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ami az Ikreknél azt jelenti, hogy a családi atmoszféra és a vagyon területei kerülnek előtérbe. Tehát miután lelkileg rendbe rakjuk a partnerkapcsolati képességeinket, lehetőségünk lesz a fizikai síkon is tenni kapcsolatainkért. Új szokásokat is kialakíthatunk, mint pl. a kirándulások és/vagy az együtt mozgás.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán egy év után, szeptember 12-én, magyarországi idő szerint hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe. Az Ikreknél ez az 5. házat jelenti, ami a gyerekeket, a diákokat és a taníttatottakat fedi. Ránk nézve meg a tanácsadói képességeinket és az intellektusunkat.

Tehát ebben az évben nemcsak együttműködéssel kapcsolatos megvilágosodásunk lesz, de tapasztalatainkat az útról, amit bejárunk az idei év folyamán, akár meg is oszthatjuk a környezetünkkel. Sőt, tanácsainkkal saját tudásunkat és felismeréseinket is mélyíthetjük. Hiszen ilyenkor addig kell forgatni magunkban ismereteinket, hogy majd úgy tudjuk azokat átadni, hogy mások is meg tudják érteni.

Mindamellett ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelmerleg nevvelskorpio nevvelnyilas nevvelbak nevvelvizonto nevvelhalak nevvel