Jen Sincero

Jen Sincero a New York Times bestsellerszerzője, rocksztár lelkületű szónok és coach, számtalan ember magánéletét és karrierútját segített megváltoztatni hírlevelek, szemináriumok, nyilvános szereplések és könyvek által.

További információért iratkozz fel Jen Sincero hírleveleire a jensincero.com-on.

“Az kell, hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akik önszeretetet és bőséget sugároznak, hogy ne programozzuk a jövő generációját olyan görcsös hitekre, hogy a pénz rossz, és nem vagyok elég jó, és hogy nem tudok úgy élni, ahogy szeretnék.
Vagány emberekre van szükség, akik megszabadultak a kínoktól, akiknek az élete színes-szélesvásznú és van célja is, akik inspirálnak másokat, és akik szintén fel akarnak emelkedni.
Legelőször is azt kérem, hogy hidd el, a végetlen lehetőségek világában élünk.”

vagany_vagy_150Vagány vagy!

A Vagány vagy! üde önfejlesztő könyv azoknak, akik elszántan szeretnének javítani az életminőségükön, de nem akarnak teljesen tönkremenni az eddigi ügyetlen próbálkozásaikban. Jen Sincero világutazó sikercoach, frissítően szórakoztató útmutatója 27 falatnyi fejezetben kínál csipetnyi káromkodással fűszerezett, mulatságos és inspiráló történeteket, bölcs tanácsokat, egyszerű feladatokat.
A Vagány vagy! végére érve megérted, hogyan szeretheted meg mindazt, amin nem tudsz változtatni, hogyan változtathatod meg azt, amit nem szeretsz, és miként használhatod az Erőt arra, hogy tényleg nagyszerűvé válj.

El kell jutnod oda, hogy nemcsak meg akarod változtatni az életedet, hanem eldöntöd, hogy megváltoztatod. Akarni lehet úgy is, hogy a kanapén ülsz vízipipával a kezedben és egy útikönyvvel az öledben. A döntés viszont azt jelenti, hogy beleugrasz, akármi van is, megteszed bármi áron, mész az álmaid után olyan szívósan, mint egy pompomlány, akinek egy héttel a szalagavató előtt még nincs partnere.”

 

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’jen-sincero’]