Joann Hampar

Joann Hampar asztrológusi karrierje 1983-ban kezdődött, amikor a New York-i American Astrology Magazine felkérte, hogy írjon a lap számára. Az azt követő években ideje nagy részét cikkírással és egyéni tanácsadással töltötte. Az American Astrology mellett számos más újságba is írt, úgymint a Dell Horoscope-ba, a The Mountain Astrologerbe, a Llewellyn’s New Worlds of Mind & Spiritbe valamint a Today’s Astrologerbe. Első könyvét az Amerikai Asztrológusok Szövetsége adta ki 1993-ban, amelyben a születési diagram egyszerű értelmezésével ismertette meg az olvasókat.

Hampar a New York-i Amerikai Asztrológiaiskolában tanult, és a Gilbert Navarro–Ivy Jacobson Horoszkóp- és Eseményasztrológia Iskolában szerzett horoszkóp- és eseményasztrológusi végzettséget. Jelenleg az Asztrológusok Online Iskolájában tanít (www.astrocollege.com), és tagja az Amerikai Asztrológusok Szövetségének, a Nemzeti Geokozmikus Kutatási Tanácsnak, a Teozófiai Társaságnak, a Kutatás és Felvilágosodás Egyesületnek és az Ázsia Társaságnak. Következő könyvének kiadása 2007 novemberére várható, amely az Astrology for Beginners: A Simple Way to Read Your Chart címet viseli. A Llewellyn gondozásában jelent meg az Electional Astrology: The Art of Timing című könyve is.

Asztrológia

Ezotéria mindenkinek sorozat

Asztrologia_Ezoteria_mindenkinekSzületési horoszkópod – a benne lévő állatövi jegyekkel és planétákkal együtt – pontosan azt a pillanatot rögzíti, amikor megszülettél. Ez az égitestekről készült pillanatfelvétel egy életre a tiéd, és egész eljövendő életedről felvilágosítást ad.

Az asztrológia nem az eleve elrendeltetésről szól, hanem egy jelképes nyelv, amely gyakorlati segítséget ad a mindennapjainkban. A könyv nem kényszerít ránk semmit, hanem egyszerű és praktikus irányt mutat számunkra.
A horoszkóp mintázata elárulja, mi életed legfőbb hajtóereje. Az állatövi jegyek és horoszkópodon való elhelyezkedésük annak lenyomatai, hogyan intézed a dolgaidat. A tizenkét ház megmutatja, hol számíthatsz a legnagyobb sikerre. A planéták a házakban rávilágítanak a személyes kapcsolataidra, anyagi ügyeidre, hivatással kapcsolatos hozzáállásodra, veleszületett képességeidre, kreativitásodra és még sok egyébre. Ha pedig pályaválasztás előtt állsz, az aspektusokról szóló fejezet tanácsot ad, milyen hivatás illik hozzád legjobban.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe