Joann Hampar

Joann Hampar asztrológusi karrierje 1983-ban kezdődött, amikor a New York-i American Astrology Magazine felkérte, hogy írjon a lap számára. Az azt követő években ideje nagy részét cikkírással és egyéni tanácsadással töltötte. Az American Astrology mellett számos más újságba is írt, úgymint a Dell Horoscope-ba, a The Mountain Astrologerbe, a Llewellyn’s New Worlds of Mind & Spiritbe valamint a Today’s Astrologerbe. Első könyvét az Amerikai Asztrológusok Szövetsége adta ki 1993-ban, amelyben a születési diagram egyszerű értelmezésével ismertette meg az olvasókat.

Hampar a New York-i Amerikai Asztrológiaiskolában tanult, és a Gilbert Navarro–Ivy Jacobson Horoszkóp- és Eseményasztrológia Iskolában szerzett horoszkóp- és eseményasztrológusi végzettséget. Jelenleg az Asztrológusok Online Iskolájában tanít (www.astrocollege.com), és tagja az Amerikai Asztrológusok Szövetségének, a Nemzeti Geokozmikus Kutatási Tanácsnak, a Teozófiai Társaságnak, a Kutatás és Felvilágosodás Egyesületnek és az Ázsia Társaságnak. Következő könyvének kiadása 2007 novemberére várható, amely az Astrology for Beginners: A Simple Way to Read Your Chart címet viseli. A Llewellyn gondozásában jelent meg az Electional Astrology: The Art of Timing című könyve is.

Asztrológia

Ezotéria mindenkinek sorozat

Asztrologia_Ezoteria_mindenkinek

Születési horoszkópod – a benne lévő állatövi jegyekkel és planétákkal együtt – pontosan azt a pillanatot rögzíti, amikor megszülettél. Ez az égitestekről készült pillanatfelvétel egy életre a tiéd, és egész eljövendő életedről felvilágosítást ad.

Az asztrológia nem az eleve elrendeltetésről szól, hanem egy jelképes nyelv, amely gyakorlati segítséget ad a mindennapjainkban. A könyv nem kényszerít ránk semmit, hanem egyszerű és praktikus irányt mutat számunkra.

A horoszkóp mintázata elárulja, mi életed legfőbb hajtóereje. Az állatövi jegyek és horoszkópodon való elhelyezkedésük annak lenyomatai, hogyan intézed a dolgaidat. A tizenkét ház megmutatja, hol számíthatsz a legnagyobb sikerre. A planéták a házakban rávilágítanak a személyes kapcsolataidra, anyagi ügyeidre, hivatással kapcsolatos hozzáállásodra, veleszületett képességeidre, kreativitásodra és még sok egyébre. Ha pedig pályaválasztás előtt állsz, az aspektusokról szóló fejezet tanácsot ad, milyen hivatás illik hozzád legjobban.