Joe Vitale

Joe Vitale, az egykori hajléktalan, aki saját bevallása szerint élete egyik korszakában áruházi lopásból tartotta fenn magát, ma a világ egyik vezető marketingszakértője. Számos könyvet írt a siker és a bőség alapelveiről.

Rhonda Byrne A Titok című bestsellerének szakértői között az ő személyéről is olvashatunk néhány gondolatot.

Joe Vitale könyve a Vonzásfaktor jólét IQ tesztet is tartalmaz, amelynek segítségével bárki tisztába jöhet vele, hogyan is áll pillanatnyilag a jóléthez való viszonyában. A könyvben remek anekdoták, pénzszerzési ötletek szerepelnek, és bizony, hálálkodó levelek is megjelennek, kiknek, hogyan változtatta meg életét Joe öt lépésből álló teremtő gyakorlata. Mire a végére érünk, tudjuk, hogy saját vonzásfaktorunk jelenleg a mi érdekünkben, vagy esetleg észrevétlenül önmagunk ellen munkálkodik-e ?

Doktori diplomája van tudományos metafizikából, továbbá szakképzett hipnoterapeuta, gyakorló metafizikus, felszentelt pap és chi kung gyógyító.

A Kulcs

A_kulcs_150

Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is? A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak. Ha tisztában vagy azzal, hogy többre lennél képes, ám mégsem tudod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket, A Kulcs feltárja a hiányzó titkot, amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot, az egészséget, a sikert, a boldogságot és minden egyebet, amire vágysz.
Az író és önfejlesztő-guru Joe Vitale A Titok legmélyére ásva tárja eléd a gyarapodás hatékony és eredményes módszerét, amelyet életed bármely területén alkalmazhatsz. Azokat a részeket emeli ki, amelyekről a The Secret című kötetben nem, vagy csak kevés szó esett, de kulcsfontossággal bírnak a vonzás törvényének működtetésében.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel