John F. Demartini

Dr. John F. Demartini világhírű előadó és szaktanácsadó, aki újszerű szemléletével, az emberi természettel kapcsolatos humoros megjegyzéseivel és praktikus tanácsaival életet és lelkesedést lehel közönségébe.

Szavai nyomán kitárulnak a szívek, megvilágosodnak az elmék, tettre késszé válnak az emberek. Meleg hangvételű, tréfás és tanulságos előadásaiban a szórakoztató történetek keverednek értékes bölcsességekkel és észrevételekkel.

Úttörő filozófiája és forradalmi látásmódja komoly fordulatot hozott a pszichológiában, az üzleti tudományokban és az emberek életében. Az egykori kiropraktőr – most kutató, író és filozófus – tanulmányainak köszönhetően vált a gyógyítás, az emberi képességek és a filozófia avatott szakértőjévé.

Előadóként Dr. Demartini számos cégvezetővel, egészségügyi, gazdasági és az emberi agy működésével foglalkozó szakemberrel osztotta már meg újszerű gondolatait és módszereit; és szinte az összes neves előadó mellett szerepelt már vendég előadóként. Az emberi elme tudományának úttörőjeként és a valóság igazi természetének kutatójaként Dr. Demartini a pszichológiai-lelki fejlődés és átalakulás területén is vezető szerepet tölt be.

A benned élő gazdagság

A benned elo gazdagsag 218

Minden ember nagyobb hatalmú, mint hinné, vagy mint amit adott pillanatban mutat magából. Érdekes jellegzetessége ez az emberi természetnek: saját nagyságunkat több rétegnyi illúzió borítja, a lelkünk azonban folyton arra sarkall, hogy önmagunkba mélyedve rábukkanjunk a valóságra, és a világ elé tárjuk valódi nagyságunkat, rejtett kincseinket.

Mi másért vennéd kezedbe ezt a könyvet, ha nem azért, mert egy hang azt duruzsolja a füledbe: több van benned, mint azt jelen pillanatban gondolod? Valahol a szíved mélyén érzed, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, nagyszerűséged sokkal nyilvánvalóbbá fog válni. Ha pedig nemcsak az olvasásra összpontosítasz, hanem a kitűzött feladatokat is elvégzed, új ismeretekkel leszel gazdagabb, tapasztaltabbá válsz, és a látókörödet is kiszélesíted.