Julia Cameron

juliacameronJulia Cameron ( 1948. Illinois)  harminc éve alkotóművész, film- és tévéforgatókönyveket ír, rendező és producer, több díjjal kitüntetett újságíró. Több mint 20 könyve mellett musicaleket és színházi darabokat is rendezett. Sokrétű munkásságának legismertebb műve A művész útja című bestseller.

A művész útja mozgalom több mint két évtizede alakult, amikor Julia Cameron megosztotta a gondolatait a nappalijában néhány barátjával. Mára a A művész útja több millió embernek segített már a világ minden táján, hogy felfedezzék rég elveszett avagy még fel nem ismert kreativitásukat.

A szerző munkásságát itt követheted: juliacameronlive.com

“Miközben az eszközöket, amelyekre én rábukkantam, amelyekben részesültem, amelyeket kialakítottam, kaptam, használtam,
tanítottam, megosztottam másokkal; láttam, hogyan válnak belső gátló torlaszok semmivé, hogyan változnak meg életek roppant egyszerűen: mindössze a Nagy Alkotót kell bevonnunk, hogy fel-fedezzük és újra használni kezdhessük alkotó erőinket.” – Julia Cameron

A művész útja

Muvesz_utja_B1_218px
Olvass bele!

Útmutató kreatív önmagunk felfedezéséhez

Ez a nemzetközi bestseller egyedülálló alkotás és kalauz a művészélet teljesebb megéléséhez.

Sok évvel ezelőtti első kiadása óta talán csak még aktuálisabbá váltak a könyvet átitató, megfizethetetlen jó tanácsok, amelyek segítségünkre lehetnek mindennapjainkban a kreativitásunkat blokkoló tényezők feloldásában. A művész útja azért lehetett ilyen sikeres, mert olvasása által minden érvényesülni, alkotni vágyó ember képes gazdagodni. Julia Cameron a kreativitást a lelki világgal kapcsolja össze, és vallásoktól független, világi hangnemben mutat rá, hogyan lehet bekapcsolódni a világegyetem kreatív energiáinak felsőbbrendű erőfolyamába, amelyből ez a dinamikus energia, maga a kreativitás ered.

Julia Cameron több évtized alatt dolgozta ki, finomította és oktatta azt, amit ebben a könyvben összefoglal.

 

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel