Lee Crutchley

lee_crutchleyLee Crutchley egy magas ember egy kis angliai városból. Éjjeli bagolyként az alvás helyett felbukkanó furcsa és csodálatos ötleteiből merít ihletet.
Művész és író, három könyv szerzője. Az első kettő a Quoteskine Volume 1 és a The Art és Getting Started címet viseli. Harmadik könyve, a Ragaszkodj a boldogsághoz, már magyarul is kapható. Ezt harmadik személyben írja, ami egyszerre tűnik furcsának és helyénvalónak.
Weboldalát itt érheted el: leecrutchley.co.uk

“Londonban élő művész és író vagyok, legfőképpen rólad, magamról és arról szeretek írni, hogy miként passzolunk mindannyian ugyanabba a világba. Munkáim mókásabbak szoktak lenni és kevésbé sötétek, miként a világunk is. Sok dolog elszomorít és aggodalomra ad okot mostanában, de még annál is több dolog tesz boldoggá. Imádok ismeretlen helyekre utazni, sajtburgert enni, és az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. Több kérdésem van, mint válaszaim.”

Ragaszkodj a boldogsághoz

Ragaszkodj-a-boldogsaghozEz a kreatív és praktikus munkafüzet segíteni fog felfedezni önmagad. Játékosan, rajzokkal, könnyed technikákkal segít emlékezni azokra a dolgokra, amik tényleg csak veled kapcsolatosak, és boldogabbá tehetik az életed!
Ez a könyv egy eszköz arra, hogy kiaknázd az elméd mélységeit, és felszínre hozd a saját bölcsességed.

“Mivel a legfontosabb dolog ahhoz, hogy kevésbé érezd magad szomorúan az, hogy ténylegesen próbálkoznod kell. Tudom, hogy nem hangzik jól, és tudom, hogy milyen nehéz lehet néha. Lesznek olyan napok, amikor nem akarsz majd kimozdulni, vagy másokkal beszélni, vagy egyáltalán kikelni az ágyból – és ez a könyv segíthet, még ezeken a napokon is.
Van benne vigasz, amikor szükséged van arra, hogy elmerülj a szomorúságban, egy lökés, amikor rendben érzed magad, és bátorítás azokra a napokra, amikor a legjobban vagy. De mindenképp meg kell ígérned magadnak, hogy mindig fektetsz bele erőt, nem számít, mennyire kicsit.” – Lee Crutchley

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

[ic_add_posts category=’lee-crutchley’]