Leo Angart

leo_angart“A megoldást a jó látásra nem az optometriában találjuk meg. A szemüvegek csak azt a benyomást keltik, hogy korrigálják a látásodat. Mint tudod, amikor leveszed a pápaszemed, továbbra is rövidlátó vagy. Az én közelítésmódom a látástréninghez a természetes élesség azon állapotába fogja visszaállítani látásodat, amelyet a természet rendelt számodra”

Leo Angart a neurolingvisztikus programozásról szerzett ismereteit elegyítette annak a sok évnek a tapasztalataival, amelyek során másokat segített a látásuk visszanyerésében. Módszertanát egyszerű gyakorlatokban kivonatolta, amelyek konkrétan alkalmazhatók a meghatározott látásproblémákra.

Leo Angart Dániában született, és több mint harminc éven át Ázsiában élt. Ez idő legnagyobb részét Hong-Kongban töltötte. Jelenleg Münchenben lakik.

Leo Angart, a módszer megalkotója üzleti tanácsadó, szerző és tréningvezető. Több mint huszonhat éven keresztül hordott szemüveget, mielőtt 1991-ben felfedezte, hogyan nyerheti vissza normális látását.

Leo 1996 óta vezeti hétvégi látástréning-csoportfoglalkozásait – évente több mint huszonöt alkalommal, szerte a világ nagyobb városaiban. A foglalkozásai teltházasak, hiszen a látástréning mikéntjét kínálják az embereknek. Leo megadja neked a motivációt és a konkrét lépéseket; a te felelősséged cserében az, hogy végezd a gyakorlatokat. A módszerben az a biztató, hogy szinte azonnal tapasztalni fogod a javulást!

Szerezd vissza éleslátásodat

szerezd_vissza_eletlatasodat
Olvass bele!

Látásjavítás könnyen és hatékonyan!

A bemutatott eljárás sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert, természetes látásjavító módszerek, mert a pszichikai területeket is magában foglalja, ezáltal a szemeddel kapcsolatos gondok fizikai és lelki okaira is fényt deríthetsz. Miért fontos ez? Mert tudományos kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes látás feltételei 90%-ban pszichikai eredetűek. A szerző megközelítésmódja nagyon specifikus és személyre szóló, ezért kifejezetten a te látásproblémád mértékére szabott gyakorlatokat tudsz összeválogatni a kötetből.

A könyv egyszerű látásvizsgálatainak elvégzésével magad is ellenőrizheted a látásod szintjét, és folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet.

 

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’leo-angart’]