Leo Galland

Dr. Leo Galland magas képzettségű belgyógyász orvos, az integrált gyógyászat világszerte elismert vezetője.

A Harvard Egyetem és a New York Egyetem Orvostudományi Karán végzett, majd elnyerte a Linus Pauling-díjat úttörő meglátásával, mellyel több ezer orvos számára alakított ki egy új gyógyászati megközelítést.
A  Megoldás az allergiára, a The Fat Resistance Diet, a Tower Healing és a Superimmunity for Kids című könyvek szerzője, valamint a Foundation for Integrated Medicine igazgatója.

Weboldala elérhető itt: www.drgalland.com

“Talán nehéz elképzelni, hogy egy rejtett ételallergia megakadályozza, hogy lefogyj, vagy hogy a penész bénító kimerültséget és munkaképtelenséget okozhat. Pedig a kutatások arról árulkodnak, hogy gyakran allergiák állnak az egymástól látszólag független tünetek hátterében. Az allergia hozzájárulhat migrénes rohamok, depresszió, hangulatingadozások, izom- és ízületi fájdalmak vagy akár az irritábilis bél szindróma kialakulásához.  Ebben a könyvben bemutatom azokat a tudományos kutatásokat, amelyek megmagyarázzák, amit talán máris érzel: hogy a szervezeted kémiájában valami elállja a gyógyulás útját. És megmutatok neked egy olyan természetes módszert is, amellyel le tudsz ásni az allergiáid gyökeréhez, és visszanyerheted az egészségedet.”

Leo-Galland-Jonathan-GallandDr. Jonathan Galland az integrált egészségügyi oktatás vezéregyénisége, valamint a Huffington Post és a MindBodyGreen írója.

The Fat Resistance Diet több mint 100 receptjének megalkotója és a Pill Advised vezérigazgatója, ahol az integrált gyógyászat és a környezet-egészségügy összetalálkozik. www.pilladvised.com

Megoldás az allergiára

Megoldas_az_allergiaraA zseniális klinikai orvos, Dr. Galland azért tárja elénk ennek az áttörő erejű tudománynak az eredményeit, hogy több ezer olyan betegnek segíthessen megválaszolni a nagy kérdést – Doktor úr, mi bajom lehet? –, akiket titokzatos tünetek gyötörnek. Ebben a küldetésben a fia, Dr. Jonathan Galland – a szenvedélyes író az egészséges életmód témájában és a környezetvédelem pártolója – csatlakozik hozzá, miközben feltárják az igazságot, hogy amint a Föld környezeti egyensúlya, ugyanúgy a mi szervezetünk egyensúlya is eltolódott. A modern világ a sok szennyeződéssel, az egészségtelen étkezési szokásokkal, a testmozgás hiányával és az antibiotikumok túlzott használatával csak tüzeli az allergiák terén észlelt növekedést.

A Megoldás az allergiára mélyrehatóan megvizsgálja, hogyan állíthatjuk helyre az immunegyensúlyunkat a táplálkozásunkon és az életmódunkon keresztül, hogy gyógyszerek nélkül fordíthassuk vissza gyötrő allergiáinkat. Könnyen követhető táplálkozási programot kínál, mely egy Háromnapos Nagy Tisztítással kezdődik az emésztőutak kitakarítására, hogy újra a kezünkbe vehessük az irányítást.

Ha asztma, ekcéma vagy orrmelléküreg-gyulladás kínoz, ha eleged van a fájdalomból, a kimerültségből, a tompa agyműködésből, a súlygyarapodásból, a depresszióból és a szorongásból, vagy éppen azon tűnődsz, hogy mi állhat titokzatos tüneteid hátterében, akkor jó nyomon jársz: Dr. Galland klinikai gyakorlata és a legújabb tudományos eredményekre való egyedi rálátása segíthet visszakerülnöd az egészség útjára.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

[ic_add_posts category=’leo-galland’]