Lynn Grabhorn

Lynn_Grabhorn

Lynn Grabhorn reklámiparbeli szakmai pályafutását New York Cityben kezdte.
Los Angelesben alapítója és igazgatója volt egy audiovizuális oktatási anyagokat publikáló cégnek, valamint melette Washingtonban egy jelzálog-bróker vállalat is az övé volt.

2000-ben jelent meg Lynn Grabhorn első saját kiadású könyve A vonzás hatalma címmel (Excuse Me, Your Life Is Waiting), ami azonnal bestseller lett. Annyira sikeres volt ez a könyv, hogy egy bölcs döntés eredményeként 2000-ben a Hampton Roads Publishing közreműködésével megszervezte a könyv kiadását és terjesztését. Világszerte nagy siker lett (több mint 800.000 példányt adtak el), és igazi klasszikussá vált. Becslések szerint valamilyen formában több mint 1,5 millió ember olvasta el a könyvét.
Lynn Grabhorn 2004 májusában halt meg.

A vonzás hatalma

Avonzashatalma218

A vonzás hatalma izgalmas, kozmikusan garantált módszert ajánl ahhoz, hogy hozzájussunk mindenféle jóhoz, amit csak kívánunk magunknak. Megtanulhatjuk, miként lépjünk túl „hibás beállítódásunkon”, és hogyan éljünk, érezzünk, rezegjünk egy magasabb szinten, amely rengeteg igazán jó dolgot hoz az életünkbe.

Lynn Grabhorn kiváló humorú írása megismertet minket a vonzás hatalmával, az érzelmek egy új és gyorsan feltáruló birodalmával, amelynek létezését az orvosok, tudósok, fizikusok és teológusok is kezdik elismerni.

Életünk minden egyes pillanatát a legtudattalanabb dolog határozza meg: érzelmeink! Formálnak, és erőteljesen irányítanak bennünket. Most feltárul előttünk, miért teszik az érzések magukhoz hasonlóvá az életünket; hogyan leszünk pesszimisták, nyugtalanok, túlterheltek, szerencsések vagy szerencsétlenek, hatékonyak vagy eredménytelenek, amikor pozitív vagy negatív irányt vesz a hangulatunk.