Marc Allen

“A boldogság, a beteljesülés és a benső béke kulcsa az, hogy szeresd és szolgáld önmagad és a többi embert.”

A San Franciscó-i öböl térségében lakó Marc Allen népszerű szónok és szemináriumvezető. Marc Allen harmincadik születésnapján Shakti Gawainnel egyetemben megalapította a New World Library-t, spirituális és önfejlesztő könyvek kiadóját.

Számos könyvet írt: Visionary Business, A Visionary Life, The Millionaire Course, The Type-Z Guide to Success. Sok zenei albumot is rögzített, többek között Awakening, Breathe és Solo Flight címmel.

Vele – illetve ingyenes havi tele-szemináriumaival – kapcsolatos további információkért látogass el a www.MarcAllen.com címre!
Ha Marc zenéjét szeretnéd jobban megismerni, keresd fel a www.WatercourseMedia.com honlapot (itt ingyenesen meghallgatható számokat is találsz).

A legnagyobb titok mind közül

A legnagyobb titok

Titkok nem léteznek, csak olyan dolgok, amelyeket az élettapasztalatunk miatt nem vagyunk képesek vagy hajlandóak meglátni. Ez a könyv segíthet felismerni mindazt, ami bár nem titok, mindeddig mégis rejtve maradt számodra.

A vonzás törvényének ismerete – hogy miként használjuk szellemi és fizikai képességeinket céljaink elérésére – csodálatos dolog, mégis csak kevesen tudják megvalósítani álmaikat. E könyvecske amellett, hogy világosan elmagyarázza ennek a törvénynek a működését, egy kvantumugrással továbblépve azt is feltárja, hogyan valósítsuk meg mindazt, ami igazán fontos az életben: a boldogságot, a beteljesülést, a benső békét; és miként tegyük otthonosabbá világunkat mindenki számára.

A szerző szerint legfőbb feladatunk az, hogy kiderítsük, mivel működhetünk közre a világ jobbá tételében, és felvirágoztassuk e képességünket. Ha ez sikerül, másokat is erre ösztönzünk, így a változás hatalmas erejűvé duzzad a saját életünkben és az egész világon. A legnagyobb titok mind közül nem egyéb, mint szeretni egymást és az egész teremtett világot. A szeretet minden félelmet legyőz, s átalakítja életünket és világunkat.

Fogjunk hát össze, szeressük és tiszteljük egymást, és minden probléma megoldhatóvá válik!