Marianne Williamson

Egyetlen valódi hibát követhetünk el az életben; ha nem fejlődünk azoktól a dolgoktól, amiken keresztül megyünk.”

Marianne Williamson nemzetközi szinten elismert előadó, több könyv, köztük a nagy sikerű Visszatérés a szeretethez, The Healing of America, A Woman’s Worth és az Illuminata írója.

Az egész országban széleskörű jótékonysági munkát végez az életet veszélyeztető betegségekben szenvedő emberek megsegítésére (ő indította el a Los Angeles-i Angel Food projektet). Marianne A Béke Szövetsége elnevezésű, alulról szerveződő kezdeményezésnek alapítója, melynek célja a béke kultúrájának kialakítása.

Honlap: www.marianne.com

Tudj meg többet a szerzőről Oprah Winfrey összeállításából: Marianne Williamson videók.

 

Marianne Williamson az Édesvíz gondozásában megjelent kötetei:

Visszatérés a szeretethez

visszateres-a-szeretethez
Olvass bele!

„E könyvem mondanivalója azon alapul, amit A csodák tanításából tanultam. A Tanítás alapelveiről szól, ahogyan én értelmezem és alkalmazom ezeket a mindennapi életben.

A Visszatérés a szeretethez azt az üzenetet közvetíti, hogy a szeretet erősít, nem pedig gyengít bennünket, és mindig a megoldást jelenti, valahányszor problémákkal szembesülünk. A könyvet minden sebre gyógyírt jelentő balzsamnak szántam, útmutatóul a szeretet csodájának alkalmazásához.
Mindegy, hogy a kapcsolataink, az egészségi állapotunk, a karrierünk vagy más dolgok miatt állunk ki lelki kínokat; a szeretet ereje a hatékony gyógymód, a válasz.”

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel Olvass bele a könyvbe

A változás hatalma

A_valtozas_hatalmaA változás képessé tesz bennünket arra, hogy életünk átmeneti időszakait a növekedés és az újjászületés lehetőségeinek tekintsük. Minden változás – még a legnehezebb és a legfájdalmasabb is – lehetőséget nyújt számunkra ahhoz, hogy részesüljünk a személyes átalakulás csodálatos ajándékából.

Nehéz időket élünk, egy állandó, kollektív szorongást érzékelünk, ami érthető ugyan, de nem mindig könnyű róla beszélni. Legtöbbünk egy másféle világ iránti mély, tudattalan vágyakozásban él, és sokan állunk készen arra, hogy megtaláljuk azt a jobb világot. A kérdés csak az: hogyan csináljuk?
Ebben a kötetben választ kapunk kérdéseinkre, vigaszra és megoldásra találunk életünk kritikus szakaihoz, valamint megismerjük a személyes átalakulás és fejlődés kulcsfontosságú állomásait is.

A csodák kora

A csodak kora A változás szükséglete emberi tulajdonság: az évek előrehaladtával időről időre át kell lépnünk egyik életszakaszból a másikba, s ilyenkor énünk egyik része meghal, hogy valami új születhessen.

Williamson nagy segítséget nyújt az életközépi válságba vagy annak előszobájába érkezőknek: új születésként értelmezve ezt az időszakot, ami sokak számára új reménysugarat jelent. A változás kora alkalmat ad a visszatekintésre, a megbocsátásra, az elengedésre és egy új életstratégia kialakítására. Ez nem a halál elfogadásának ideje; ez épp az élet elfogadásának ideje. Annak az ideje, hogy végre teljes mélységében megéljük emberi létezésünket és lehetőségeinket.

[ic_add_posts category=’marianne-williamson’]