Marie Forleo

“A világnak szüksége van arra az okos, vicces és gyönyörű nőre, akit már nagyon szeretnél szabadjára engedni.” – Marie Forleo 

Marie Forleo amerikai életviteli tanácsadó, motivációs előadó, szerző és webtelevíziós házigazda. 2001-ben hírlevelet hozott létre, melyre pincérként, fitness- és táncoktatóként szerzett kapcsolatai révén toborzott előfizetőket és ügyfeleket. 2008-ban adta ki Az elbűvölő nő – Minden pasi engem akar című könyvét. A könyv tizenhárom különböző nyelven jelent meg. A következő évben megalapította a Marie Forleo International-t, (oktató cég, amely a modern vállalkozók online üzleti iskolája) egy üzleti tanácsadó és oktató céget. A vállalat kisebb cégekre és a vállalkozók személyes fejlesztésére fókuszál.

„Tősgyökeres jersey lányként semmi mással, mint szenvedéllyel, egy laptoppal és egy álommal, létrehoztam egy sokmillió dolláros, társadalmilag tudatos birodalmat a semmiből. Egy 13 nyelven kiadott bestsellerrel, 193 országból 275 000 előfizetővel a világ minden tájáról, 4 toplistás fitnesz DVD-vel és egy heti online műsorral, a MarieTV-vel, ami annyira megnevettet majd, hogy kiprüszkölöd a szójalattédat.”

Marie Forleo szerepelt Oprah Winfrey Super Soul Sunday műsorában Gabrielle Bernstein-nel együtt (Gabrielle Bernstein: Történhetnek csodák,  Édesítsd meg az életed!). Oprah a világ leghíresebb tévés személyisége, aki 25 évig vezette a The Oprah Winfrey Show-t, majd megalapította saját televíziós hálózatát, elindította spirituális műsorát a Super Soul Sunday-t, amely azóta már többszörös Emmy-díjas. Első könyve, az Amit biztosan tudok, a megjelenést követően máris a bestsellerlisták élére ugrott.

Tudj meg többet a szerzőről és könyvéről ide kattintva

 Az elbűvölő nő 

Minden pasi engem akar

elbuvolo_no_B1_218px
Olvass bele
  • Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy úgy egy órán belül olyan információkat fogok megosztani veled, amelyekkel perceken belül boldogabb, egészségesebb és vonzóbb lehetsz?
  • Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ugyanezek az információk örökre átalakíthatják a szerelmi életed?
  • Mi lenne, ha tudnád, hogyan lehetsz ellenállhatatlanul vonzó, és hogyan lehet részed egészséges és kielégítő kapcsolatokban anélkül, hogy bárkit is manipulálnod kellene, vagy be kellene csapnod?
  • Mi lenne, ha nem kellene játszmákat játszanod, szabályokat követned vagy számítónak lenned, hogy megkapd, amit akarsz?

Ha érdekel, hogyan lehetsz hiteles, kifejező és ellenállhatatlan, jó helyen jársz. Az elbűvölő NŐ azért íródott, hogy élete teljes átváltoztatására buzdítsa az olvasót. Arra tanít meg, hogyan közelíts radikálisan új módon a belső és külső ellenállhatatlanság kérdéséhez, és hogy fantasztikus kapcsolatod legyen mindenkivel az életedben. Ehhez többek között meg kell tanulnod tökéletesen ellentétesen gondolkodni arról, amit hittél, vagy amit tanítottak neked a múltban a kapcsolatokról.

Ez a könyv azért íródott, hogy felvilágosítson, szórakoztasson és megváltoztasson. Ahol szükséges, a szerző beiktatott néhány gondolkodásra ösztönző kérdést, hogy ezek ösztönös és ellenállhatatlan „akciótervet” indítsanak be benned, és segítsenek elsajátítani azt a tudást, ami hosszú távú és jelentős változásokat indít el az életedben.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’marie-forleo’]