Meggan Watterson

Meggan Watterson az Isteni Nőiség spirituális mentora, előadója. Arra inspirálja nőtársait, hogy a saját lelkük hangjának bátorságából és hitelességéből merítsenek és éljenek.

A REDLADIES nevű spirituális közösség alapítója, amelynek küldetése a nők ösztönzése arra, hogy szentnek tekintsék a saját testüket, és hogy minden kompromisszum vagy mentegetőzés nélkül lélekhangjuk vezetését követve éljenek. (Vannak, akik kenyeret törnek együtt; a REDLADIES-hölgyek pedig fekete csokoládét.)

Meggan a REVEAL alapítója, amely egy olyan női spirituális esemény, amely három részből áll: a lélek tüzes hangjaiból, szertartásból és táncból. Elvégezte a Harvard Divinity School teológiai tanulmányait és a Columbia Egyetem unitárius hittudományi szemináriumát. New Yorkban él a fiával.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni vele, keresd meg a Facebookon (Meggan Jane Watterson), és csatlakozz a REVEAL közösséghez a REVEAL Facebook-oldalán. Vagy keresd fel honlapját: www.megganwatterson.com

„Amikor a képzelőerőt a szeretet szolgálatába állítjuk, visszanyerjük egyik leghatékonyabb spirituális eszközünket. A képzeletet használjuk, mint gyerekkorunkban, hogy emlékeztessük magunkat: soha nem vagyunk egyedül, bármire képesek vagyunk, és a csodák a mindennapi élet részét képezik. Ha engedjük, hogy szeretet vegyen körül bennünket, az élet átitatódik misztikummal, és spirituálisan megtelik azokkal a csodás lényekkel és boldog végkifejletekkel, amelyekre mindig is vágytunk.”

Fedezd fel nőiességed erejét

Fedezd_fel_B1_ok_140px

Lebbentsd fel saját félelmed és önbizalomhiányod fátylát, hogy megtaláld a benned élő Istenséget.

Mivel a világ vallásainak liturgiáját és lelki gyakorlatait férfiak alkották, Meggan Watterson küldetésének tekintette, hogy feltárja a hagyományos vallás rejtett történeteit, a nők történeteit. Világkörüli zarándoklata során azonban nemcsak az Isteni Nőiség sok-sok történetével és képével lett gazdagabb, hanem saját spirituális hangját is megismerte, azt a hangot, amelyet évek óta a félelem és a kétely fátyla takart.

Meggan szerint a spiritualitás nem azt jelenti, hogy új dolgokat tanulunk meg, hanem inkább azt, hogy visszaemlékszünk arra, amit mindig is tudtunk. Olyan folyamat, amelyben levetkőzünk magunkról mindent, amíg végül csak az marad, ami hiteles számunkra. A spirituális meztelenség azt jelenti, hogy van bátorságunk nyitottnak lenni az igazságra, hogy kik is vagyunk kifogások és mentegetőzések nélkül, és hogy ítélkezés és szégyenérzet nélkül feltárjuk magunkat. A könyv lényegében lelkünk feltárásának használati útmutatója.