Mérleg (szeptember 24 – október 23) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Ez a Mérlegeknél pici elvonulással és lelki elmélyüléssel is járhat, mert náluk ez a Szaturnusz/Jupiter összefonódás a 3. házukban történik meg, a kommunikáció és aktivitás házában, amit a Szaturnusz jelenléte lassít, és így komfortosabban fogjuk érezni magunkat csendesebb életviteli módban. A Szaturnusz fizikai bolygó, szóval ebben a szakaszban könnyebben megvalósulhatnak olyan munkák és erőkifejtések, amelyek már régóta elhúzódnak, vagy akadályoztatva voltak.

Ez az asztrológiai állás a művészetekkel is kapcsolatos, így a nyugodtabb életvitelünkhöz kifejezetten kellemesen fog kapcsolódni a kreativitás és az alkotásban való elmélyülés. Lelki töltődésre és érzelmi megnyugvásra is számíthatunk, csak foglalkozzunk minél többet művészetekkel és szép dolgokkal.

Szeptember 9-én, másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ami azt jelenti, hogy elkezdhetünk kigubózódni és újra visszavetni magunkat a világi körforgásba. Az év első 8 hónapjában zajló elcsendesedés ötlet-, ambíció- és kreativitástöbbletet fog felhalmozni bennünk, és szinte berobbanunk a környezetünkbe.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán egy év után, szeptember 12-én, magyarországi idő szerint hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe, ami a személyes varázslatunkat is emelni fogja. Tehát nemcsak hogy újra bevonulunk a köztudatba, de mindezt elbűvölő módon tehetjük meg. Bármibe is kezdünk, sikeressé válhat pusztán attól, hogy az akaratunk és a figyelmünk révén szinte felhatalmazódik. Tehát figyeljünk a részletekre, és próbáljunk mindent minél alaposabban intézni.

Mindamellett ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelskorpio nevvelnyilas nevvelbak nevvelvizonto nevvelhalak nevvel