Michael Bernard Beckwith

1986-ban Dr. Michael Bernard Beckwith – egyházon kívüli, vallásközi, haladó ideológiát valló emberként – megalapította az Agape Spirituális Centrumot, amely ma mintegy tízezer belső és több százezer, a világ minden tájáról származó levelező taggal büszkélkedhet.

Olyan megvilágosodott tanítókkal szolgál egy nemzetközi munkaközösséget, mint őszentsége a dalai láma; Dr. A. T. Ariyaratne, a Sarvoyada-mozgalom atyja; és Arun Gandhi, Mahatma Gandhi unokája. Emellett alapító tagja az Association for Global New Thought nevű szervezetnek, amely éves konferenciáin tudósok, közgazdászok, művészek és spirituális vezetők legjobbjait egyesíti az emberiség felemelkedésének érdekében.

Dr. Michael Bernard Beckwith meditációt és tudományos alapú imádságot tanít, továbbá elvonulásokat és konferencia-előadásokat tart. Ő az úgynevezett Life Visioning Process kitalálója, továbbá az Inspirations of the Heart, a 40 Day Mind Fast Soul Feat és a Manifesto of Peace című könyvek szerzője. Bővebb információ: www.Agapelive.com.

Spirituális felszabadulás

SpiritualisFelszabadulas_150

Michael Bernard Beckwith – a magával ragadó szellemiségű és stílusú spirituális tanító, aki olvasók és nézők millióira tett mély benyomást A Titok című könyvben és filmben – írásában megosztja velünk az ember és rajta keresztül a világ átalakítását célzó üzenetének lényegét, és hatékony eszközt kínál ennek az üzenetnek az átültetésére a mindennapi életbe – az eljárást spirituális felszabadulásnak nevezi.

A spirituális felszabadulást Beckwith a félelem, a kétely, az aggodalom és a hiány szűk korlátai közül történő kilépésként határozza meg. A cél az, hogy Valódi Énünk éber tudatosságából, igazi természetünkből, a teljességből merítve élhessünk.

Egyszerűen megfogalmazva, mindössze annyi a feladatunk, hogy kibontakoztassuk legmagasabb lehetőségeinket, amelyek máris bennünk rejlenek, s csak tudatos mozgósításra várnak. Bennünk rejlő lehetőségeink kibontakoztatása annyit jelent, hogy maradéktalanabbul önmagunkká válunk, teljesebben azonosulunk azzal, aki és ami feleszmélt lényként vagyunk.