Michael Neill

Michael Neill nemzetközileg elismert coach, a You Can Have What You Want, a Supercoach, a Feel Happy Now kötetek, illetve a Effortless Success és a Coaching from the Inside-Out hanganyag szerzője. Az elmúlt huszonhárom évben különböző hírességek, cégvezetők, előkelőségek és az életükből a legtöbbet kihozni kívánó emberek tanácsadójaként, barátjaként, mentoraként és kreatív ötletgazdájaként tevékenykedett. Mindemellett a Supercoach Academy nevű nemzetközi intézmény alapítója.

Michael Neill köteteit 14 nyelvre fordították le, nyilvános beszédei, lelkigyakorlatai és szemináriumai számos ember életét változtatták meg az Egyesült Nemzetek berkein belül s a világ öt kontinensén. Hetente jelentkező műsort vezet a Hay House Radión, havi négy alkalommal frissített blogja a honlapján, illetve a The Huffington Poston olvasható.

Michael Neill könyve az Édesvíz gondozásában:

Revolution

Revolution

Gondolod vagy éled a valóságot?

Szeretnéd, ha a legnehezebb körülmények közepette is megtapasztalhatnád az elképesztő tisztaságot, nyugalmat és szabadságot?

Michael Neill az életet olyan különös nézőpontból mutatja be, ami a feje tetejére állítja a hagyományos pszichológiát. Ez az új megközelítés három egyszerű alapelven nyugszik, amely magyarázattal szolgál arra, honnan származnak érzéseink, illetve tapasztalataink miként alakíthatók át pillanatok alatt.

Az alapelvek elsajátításával az élet mögött felsejlő mélyebb intelligencia és bölcsesség könnyen hozzáférhetővé válik, illetve kibontakozhat a benned rejlő korlátlan alkotóerő. Könnyedebben, kevesebb stresszel telnek majd napjaid, s feltárulkozik előtted az élet.
Üdvözöllek a csodák birodalmában!

Mindazokra a kérdésekre kapunk választ, amelyek a spirituális útkeresőket foglalkoztatják. A szerző egyszerűsíteni kívánja a dolgokat és nem túlbonyolítani, nem kéri, hogy különféle gyakorlatokat végezzünk, vagy változtassunk bármin is. Sőt inkább arra buzdít, hogy mindent csak hagyjunk történni és élvezzük az életet, legyünk boldogak, úgy ahogyan arra teremtettünk. A könyv rövid, tömör és mégis mély nyomot hagy az olvasóban, mintegy termékeny gondolat-magvakat vetve el.