Neale Donald Walsch

„Ahol gyűlölet terem, vess szeretetet; ahol sérelem, ott megbocsátást; ahol kétség, ott hitet; ahol kétségbeesés, ott reményt; ahol sötétség, ott fényt; ahol bánat, ott örömöt; ne arra törekedj, hogy vigasztaljanak, inkább légy a vigasz; ne arra, hogy érts, inkább hogy megértsenek; ne arra, hogy szeress, inkább légy a szeretet.”

Neale Donald Walsch modernkori spirituális közvetítő, tanító.

A nevéhez fűződik a Beszélgetések Istennel című sorozat, amely minden rekordot megdöntött a New York Times bestsellerlistáján, a sorozat első kötete rendkívül gyorsan meghatározó könyvvé vált, 137 héten, azaz több mint két és fél éven keresztül vezette a toplistát.

Azóta könyveit közel 40 nyelvre fordították le, és ma már a világ csaknem összes könyvesboltjának polcain megtalálható jelenkorunk legolvasottabb spirituális kötetei között.

Neale, aki összesen huszonkét könyv, illetve számos audio- és videoprogram szerzője és összeállítója, folyamatosan járja a világot, és terjeszti az Új Spiritualitás igéjét.

A  nealedonaldwalsch weboldalon keresztül felveheted vele a kapcsolatot.

 

A teljes Beszélgetések Istennel

A teljes beszelgetesek Istennel_2013_puhakotes_800px
Olvass bele!

A három kötet egyben

Milliók szólnak elismerően a Beszélgetések Istennel sorozatról, amelyet közel negyven nyelvre fordítottak le.

A sorozat egy szent beszélgetés szó szerinti leírása, amelyet a szerző Istennel folytatott. Az emberi élet valamennyi aspektusát érinti, felveti a legtöbb kérdést, amelyet időről időre fel szoktunk tenni életről és szeretetről, hivatásról és elhivatottságról, emberekről és kapcsolatokról, jóról és gonoszról, bűnről és bűntudatról, megbocsátásról és megváltásról, az Istenhez és a pokolhoz vezető útról – egyszóval mindenről. Megvizsgálja a kézzelfoghatót és az elvontat, a láthatót és a láthatatlant, az igazságot és a hazugságot.

Olvass bele a könyvbe Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Egységben Istennel

Egysegben_istennel_B1_218px
Olvass bele!

Ismét Isten lép kapcsolatba velünk az írón keresztül… és a teljessé­get, az egyességet kínálja neked. Most megismerheted azt az Istent, aki hisz benned.

Eljöttél ide megtanulni a magad tapasztalatából, hogy Isten benned lakozik. Eljöttél, hogy találkozz a Teremtővel – a Teremtővel, aki benned van és körülötted. Ehhez azonban át kell látnod az ember Tíz Illúzióján. Ha felismered ezeket az illúziókat, megváltoztatha­tod a gondolkodásmódod. Ha elfogadod, hogy ezek csak illúziók, megváltoztathatod, az életed. És ha nélkülük élsz, hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a világ is megváltozzon.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

[ic_add_posts category=’neale-donald-walsch’]