Neil Somerville

neil_somervilleNeil Somerville a kínai horoszkópok egyik legkiemelkedőbb nyugati írója. Évek óta érdeklődik a keleti jóslás formái iránt, és vallja, hogy az ősi keleti bölcsességekből sok minden megtanulható. Évente megjelenő kínai horoszkópos könyveit rengetegen olvassák világszerte, valamint ő írta a What’s Your Chinese Love Sign, a Chinese Success Signs, valamint a The Answers című könyveket is.
Neil Somerville a Víz-Kígyó, felesége a Majom, fia a Bivaly, lánya pedig a Ló évében született.

“Belépünk az új évbe, tele reményekkel, célokkal és álmokkal. Néha a sors és a körülmények segítenek minket, néha küszködünk és kétségbeesünk, de tovább kell mennünk. Mert akik továbbhaladnak, és életben tartják az álmaikat, elérik, amit akarnak. Menj tovább elszántan, és az elszántságod, így vagy úgy, de elnyeri jutalmát.” – Neil Somerville


Kínai horoszkóp 2017

Kinai_horoszkop_2017_B1_218px
Olvass bele!

A 2017-es év a Kakas éve – mit jelenet ez számodra? Ebben a teljes útmutatóban benne van minden, amit érdemes észben tartanod és megfogadnod 2017-ben!

A Kakas éveit kitűnő eredmények jellemzik, melyek gyakran több évnyi tervezés és munka beteljesülései. Az egyén számára a Kakas éve elhoz néhány remek lehetőséget, de szükséges ezeket kihasználni is. Nem most van itt a bátortalanság ideje, ahogy a szerencsére sem lehet bízni a dolgokat, ezért érdemes ennek az útmutatónak a segítségével hatékonyan alakítani jövőnket!

 Ez a világhírű bestseller – amely jelenleg a 30. évében jár – a következőket tartalmazza:

• Minden, amit tudnod kell a kínai horoszkóp 12 jegyéről.
• Magyarázat az öt elemhez (fém, víz, fa, tűz és föld), és hogy melyik irányítja a te csillagjegyed.
• Egyéni jövendölések, melyek segítenek megtalálni a szerelmet, a szerencsét és a sikert.
• Mit tartogat számodra és a családod, szeretteid és barátaid számára a Kakas éve.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe

Kínai horoszkóp 2017

2017. Január 28-án belépünk a kínai újévbe, ekkor kezdődik a Kakas éve – mit jelent ez számodra? Neil Somerville világhírű bestselleréből megtudhatod: – Melyik jegyhez tartozol a kínai asztrológia szerint, valamint olvashatsz a jegyedhez tartozó személyiségvonásokról. – Az öt elem (fém, víz, fa, tűz és föld) közül melyik irányítja a te csillagjegyed és magyarázatot ezekhez –  Mit tartogat számodra és a családod,…

Posted in Neil Somerville, Uncategorized | Kínai horoszkóp 2017 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva