Nyilas (november 23 – december 21) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Ez a Nyilasok esetében azt jelenti, hogy az 1. házukon fog áthaladni a Szaturnusz 2 és fél éven át. A Szaturnusz az 1. házban – a Szaturnusz fizikai természetét figyelembe véve – a nehézségek, betegségek és több erőfeszítés asztrológiai állása. Természetesen több figyelmet kell szentelnünk az egészségünknek, de kiváló menekülési terv, ha a Szaturnusz spirituális oldalait is megcélozzuk.

Például a fizikai síkon végzett spirituális gyakorlás is kötődik a Szaturnuszhoz. Ilyen lehet pl. a jóga, különféle lelkigyakorlatok vagy böjtök, amelyek némi önsanyargatással is járnak, de maga a rendszeres gyakorlás és a hosszú távú, monoton dolgok is kapcsolódnak a Szaturnuszhoz.

Tehát most egy olyan időszakunk lesz, amikor könnyebb lesz a böjtök elvégzése vagy a meditációs technikák gyakorlása és tanulása. De meglesz bennünk az erő a különféle gyakorlások rendszeres végzésére is, még ha azok nehezek és kimerítőek is.

Az is a Szaturnusz pozitív oldalához tartozik az 1. házban, ha mások gyógyításával és a mások segítésével és szolgálatával foglalkozunk. Ahogyan a nagy Muhammad Ali mondta: „a lakbér, amit fizetnünk kell azért, hogy itt élhessünk ezen a bolygón az, hogy másokat szolgálunk”.

2017-ben a Nyilasoknak nagyon komoly esély adódik a személyes fejlődésre, és főként a lelki és tudati területeken. Könnyebb lesz az elmélyülés, és nyitottabbak leszünk a felismerésekre is, még akkor is, ha azok azzal járnak, hogy magunknak kell változnunk, hogy új szintre tudjuk emelni életviteli rendszerünket.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán szeptember 9-én, másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ez a Nyilasoknál azt fogja jelenteni, hogy egyszerre felébred bennünk az igény, hogy a környezetünkben igenis több pörgést tapasztaljunk, ugyanakkor a spirituális tevékenységeink ne csökkenjenek. Így ez kiváló szakasz lesz arra, hogy spirituális közösségekhez csapódjunk, vagy becsatlakozzunk 1-1 lelki oktatási rendszerbe, ahol úgy lehetünk közösségben, hogy a fókusz marad a spiritualitáson.

Aztán egy év után, szeptember 12-én, magyarországi idő szerint hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe, ami a Nyilasoknál felerősíti a barátok, a pénzkereset és az ambíciók területeit.

Tehát az év első két harmadában próbáljunk magunkkal foglalkozni, és a lelki nyugalmunkon dolgozni, majd az utolsó 4 hónapban összpontosítsunk a közösségben végzett feladatokra.

Mindamellett ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelmerleg nevvelskorpio nevvelbak nevvelvizonto nevvelhalak nevvel