Oprah Winfrey

Oprah Winfrey – Amerika egyetlen színesbőrű milliárdosa, tiszteletbeli doktori fokozatot kapott a Harvardon és Elnöki Szabadság Érdemrenddel tüntették ki.

Médiabefolyását felhasználva Oprah páratlan kapcsolatot alakított ki a legkülönbözőbb emberekkel szerte a világon. A felsőfokban emlegetett, díjnyertes The Oprah Winfrey Show háziasszonyaként és producereként huszonöt éven keresztül szórakoztatta és gondolkoztatta el nézők millióit. Világhírű médiajelenség és filantróp, napjaink egyik legnagyobb tiszteletben tartott és legkörülrajongottabb közéleti személyisége.

25 év után The Oprah Winfrey Show , amely a maga nemében a legnagyobbra tartott műsor a televíziózás történetében – véget ért. MiutánOprah a befejezés mellett döntött, megalapította meg saját televíziós hálózatát, Elindította spirituális műsorát a Super Soul Sunday-t.

Első könyve az Amit biztosan tudok, a megjelenést követően máris a bestseller listák élére ugrott.

Beszélgetéseiből ízelítőt itt találsz: Beszélgetések Oprah-val.

Amit biztosan tudok

Amit biztosan tudok
Olvass bele!

Oprah őszinte, megrendítő és sokszor erőt sugárzó szavait most először adja ki könyv formában. Szerényen, minden sallang- és sztár-allűr mentesen beszélget velünk.

A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: „Mi az, amit biztosan tud?” Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy számot vessen életével, és az O, The Oprah Magazine-ban elindította „Amit biztosan tudok” című rovatát.

Az elkövetkező tizennégy évben hónapról hónapra megjelentetett egy-egy írást a fenti címen.Jöttek-mentek életében a barátok és kollégák, ekkor vesztett el házi kedvenceket és nevelt helyettük újabbakat, és ekkor ünnepelte meg ötvenedik, majd hatvanadik születésnapját. Mind ez idő alatt végig lelkesítő, bölcs tanácsokkal szolgált az élet dolgairól ebben a rovatban. E bölcsességeket és gyöngyszemeket átdolgozott formában, egy kötetben először veheti kézbe az olvasó.

Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel. A témakörökbe foglalt esszék – öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom – ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’oprah-winfrey’]