Oroszlán (július 23 – augusztus 23) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Az Oroszlánok esetében ez azt jelenti, hogy az 5. házukon fog áthaladni a Szaturnusz 2 és fél éven át. A Szaturnusz az 5. házban a gyermekeikkel és a tanítványaikkal kapcsolatos minőségi idő eltöltést kívánja meg tőlük.

Az 5. ház az intellektussal és az életviteli rendszerekkel is kapcsolatos. Szóval itt lesz az idő, hogy az Oroszlánok a Szaturnusz segítségével elmélyüljenek valamiféle rendszeres gyakorlásban. Természetesen ez minél jobban kötődik a Szaturnusz természetével kapcsolatos témakörökhöz, annál jobb. Ilyen lehet pl. a jóga, a lelkigyakorlatok, amelyek némi önsanyargatással járnak, vagy ha a sportot választjuk rendszeres gyakorlásra, akkor a hosszú távú, monoton dolgok kapcsolódnak igazán a Szaturnuszhoz, mint pl. a hosszútávfutás, az úszás vagy a bringázás. De lehet akár a hegymászás is.

Mivel az 5. ház egyben kapcsolódik a tanácsadáshoz és tanításhoz is, a Szaturnusz révén nemcsak el tudunk mélyülni valamiféle lelkigyakorlatban, de akár foglalkoztathatunk másokat is ebben az irányban. Tanítsunk, korrepetáljunk, fejlesszünk másokat is.

Szeptember 9-én, másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ez az Oroszlánoknál még jobban előtérbe helyezi, hogy fejlesszenek másokat, vezessék a környezetüket, de ez egy kicsit magától értetődő is az Oroszlánoknál, akik sokkal vezetőbb lelkületűek, mint a többi asztrológiai jegy.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán egy év után, szeptember 12-én, magyarországi idő szerint hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe, ami az Oroszlánoknál még inkább a kommunikációt fogja fejleszteni, és azt a belső ingerenciát, hogy kommunikáción keresztül segítsük a környezetünket.

Tehát nagyjából az egész év arról fog szólni, hogy tanítsunk másokat, és lehetőleg rendszerben. Tehát itt nemcsak arról lesz szó, hogy alkalmi beszélgetések révén segítgessünk másokat, hanem iktassunk be rendszeres időpontokat, mintha előadásokat tartanánk, vagy rendelnénk.

Mindamellett ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelmerleg nevvelskorpio nevvelnyilas nevvelbak nevvelvizonto nevvelhalak nevvel