Pam Grout

Pam Grout világutazó, szerető anya, bestselleríró, milliomos és inspiráló látvány mindenki számára.
Valójában az említettek közül egyelőre csak négy igaz, de ez a sor egy olyan megerősítés, amelyet húsz éve kezdtem használni, mielőtt gyerekem született volna, mielőtt utazó író vagy egyáltalán író lettem, és mielőtt egyáltalán kedveltem volna saját magam. A megerősítések bizonyítottan működnek, hiszen most már büszkén mondhatom, hogy egy kivételével mindegyik igaz. Hagyom, hogy kitaláld, melyiknek kell még megvalósulnia.

A kansasi Lawrence-ben élek egy érdekes és kellemes egyetemi városban, ahol sok művész, liberális és hasonló gondolkodású ember él. Szeretek mindent, aminek köze van a kreativitáshoz. Talán ezért szólt a második könyvem arról, hogy hogyan legyünk kreatívabbak. Teniszek, szeretek kertészkedni (de visszautasítom a vegyszerek használatát), forgatókönyveket írok (sajnos senki nem veszi meg őket… egyelőre) és tenni-venni. A tevés-vevés, ha nem lennél tisztában a szó jelentésével, azt jelenti, hogy alig csinálsz valamit. Szeretek együtt lenni és beszélgetni a barátaimmal, és könyveket olvasni a lányom társaságában.
Ha a karriert nézzük, könyveket és cikkeket írok. Egyelőre tizenöt könyvem jelent meg, és számos kiadványnak adtam már el cikkeket. Leginkább a Travel & Leisure-ben, az Outside-ban, a Family Circle-ben, a Modern Maturityben, a New Age Journalban, a Scientific American Explorationsben, az Arizona Highwaysben, a Travel Holidayben, a Tennisben, a Snow Countryban, a Washington Postban, a Detroit Free Pressben, a First for Womenben és az Amtrak Expressben megjelentekre vagyok büszke.

A People magazin közép-nyugati újságírója vagyok. A chicagói irodában dolgozom, és már mindenről írtam a dinoszauruszvadászoktól kezdve a fickókon át, akik kutyáknak nyitottak pékséget, egészen a csodálatos Boeing-munkásig, aki kimentett egy égő épületből hat gyereket.

A „Nos, hol is tartottam?” című utazási rovatért is én felelek. Az összes kontinensen jártam már, és gyakorlatilag minden sportot kipróbáltam. A repülőből való kiugrás még várat magára, de valamit kell hagynom a kilencvenedik születésnapomra is.

Az E-négyzet és az E a köbön című New York Times bestsellerek szerzője.

Ha még többet szeretnél megtudni Pam járatlan úton járó életének állomásairól, akkor látogass el honlapjára: www.pamgrout.com.

PAM GROUT KÖNYVEI

Kreatív lélek

Kreativ_lelek_B1_800pxIdeje beállítani a saját ritmusodat!

A humoráról, lelkesedéséről és lényegre törő útmutatásairól híres Pam Grout – az olyan bestsellerek írója, mint az E2 – meginvitál téged egy teljes éven át tartó tanfolyamra, mely során felismerheted és szabadjára engedheted a veleszületett kreativitásod.

A művészet és kreativitás megélése nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy egész galériányi csendéletet festesz, vagy elénekelsz egy Grammy-díjas dalt. Egyszerűen azt jelenti, hogy találsz módot arra, hogy hangot adj a világban a belső múzsádnak. Igen, nyilván ott a rajzolás, a táncolás, az éneklés és az írás. De az is művészet, hogy megalkotod a saját angyalszárnyaid, feltalálsz egy új játékot, átrendezed a lakást, főzöl valami extrát vagy bármit, ami a benned rejlő bohém művésznek eszébe jut.

Pam minden héten arra inspirál, hogy kezdj bele egy kreatív projektbe, ehhez egy inspiráló idézetet és három bolondos tevékenységet is javasol, amik biztosan felébresztik majd a benned is ott rejlő végtelen kreativitást.

A szerzőről Pam Grout a varázslat és a bűbáj frontvonalainak felfedezője. Statisztált már zombifilmben, írt már countrydalt, gyártott már tévésorozatot és társalgott már masai harcosokkal, török szultánokkal és Intivel, az ecuadori napistennel. Olyan oldalaknak ír könyveket és cikkeket, mint a CNN Travel, a Men’s Journal, a The Huffington Post és a People Magazine. Olyan New York Times bestsellerek írója, mint az Adj hálát és gazdagodj, az E2 és az E3.

Elérhető a www.pamgrout.com oldalon, Twitteren @PamGrout felhasználónévvel és a Facebook.com/pam.grout.fanpage oldalon.

Adj hálát és gazdagodj

Adj_halat-es-gazdagodj_b1
Olvass bele!

„Nem hiszel a csodákban? Hinni fogsz, miután elolvastad ezt az inspiráló, mókás és erőteljes könyvet.”

A bőség, a szeretet és a béke mindig elérhető, de fontos, hogy a megfelelő frekvencián legyél. Bármit is hallottál eddigi életed során, nem a gondolkodás az, ami bevonzza a csodákat – hanem a HÁLA. Mikor az öröm és a hála frekvenciáján vagy, az univerzum szabadon elhozhat neked bármit, alakíthatja a dolgokat, nyulakat húzhat elő a kalapból.
Mikor hálával szemléljük a világot, mikor arra használjuk a figyelmünket, hogy észrevegyük a szépséget, hogy a lehetőségekre fókuszáljunk, akkor radikálisan megváltoztatjuk a mindennapi tapasztalásunkat. De miért is hinnél valaki másnak?

Pam Grout új könyvének 30 napos kísérlete arra invitál, hogy ezt te bizonyítsd be magadnak.

E2

E2_ESQUARED
Olvass bele!

E a négyzeten – könnyed kísérleti kézikönyv egy komoly témáról. Egyszerű kísérletsorozat, amely során bebizonyosodik, hogy a valóság képlékeny, a tudatosság felülkerekedik az anyagon, és életünket az elménk alakítja.

A szám szerint kilenc kísérlet, amelyek egyenként és összességükben némi időt, ellenben nulla anyagi ráfordítást igényelnek, beszédesen és ékesen demonstrálják, hogy a spirituális törvények pontosan olyan kiszámíthatóak, mint a gravitáció, és annyira állandóak, mint Newton mozgástörvényei.

Pam Grout könyve a következő alapelveket bizonyítja be látványosan:
– A végtelen lehetőségek láthatatlan ereje vagy energiamezője létezik.
– Te hatással vagy erre a mezőre, és meríthetsz belőle meggyőződéseidnek és elvárásaidnak megfelelően.
– A mezőhöz kapcsolódva pontos és korlátlan útmutatást kaphatsz.
– Az univerzum határtalan, kimeríthetetlen és meglepően segítőkész.

E3

E3_B1_218pxAz E a köbön lapjain Pam Grout segít magasabbra és mélyebbre hatolni a kvantum mezőben, ahol bebizo­nyíthatod, hogy mi sem természetesebb a csodáknál, és hogy a boldogság csak egy gondolatnyira van tőlünk.

Kilenc újabb érdekes kísérlet és számtalan hasznos tanács tárja szélesre a világ bőségének kapuit az olvasók előtt. A könyv megcáfolhatatlan bizonyítékokat sorol arra, mi­ért csak rajtunk múlik, hogy végre éljünk a lehetőség­gel és használjuk az univerzum energiáját, ami örökké a rendelkezésünkre áll, a boldogulásunkat és a jólétünket szolgálva.


 

10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon

1. Osho Igazán érdekes, ugyanakkor sokat vitatott személy. Már kora gyermekkorától önálló, szabad életet élt, próbára téve a vallási, társadalmi és politikai tradíciókat. Mindig azt hangsúlyozta, hogy a tudást az embernek magának kell megtapasztalnia, nem pedig vakon elfogadnia mások tudását és hitét. A hatvanas évek végén sajátos dinamikus meditációs technikákat kezdett kifejleszteni. Élete során Osho az emberi tudat kibontakoztatásának szinte minden aspektusáról…

Posted in Ezotéria, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Esther és Jerry Hicks, Gabrielle Bernstein, Louise L. Hay, Neale Donald Walsch, Önfejlesztés, Oprah Winfrey, Osho, Pam Grout, Rhonda Byrne | 10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A pénzügyi jólét a valódi gazdagságod mellékhatása

„Olyan emberekre van szükségünk, akik a lehetetlen szakértõi.” Theodore Roethke, Pulitzer-díjas költõ A SantaCont, ezt a Mikulásnak öltözött emberek számára rendezett hatalmas kocsmatúrát évente ötvenegy országban szervezik meg. Lakóhelyemen, Lawrence-ben az állatmenhelynek gyűjtenek pénzt, így hát természetes, hogy vannak Mikulás-szabályok. Olyanok, mint hogy „Ne legyél az a Mikulás”, „Ne szemétkedj a gyerekekkel”, és „Ne tartóztassanak le”. A kedvenc szabályom azonban az, hogy…

Posted in Önfejlesztés, Pam Grout | A pénzügyi jólét a valódi gazdagságod mellékhatása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Állítsd helyre a rezgésedet!

„Többé nem pazarolom a szívem a félelemre.” – John O’Donohue   Kérdezz bárkit – a szemünk az, mely látni enged minket. A Course in Miracles (Csodatanfolyam) mást állít. Azt mondja, hogy csupán választás kérdése, mit látok. A vizuális részletek, melyeket a szemem befogad és feldolgoz, a gondolataim és a hitem eredményei. Soha nem álmodozom arról, hogy bemegyek egy ruhaboltba, kiválasztom a legrondább ruhát,…

Posted in Önfejlesztés, Pam Grout | Állítsd helyre a rezgésedet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mese a varázslatok és csodák határáról

„Az örömtől részegültem meg, ma este már nem iszom bort.” – Percy Bysshe Shelley Scrabble-partnerem, Christine Smith szerint ma van a Nemzetközi vásárolj egy papnak egy sört nap, a Fordított nap, a Banánok és a Csodálatos különcök napja. Úgy vélem hát, hogy ez egy remek nap arra, hogy néhány új történetet osszak meg veletek! Hajrá!   „Első körben azt szeretném elmesélni, mi történt tegnap azután,…

Posted in Önfejlesztés, Pam Grout | Mese a varázslatok és csodák határáról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerelmi történet: az univerzum és én

A blogomon általában olyan csodákat osztok meg, amelyeket az olvasóim éltek át. A történetek többsége tehát az olvasóimról szól, most azonban három olyan csodáról fogok írni, amelyek velem történtek. Lehet, hogy te is észrevetted, hogy az elmúlt hetekben nem voltam túlságosan aktív a közösségi oldalaimon. Rejtőzködtem, úgymond behúztam a farkamat. Elmesélem, hogy miért szálltam ki egy időre a játékból: Kaptam egy levelet…

Posted in Önfejlesztés, Pam Grout | Tagged , | Szerelmi történet: az univerzum és én bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nap legfontosabb híre: Csupán egyetlen probléma vár megoldásra a világban

Valószínűleg sokkolni fog, amit most mondok: csupán egyetlen probléma vár megoldásra a világban. A sok-sok rafinált manifesztáció ellenére ez a probléma mindenki számára ugyanaz. Ez pedig nem más, mint a felfogással kapcsolatos probléma. Ez az EGYETLEN, amely gyógyításra szorul. Ha a test gyógyulásáért imádkozunk (vagy anyagi gondjaink, párkapcsolati problémáink vagy bármilyen olyan „probléma” megoldásáért, amiről azt hisszük, hogy létezik), azzal csak azt…

Posted in A csodák tanítása, Önfejlesztés, Pam Grout | A nap legfontosabb híre: Csupán egyetlen probléma vár megoldásra a világban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva