Rachel Brathen

A svéd születésű, jelenleg Arubán élő Rachel Brathen, a The New York Times bestsellerírója, motivációs előadó és nemzetközi jógaoktató. Stockholmi tanulmányainak befejeztével Costa Ricába utazott, ahol felfedezte a jóga örömeit, amely végül mindennapjai szerves részévé vált. Miután tudását egyre jobban elmélyítette, a jógaoktatás felé kezdett kacsintgatni. Éveken át tanulta a jóga fortélyait, miközben a spiritualitás felé is nyitni kezdett.

2010 elején költözött a csodálatos karibi szigetre, Arubára, ahol főállású jógaoktatóként kezdett el dolgozni. Dinamikus Vinyasa Flow-órákat tart, amelyben remekül ötvöződik a ráhangolódás, az összpontosítás, megtalálhatók benne különböző gerinc- és légzőgyakorlatok, alappózok egyszersmind pedig kreatív gyakorlatok is. A közösségi oldalakon közel kétmillió követője van, ezeken a csatornákon nap mint nap megosztja velünk élete, utazásai és a követőivel való találkozások pillanatait.

Rachel nemrégiben adta ki első könyvét, amely most már a világ összes pontján kapható és a Jógacsaj címet viseli. Az elsők között volt, aki – szakítva a hagyományokkal – a jógát a szőnyegről paddleboardra (azaz állószörfre) helyezte át. A világot járva elvonulásokon, fesztiválokon és különféle eseményeken mutatja be, hogy hogyan is kell paddleboardon jógázni. Az állószörfös közösség vezetőjeként maga is számos elvonulást, mesterkurzust és workshopot tart.

Tekintsd meg Rachel további felvételeit itt: Jógacsaj videók.

Évente nagyjából 8-10 elvonulást szervez, havonta tart órákat és workshopokat, így nekünk is számos lehetőségünk van csatlakozni hozzá. Rachelben buzog a tettvágy, hogy minél több embert megismertessen a jógával és annak áldásos hatásaival – akár a biztonságos szárazföldön, akár vízen.

Napi inspirációit megtalálhatjuk az Instagramon (@yoga_girl), amely immáron közel kétmilliós táborával a világ legnagyobb jógaközösségévé nőtte ki magát.

Rachel Brathen könyve:

Jógacsaj

Joga_csaj
Olvass bele a könyvbe

Rachel Brathen Jógacsaj című könyve nemcsak egy modern nő életébe enged betekintést, hanem tapasztalatai és tanácsai által a jóga nyugati életmódjának lenyűgöző világába is. Formáld és mozgasd meg magad testestől-lelkestől, hogy átjárjon az élet pezsgése!

A szerző missziójának érzi, hogy a világ minden tájára, minél több emberhez eljuttassa inspiráló üzeneteit, életszeretetét. A látványos, színes képekkel megtűzdelt és tanulságokkal átszőtt történeteken kívül azonban a jóga gyakorlati megismerése is kiemelt szerephez jut minden fejezetben. Gyönyörű képes illusztrációk és leírások segítik, hogy mindezt a mindennapi életben is alkalmazhassuk. A szerző megosztja az olvasóval fantasztikus életformájának – melynek fittségét köszönheti – és boldogságának titkát, élményeinek felelevenítésével, élvezetes jógagyakorlatokkal és egészséges receptekkel megfűszerezve.

Hogyan fordulhat akkorát a világ egy nővel, hogy önpusztító élete darabjaira fel tud építeni egy egészséges, ám mégis bohém, vidám életformát? Hogyan változtathatsz gondolataid erejével életeden? Merülj el Rachel Brathen motiváló világában, és olyan nem mindennapi és lelkesítő történetekről, gondolatokról és gyakorlatokról olvashatsz, melyek segítségével a te életed is napsütéssel telik majd meg!

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’rachel-brathen’]