Rák (június 22 – július 22) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Ez a Rákok esetében azt jelenti, hogy a 6. házukon fog áthaladni a Szaturnusz 2 és fél éven át. A Szaturnusz a 6. házban a nehézségek, betegségek és  ellenségek feletti győzelem asztrológiai állása.

Ugyanakkor a 6. ház elég sok kellemetlenséggel is kapcsolódik, betegségekkel, nehézségekkel, irigyekkel és ellenségekkel is. A 6. ház pozitív oldala a gyógyítás és a mások segítése és szolgálata.

2017-ben a Rákoknak nagyon komoly esély adódik a nehéz viszonyok rendezésére. Sőt, nemcsak a feszült kapcsolatok feloldása lehet a céljuk, de a korábbi neheztelők segítése és fejlesztése is. Hiszen ameddig nem tudunk megbocsátani másoknak, addig ugyanannyira rabjai vagyunk a feszültségeknek, még akkor is, ha azok már évek óta nincsenek jelen a mindennapjainkban.

Ugyanakkor ebben az évben vigyázni kell az emésztésünkre és az ízületeinkre, valamint a csontszerkezetünkre. Sőt, törekedjünk arra, hogy asztrológiailag a 6. házzal kapcsolatos személyekkel minél kevesebbet súrlódjunk. Ők a szomszédaink, beosztottaink és albérlőink.

Szeptember 9-én, másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ez a Rákoknál azt jelenti, hogy igenis többet kell foglalkoznunk a saját személyiségünkkel. Háttérbe kell helyeznünk azokat a határozókat, amelyek esetleg a munkánkon vagy a felelősségeinken keresztül definiálják személyiségünket. Nem a munkánk vagyunk, nem a pozíciónk, hanem mi, mi vagyunk. Rá kell éreznünk, hogy mi az, ami minket épít, fejleszt és elégedetté tesz.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán egy év után, szeptember 12-én, magyarországi idő szerint hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe, ami a Rákoknál a szív és lélek elégedettségével kapcsolatos területet is felerősíti. Tehát az év első két harmadában összpontosítsunk feszült helyzeteink megoldására, majd az utolsó 4 hónapban próbáljunk magunkkal foglalkozni, és a lelki nyugalmunkon dolgozni.

Mindamellett, ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelmerleg nevvelskorpio nevvelnyilas nevvelbak nevvelvizonto nevvelhalak nevvel