Richard Webster

Richard Webster

Richard Webster Új-Zélandon született és nőtt fel. Kilenc éves kora óta foglalkozik a szellemvilággal, a szemmel nem látható, nem fizikai világgal.

Tinédzserként kezdett hipnózissal foglalkozni, majd hamar színpadi hipnotizőr lett. Tanulmányai után könyvkiadásban kezdett dolgozni, majd könyvesbolt tulajdonos lett. A reinkarnáció iránti érdeklődéséből adódóan lett az előző életek szakértője.

Richard első könyve 1972-ben jelent meg, s így gyermekkori álmát váltotta valóra. Mára már több mint száz könyv szerzője. Számos kiadott könyve alapján workshopokat, előadásokat tart.

Amulettek és talizmánok

Amulettek_talizmanok_150

Ebből a gyakorlati kalauzból minden fontosat megtudhatunk arról, hogyan készítsük el vagy válasszuk ki saját talizmánjainkat, amulettjeinket, kabaláinkat, és miként használjuk ezeket életkörülményeink javításához.

A letűnt korok népei sok olyan dologban hittek, amely szinte elfogadhatatlan a mai, felvilágosult ember számára. Azt vallották például, hogy bizonyos tárgyak földöntúli erővel és energiával rendelkeznek, ezért segítségükre lehetnek legkülönbözőbb törekvéseikben, és minden elképzelhető veszélytől megvédik őket. Ezek a tárgyak – amulettek, talizmánok és kabalák – jelentős szerepet játszottak őseink életében.

A mai kor embere azonban többségében megveti, és nem hajlandó használni ezeket a tárgyakat. Vagy mégis? Az amulettek, talizmánok és kabalák valójában ugyanolyan fontos szerepet töltenek be, mint több száz vagy akár több ezer évvel ezelőtt – azzal a különbséggel, hogy jelentőségüket ma már nem ismerjük fel azonnal.