Ronald Hulnick és Mary Hulnick

Dr. Ron Hulnick és Dr. Mary Hulnick a Spirituális Pszichológia fejlődő területének világhírű úttörői és oktatói.

A Santa Monica-i Egyetem (USM) alapítóiként és igazgatóiként kidolgozták és támogatják a Spirituális Pszichológia egész életet megváltoztató gyakorlati mesterképzését.

A Spirituális Pszichológiát az emberi tudatfejlődés művészetének és tudományának tanulmányozásaként és gyakorlásaként határozzák meg. A USM, amelyet a Spirituális Pszichológia tanulmányozásának és gyakorlásának világközpontjaként ismernek el, a lélekközpontú oktatás összefüggésrendszerében ajánl programokat. Ez a filozófia elismeri a spirituális valóságot, és abból az alaptételből indul ki, hogy nem lélekkel rendelkező emberi lények vagyunk, hanem lelkek, akik emberi tapasztalásokat élnek meg. Az oktatási folyamat célja a minden emberi lényben eredendően meglévő szépség, bölcsesség és együttérzés felszínre hozatala.

Mindketten Kaliforniában bejegyzett okleveles házasság- és családterapeuták; Mary emellett klinikai pszichológusi képzettséggel is rendelkezik. Ők a producerei a Freedom to Choose (A választás szabadsága) című díjnyertes dokumentumfilmnek, amelyben mindketten fel is tűnnek, és amely a USM-nek a kaliforniai Chowchillában lévő Valley Állami Női Börtönben végzett immár hétéves szolgálatát mutatja be.
Harminckét éve boldog házasok, és szeretett macskájukkal, Sweetstuff-fal élnek Los Angeles-i otthonukban.

Weboldalaik: www.universityofsantamonica.edu és www.LoyaltyToYourSoul.com

Lelkedhez hűen

Lelkedhezhuen150Tudd meg, hogyan juthatsz el arra a szent helyre, amely mindenkiben ott rejlik, ahol többé nem kell érzelmi kínokat átélned, ahol mélységes békesség és szeretet honol.

A Lelkedhez hűen című könyv alapjaiban rengeti meg a bevett pszichológiai gondolkodást azáltal, hogy megmutatja, miként használhatjuk mindennapi tapasztalatainkat a spirituális fejlődés létrafokaiként. A könyvet mindenki örömmel forgathatja, aki meg akarja találni a hidat a fizikai létezésből a spirituális valóságba, és át akar kelni rajta.
Ez az út nem arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő munkát, magunkhoz vonzzuk a lelki társunkat, mesés fizetést kapjunk vagy a szív vágyai szerint éljünk – sokkal inkább annak a mély belső éhségnek a csillapításról, amely arra ösztönöz, hogy válaszokat keressünk az élet nagy kérdéseire: Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hogyan élhetnék értelmesebben, és hogyan tehetném jobbá a világomat? Bár sokan leírták már ezt a belső állapotot, Ron és Mary Hulnick azt is megmutatja, hogyan juthatsz el oda… és segít, hogy hamarabb odaérj. Az általuk bemutatott technika erőt ad ahhoz, hogy a téged érő kihívásokat vagy negatív tapasztalatokat a Lélek közvetlen élményeivé változtasd.