Ruediger Schache

Ruediger Schache tudatkutató, író, újságíró, szemináriumvezető, tanácsadó és előadó.

Közgazdasági és pszichológiai tanulmányai után sok évig Németország egyik legsikeresebb ipari vállalatának volt az igazgatója. Ma újságíróként és íróként tevékenykedik.

Egy sor drámai élmény következtében teljesen elfordult korábbi életvitelétől, és néhány évnyi amerikai tartózkodása után négy kontinenst járt be. Beutazta az Egyesült Államokat, Mexikót és Ázsiát, és két évet egy brazil gyógyintézetben töltött.

Ez idő alatt életét teljes mértékben az emberi lét összefüggéseinek és okainak megismerésének szentelte, és különböző kultúrákat és azok valóságról alkotott képét tanulmányozta. Egyik különleges tehetsége abban rejlik, hogy hiteles ugyanakkor elképesztően izgalmas módon képes hidat alkotni a jelenkor tudománya, a spirituális valóság és a hétköznapi élet között.

Ruediger Schache társával, Nicole Dianaval él és dolgozik együtt Németországban, München közelében, ahol egy képzési és kutató központot tartanak fenn.

Ruediger Schache könyvei

Igen!

Igen_B1_150Igen vagy nem? Továbbmenni vagy problémát gyártani? Boldogság vagy boldogtalanság? Találd meg önmagadban az elutasítást, és minden meg fog változni!

Mindenkiben működik valami, ami eldönti, hogy boldognak vagy boldogtalannak érezzük-e magunkat, illetve hogy szeretetet vagy elutasítást tapasztalunk-e magunkban. Ez a láthatatlan döntéshozó úgy működik, mint egy belső kapcsoló, amely minden helyzetben és mindenkivel kapcsolatban dönt „igen” vagy „nem” között. Míg minden belső „nem” elutasítást és boldogtalanságot szül, addig minden „igen” boldogsághoz és szeretethez vezet. Ha tudatosak vagyunk, ez a belső kapcsoló nem válthat többé észrevétlenül, automatikusan „nemre”. Nem tarthatja életben a régi mintákat, és nem teremthet bennünk több rejtett elutasítást – ahol pedig nincs több elutasítás, ott boldogtalanság sem keletkezik, hiszen át kell adnia a teret az elfogadásnak és a szeretetnek. Az emberekre, a helyzetekre, a helyszínekre és a saját magunkra mondott tudatos „igen” jelenti az utat egy olyan új, belső állapot felé, amelyre az élet is válaszol majd. A boldogság csak arra vár, hogy a megfelelő pillanatban kimondjuk a szót: „Igen!”

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Szívtanácsadó

Szivtanacsado_150Ha felismerte, hogy kapcsolatai nem véletlenül alakulnak úgy, ahogyan alakulnak, hanem meghatározott erők és mechanizmusok befolyásolják őket, felmerülhet önben a kérdés: Hogyan tudnám úgy megváltoztatni ezeket az erőket, hogy megtapasztalhassam a valódi szerelmet, az élet értelmét és a boldogságot?

Ruediger Schache hét felismerésen keresztül vezeti el Önt ezekhez a rejtett erőkhöz. A felismerések világossággal töltik meg az életét, és segítik, hogy elengedje a régi és nem szeretett dolgokat, hogy meghallja szíve vallomását, s így megteremtse életében az igaz szeretet lehetőségét.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel