Sarah Ban Breathnach

SarahBanBReathnachÚjságíró, író. Eddig tíz könyv szerzője.

Az Egyszerű Bőség című könyve eddig hatvan utánnyomást élt meg, és több mint két egymást követő éven át szerepelt a New York Times bestsellerlistájának az elején, egy éven át pedig az élén. Az Egyszerű Bőséget a USA Today szerint a ’90-es években a tíz legjobban értékesített könyv egyikeként nevezték meg az Egyesült Államokban.

Sarah Ban Breathnach a Simple Abundance Charitable Fund (SACF; Egyszerű Bőség Jótékonysági Alapítvány) megalapítója, amely nonprofit csoportként közvetít a jótékonysági ügyek és a nagyközönség azon tagjai között, akik elkötelezetten vallják, hogy a jótétemények és a jó élet megélése lelki társak. A The American Benefactor azt írta, hogy: „Míg manapság nem szükségszerű, hogy a nyilvánosságnak szánt énedet összehangold a magánéleteddel, mégis igen frissítően hat, amikor valaki, mint például Sarah Ban Breathnach, megteszi…” 1995 óta a SACF több mint száz nonprofit szervezet jövőjét támogatta azáltal, hogy egymillió dollárt meghaladó pénzadományt osztott szét. A Simple Abundance Charitable Fund Sarah előadásaiból, jogdíjaiból, valamint termékértékesítési bevételeiből tartja fenn magát.

Sarah Angliában él, vidéki otthonában.

Egyszerű bőség

Egyszeru_boseg_218pxNem kell sokáig keresgélni vagy messzire menni ahhoz, hogy meglássuk, a mai nők mennyire ki vannak éhezve a napi inspirációra, bár weboldalak, tévéműsorok és önjelölt életmód-tanácsadók százai állnak a rendelkezésükre, hogy gyors és kész megoldásokat kínáljanak öltözködési, lakberendezési, kapcsolatkezelési, gyermeknevelési, pénzkezelési, testsúlycsökkentési és életmód-felülvizsgálati kérdéseikre. Ám nem fülsiketítő, buzdító beszédekre, hanem szelíd biztatásra van szükség. Jól adagolt józan észre, együtt érző emlékeztetőkre és vigaszt nyújtó megerősítésekre – s épp ez az, amit az Egyszerű Bőség nyújt.

A könyv az év minden egyes napjára egy, azaz összesen 366 meditatív esszét tartalmaz, megmutatva, hogyan fejezheted ki mindennapi életed segítségével valódi, igaz énedet… miközben a legízletesebb zöldségeket szüreteled a kertből, szent helyet készítesz a meditáláshoz, úgy rendezed be az otthonod, hogy az hitelesen fejezze ki személyiségedet, és varázslatos légkört teremtesz minden ünnep alkalmával. El kell hinned, hogy saját boldogságod és jó közérzeted nem felesleges belső igény és vágy, hanem alapvető spirituális követelmény, amelyért érdemes dolgozni, mert elérhető.