Shannon Kaiser

Shannon Kaiser motivációs előadó a Kalandok a léleknek, a Find Your Happy című bestseller írója, a Chicken Soup for the Soul hatszoros szerzője és nemzetközi life coach, aki évekkel ezelőtt maga mögött hagyta sikeres reklámszakmai karrierjét, hogy a szívét követve író legyen.

Egyedülálló és kalandos útja az önsegítés világában arra bátorítja az embereket, hogy vállaljanak kockázatot, és táruljanak fel az ismeretlen előtt, így nyitott szívvel és merészen élhetnek.

Honlapját, a playwiththeworld.com-ot az Institute for the Psychology of Eating a száz legjobb önsegítő blog és a hetvenöt legjobb önmegvalósító honlap közé jelölte.

Kalandok a léleknek 

kalandok_a_leleknek_B1_218px
Olvass bele!

21 lépés, hogy megteremtsd az életet, amire mindig is vágytál

Érezted valaha úgy, hogy valami akadályoz a boldogulásban? Néha ez az akadály akár te magad is lehetsz… Shannon Kaiser olyan kalandra hív, melybe ha belevágsz, felfedezheted lelked rejtett zugait. Olyan megvalósításokra tehetsz szert, amitől elégedetté, szenvedélyessé és örömtelivé válik életed.

Ez az útikalauz rávilágít a boldogságunkat gátló szokásainkra, és feltárja az érzelmi fejlődés huszonegy forradalmian új útját, amely hozzásegít minket, hogy félelem nélkül fogadhassuk el legbensőbb vágyainkat. A változáshoz néha az is elegendő, ha egy kicsit más szemszögből nézzük a dolgokat. Shannon Kaiser saját átalakulásának tapasztalataiból alkotta meg nem mindennapi kalandokra invitáló programját.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel


[ic_add_posts category=’shannon-kaiser’]