Solara

Napjaink egyik igaz látnoka, Solara nagy tiszteletben tartják bátorsága és elkötelezettsége miatt. Elősegítette a 11:11 dimenziókapu megnyitását 1992-ben, amelyen világszerte több mint 144 000 ember vett részt. Az Ismeretlen rettenthetetlen felfedezőként írja le magát, aki olyan helyekre jutott el, ahova csak kevesen merészkedtek: a Láthatatlan fel nem fedezett birodalmaiba.

Solara nem tartja magát gurunak, és nem is rendelkezik “követőkkel”, hanem segítőnek tartja magát, aki olyan csatornákat, kapukat tár fel bennünk, hogy valóban megtapasztalhassuk a Hatalmas Igazságot és az Igazak Valódi Életét élhessük.

Belépési pont

belepesi_pont_150px

Manapság sok szó esik a felemelkedésről és a dimenzióváltásról. Úgy tűnik, egyre gyakoribb a planetáris aktiválás, és mintha havonta nyílna egy-egy újabb csillagkapu. Bővelkedünk elméletekben, amelyek az ufók beavatkozásától kezdve a fizikai testünkből való kiszabadulásig terjednek.

De hova juttat bennünket a közelgő felemelkedés? Talán egy nagy űrhajóra vagy egy másik dimenzióba? Úgy tűnik, mindenki rendelkezik a válasz egy részével, ez a temérdek információ mégsem áramlik eléggé együtt ahhoz, hogy egy egységes egészt alkosson. A Belépési pont rendet teremt ebben a káoszban.

Egy Új Világ várja, hogy megszülessen. Ezt fizikai testünkben kell megtapasztalnunk, ezen a bolygón. Egy Új Világ várja, hogy mi adjunk neki életet. Az energia egy olyan rezgéstartományában található, amelyet Láthatatlannak nevezünk. Ha fel akarjuk fedezni új jövőnket, ha sugárzóan erő- és szeretetteljes életet akarunk élni, meg kell tanulnunk megismerni a Láthatatlant. Ez a kézikönyv útlevélként szolgál, és belépést biztosít egy új területre, amelyet még nem ismerünk…