Sonia Ricotti

Sonia RicottiSonia Ricotti nagyon fontosnak tartja, hogy segítsen másoknak, és jobbá tegye az emberek életét.

Az elmúlt évek során számos humanitárius akcióban vett részt a világ minden táján, ami gyökeresen megváltoztatta az ő életét is. Elsüllyeszthetetlen című könyvében a szerző nem kis vállalkozásra adta a fejét. Arra tanít meg bennünket, hogyan erősödhetünk meg lelkileg annyira, hogy könnyedén megbirkózzunk az élet bármely szörnyű eseményével és sokkal könnyebben visszanyerjük lelki nyugalmunkat és megerősödve kerüljünk ki ezekből a helyzetekből.

Ahogy a régi mondás is tartja: „Ami nem pusztít el, az erősít.”

Elsüllyeszthetetlen

Elsullyeszthetetlen_150pxPénzügyi krízis, válás, a munkahely vagy egy szeretett személy elvesztése, egészségügyi probléma – élete során mindenkinek szembe kell néznie ilyen vagy ezekhez hasonló fájdalmas, az ember egész lényét megrázó eseményekkel. Amikor beüt a mennykő, minden energiádat elveszítheted, és súlyos depresszióba zuhanhatsz. A kezedben tartott könyv megmutatja, hogyan juthatsz túl ezeken a nehéz helyzeteken, hogy aztán magasabbra törj, mint azt valaha is lehetségesnek tartottad.

Az Elsüllyeszthetetlen nem csupán inspiráló olvasmány, de egyszerű és érthető, lépésről lépésre követhető eszközöket, stratégiákat, illetve gyakorlatokat is tartalmaz.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel