Fedezd fel életed célját

3d sziv erejeA szív több mint puszta szerv, amely vért pumpál a testben: a szív kétségtelenül kimeríthetetlen és az elménél sokkal gazdagabb forrása az intuíciónak, a szándéknak, a hálának, a megbocsátásnak, a rugalmasságnak és természetesen a szeretetnek. Ezeket megismerve megdöbbentő mértékben átalakul a pénzről, az egészségről és a kapcsolatokról alkotott felfogásunk, és olyan rejtett tehetségeket és erősségeket fedezhetünk fel, amelyekkel a lehető legjobb életet teremthetjük meg.
Ebben a gyönyörű lelki útmutatóban a világ tizennyolc legnagyobb spirituális gondolkodója, írója és tudósa lesz kísérőnk, és megmutatják nekünk, hogyan fedezhetjük fel és teljesíthetjük ki a bennünk rejlő lehetőségeket.

 

#Maya Angelou  #Deepak Chopra  #Paulo Coelho  #Eckhart Tolle  #Isabel Allende #Marci Shimoff #Marianne Williamson #Gary Zukav  #Neale Donald Walsch  #Michael Beckwith  #Ruediger Schache #Linda Francis  #Joe Dispenza  #John Gray  #Jane Goodall  #Howard Martin  #Rollin McCraty #Dean Schrock

 

Itt az ideje, hogy felfedezd a benned rejlő erőt és megtaláld valódi életcélod! Ennek a könyvnek az olvasása fordulópont lesz az életedben!

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele