Tara Stiles

“Az egészséghez csak egyetlen út vezet, a TE utad!”

Tara Stiles, akit a The New York Times „rebellis jógásnak” hív, a megalapítója és tulajdonosa a Stralának, annak a mozgásrendszernek, amely a szabadságot tűzi zászlajára, és amelyet széles körben a jóga és a meditáció szerény, teljes körű és nyílt megközelítéséről ismernek.

Tara a tervezője és az arca a Reebok jógaéletstílus-vonalának, és a szerzője a Gyógyító jóga és az Élj egészségesen a saját szabályaid szerint című sikerkönyveknek. Számos DVD-n közreműködött Jane Fondával, Deepak Choprával, Tia Mowryval, Brooklyn Deckerrel és az Elle magazinnal. Segíti a Bill Clinton kezdeményezésére létrehozott Szövetség az Egészségesebb Generációért nevű szervezet tevékenységét 21 ezernél is több, a programban részt vevő iskolában.
Jane Fonda „a fitness új arcának” nevezte Tarát, a Vanity Fair magazin pedig „az eddigi legkirályabb jógaoktatónak” titulálta.

Kövesd Tarát a tarastiles.com honlapon.

 

Tara Stiles könyvei

Élj egészségesen a saját szabályaid szerint

elj_egeszsegesen_B1_218px
Olvass bele!

Egyre több probléma adódik az egészségünkkel és a súlyunkkal, hiába a kalóriaszámláló stratégiák és az éheztető, szénhidrátmentes diéták melletti edzések, amelyek életünkben átvették az irányítást. Sajnálatos módon külső „szakemberekre” bízzuk magunkat azt gondolván, hogy aki a legtöbbet ígéri, és akinek a termékeit megvesszük, az orvosolni is fogja panaszainkat. Egészen mostanáig!
Élj egészségesen a saját szabályaid szerint! című könyvében Tara Stiles bemutatja nekünk az egészségünk terén legjobban informált szakembert: saját magunkat.

Miután Tara megismertet bennünket saját inspiráló irányelveivel, tippeket, technikákat és gyakorlatokat ad, képekkel illusztrált jógagyakorlatokat ismertet, egyszerű légzési és meditációs gyakorlatokat mutat, továbbá 50 könnyű, finom, növényi alapú ételreceptet oszt meg az olvasóval. Kezünkbe ad egy 7 napos kezdő programot és egy 30 napos programot, amelyekkel elindíthatjuk egészséges, boldog, sugárzó átalakulásunkat.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

 

Gyógyító jóga

gyogyito_joga_B1_218px
Olvass bele!

Egyszerű gyakorlatok több mint 50 gyakori betegségre és a fájdalommentes élethez

Tara Stiles a világszerte elismert és népszerű jógaoktató á-tól z-ig összegyűjtötte azokat a jógapózokat, amikkel legyőzheted a testedben felbukkanó különböző problémákat, és egyúttal javíthatsz is a közérzeteden. A szerző fiatalos és könnyed stílusban közelíti meg a jógát, több mint 50 olyan gyakori panaszt vesz górcső alá, mint például az ízületi gyulladás, a narancsbőr, a petyhüdt combok, a migrén és a depresszió. A könyvben bemutatott egyszerű gyakorlatsorozatok a kezdő és haladó jógázók számára is hasznosak.

A Jóga a mindennapokra című DVD ennek a népszerű mozgásformának egy újszerű, szabadabb megközelítését mutatja be az alapoktól, melynek gyakorlásával fejlődhet testtudatunk, elsajátíthatjuk, hogyan csendesíthetjük le elménket és fókuszálhatunk testünkre, mely által felszabadultabbak, kreatívabbak és egészségesebbek lehetünk!


[ic_add_posts category=’tara-stiles’]