Ted Andrews

Ted Andrews

Ted Andrews (1952. július  – 2009. október) amerikai tisztánlátó, sámán, író.

Munkássága során misztikus, okkult tanokkal foglalkozott, tisztánlátóként az aura, a szimbólumok, a szellemi útmutatás, az állati segítők tematikája foglalkoztatta. Számos könyve jelent meg ezekben a témákban.

“Amikor az utolsó rózsa kinyílik a fejtetőnkön, megértjük, hogy egyetlen feladatunk van: valóra váltani álmainkat. Ha akarjuk, meglátjuk a jövő ígéretét, de energiáinkat erre kell összpontosítani. Ez a rózsa életünk beteljesedésének virága.” 

Aura

AURA_Ezo_mindenkinek_B1_218px

Ezotéria mindenkinek sorozat

Mindenkinek van aurája. Sokféleképpen meghatározták már, de az aura lényegében az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz.

Mindenki látta vagy tapasztalta már mások energiaterét. A legtöbb ember azonban vagy figyelmen kívül hagyja, vagy valami egészen másnak tulajdonítja a jelenséget.

A könyv segítségével megtanuljuk, hogyan lássuk az aurát, és mit jelentenek benne az egyes színek. Derítsük ki, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek miként hatnak a miénkre. Tanuljuk meg felismerni energiatereink határait és erősségét, hogy kellő időben tudjuk kiegyensúlyozni és megtisztítani őket. Ismerjük meg hogyan védjük és tisztítsuk meg auránkat, az életerőnk működési terét.

Az élet finomabb energiaterei iránti érzékenység sokféleképpen fejleszthető. Ha megtanuljuk látni az aurát, az nemcsak régi korlátainkat dönti le, de látásmódunk is kiszélesedik. Hidat verünk a fizikai és a metafizikai szintek között. Ha megtanuljuk látni és érezni az élet finomabb kiterjedéseit, másfajta áldásban is részesülünk. Kibontakozik és megnövekszik intuíciós képességünk, visszatér gyermeki életörömünk és képesek leszünk újra rácsodálkozni az életre.

Minden nap új kaland lesz egy véget nem érő úton!

Jós-eszközök

Az ősi kristálygömbjóslás és a modern jóseszközök

Ez a kötet kiemeli a jóslás gyakorlatát az okkult és a természetfeletti világából, és természetes tudásként mutatja be, amely mindannyiunk veleszületett képessége.

Ismerteti a különböző kristályokból készült gömbök tulajdonságait és a jóslási technikákat, valamint a kristályedények gyógyító erejéről is részletesen szól:
– Megkönnyíti a koronacsakra megtisztítását és a harmadik szem megnyitását.
– Használni lehet az agyféltekék kiegyensúlyozására, auratisztításra, szent spirális energia gerjesztésére, a tudatállapot megváltoztatására.
– Alkalmazható víz, kövek és kristályok tisztítására, asztrális és sámánutazáshoz, aromaterápia elősegítéséhez, virágokból és kövekből készült gyógyhatású elixírek készítéséhez stb.

A könyvben ismertetett eljárások gyakorlásával javul intuitív érzékelésünk, és újra felélednek, határozottabbá válnak ösztönös megérzéseink. Segítségükkel megerősíthetjük kapcsolatainkat, biztosíthatjuk lelki békénket, és elsajátíthatjuk a jóslás tudományát.