Vimala Rodgers

Vimala Rodgers pedagógus, kézírás- és ábécé-szakértő.

Vimala Rodgers tudományos kutatással és vizsgálódással töltött életének gazdag tapasztalataiból merítve dolgozta ki úttörő jellegű módszerét, mely az egészséges íráskép kialakításával fejleszti a jellemet, és alakítja át a személyiséget.

A Stanford Egyetem pszichológia szakán végzett csúcsteljesítmény-tanácsadóként, és jelenleg egyéneknek és csoportoknak segít átalakítani emberi kapcsolataikat, világukat és jövőképüket. Népszerű motivációs szónokként Rodgers több száz előadást tartott már Amerika-szerte.

” Hozd felszínre magadban az adottságaidat, szellemi alkotóerődet és képességeidet – vagyis mindama kincseket, melyek életed korai szakaszától rejtve szunnyadnak bensődben.”

Grafoterápia

Grafoterapia_Ezo_mindenkinek_B1_218px

Ezotéria mindenkinek sorozat

Vimala Rodgers forradalmi könyve olyan általa kidolgozott módszert mutat be, amelyben kézírásunk megváltoztatásával tudatosan átalakíthatjuk bizonyos személyiségjegyeinket.

Ezzel olyan viselkedésformákat honosíthatunk meg életünkben, melyek révén jobbá tehetjük kapcsolatainkat, megemelhetjük teljesítményünket, vagyis egyszerűen a legjobbat hozhatjuk ki magunkból.

Ha átalakítjuk bizonyos betűink írásmódját, előidézhetjük a kívánt változásokat életünkben:

• Változtasd meg T betűdet, és állhatatosan ki fogsz tartani a fogyókúrád mellett!
• Írd másként G betűdet, és végre megkapod a jól megérdemelt előléptetést!
• Módosíts S betűd írásmódján, hogy lecsökkentsd a stressz-szintedet, és képessé válj kézben tartani ügyeidet!

Vimala Rodgers Grafoterápia című könyve félreérthetetlenül tudatosítja benned: álmaid valóra váltásához mindössze annyit kell tenned, hogy kezedbe veszed a tollat, és átírod a saját jövődet.

Grafoterápia

Kézírásunk sokkal több az egymás mögé rakott szavak puszta soránál, mellyel valamit közölni akarunk: térképet ad az élethez való hozzáállásunkhoz, segít megtalálnunk a helyes utat lelkünk rég elfeledett, rejtett zugaiba, és vázlatos képet nyújt tudatalattink tartalmáról. Írásképünk világosan jelzi, hogyan érzünk önmagunk iránt. Hű mércéje önbizalmunknak, önbecsülésünknek, és annak, hogy mennyire merünk támaszkodni saját magunkra; árulkodik félelmeinkről és egyedülálló képességeinkről. Énképünk az…

Posted in Ezotéria, Vimala Rodgers | Grafoterápia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva