Vízöntő (január 21 – február 19) – VIP

Január 26-án, magyarországi idő szerint 16 óra 20 perckor, a Szaturnusz 2 és fél év után átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és fél évre valamelyest előállítja a Szaturnusz/Jupiter elképesztő hatásait, hiszen a Nyilas jegy a Jupiter fennhatósága alá tartozik. Nem mellesleg a két csillag, amit a Három Király követett egészen Krisztus születési helyéig, a Jupiter és Szaturnusz együttállása volt.

A védikus írások azt taglalják, hogy habár a Jupiter és a Szaturnusz nincsenek jóban egymással, mégis a két bolygó hatása valamelyest kiegyensúlyozza egymást. A Jupiter szobatudósi hozzáállását a Szaturnusz praktikusabbá teszi, míg a Szaturnusz nyersebb és hidegebb stílusát a Jupiter kicsit elsimítja.

Spirituális törekvésekhez egy fenomenális 2 és fél évnek nézünk elébe, de a Nyilas materiális területein – mint pl. a jog és a jogállamiság, a vallásos gyakorlatok és a vallásos intézmények, valamint a pénzügyi tevékenységekkel kapcsolatos körök – érezhető lesz majd a visszaesés.

Ez a Vízöntők esetében azt jelenti, hogy a 11. házukon fog áthaladni a Szaturnusz 2 és fél éven át. A 11. ház az ambícióink, a pénzkeresetünk és a barátainkkal kapcsolatos terület az asztrológiában.

2017-ben a Vízöntő jegyűeknek komoly esély adatik a Szaturnusz higgadt, nyugodt és aszketikus tulajdonságait hozzárendelni a világi életükhöz.

Persze vigyáznunk kell, hogy ne essünk túlzásokba, hogy a Szaturnusz a 11. házban ne fordítson hátat világi életünk bizonyos részeinek. Inkább próbáljunk arra összpontosítani, hogy a Szaturnusz – ami a kemény munka és a hosszú távú erőkifejtés bolygója – jóvoltából tervezzünk egy kicsit a jövőnkbe nézve. Mert a rövid távú megtérülésre játszani most teljesen haszontalan. Ne lepődjünk meg, ha kudarcok érnek minket a gyors siker hajszolása közben. Tegyünk meg olyan dolgokat, amelyek hosszú távú kifutásra hivatottak.

Ez szerencsére az év utolsó harmadában valamelyest könnyebb is lesz, mert a Felkelő Holdcsomópont, a Rahu a természetes zodiákus 6. házán fog áthaladni, ami a munka és az életfeladat területe is. Így ebben a szakaszban már könnyebb lesz a jelenben alkotni, és a megtérülést is élvezni. Sőt, még mások megsegítésére is lehet energiánk.

Szeptember 9-én, másfél év után, hajnali 1 óra 26 perckor a Ketu átlép a Bakba, a Rahu pedig a Rák jegyébe. Ez a Vízöntőknél azt fogja jelenteni, hogy a Ketu révén képesek lehetnek régi sérelmek elengedésére, valamint a Rahu végett arra az erőfeszítésre is, hogy másokat is megsegítsenek.

nonap_kupon_web_960x362-hirlevelbe

Aztán egy év után, magyarországi idő szerint szeptember 12-én, hajnal 1 óra 10 perckor a Jupiter átlép a Szűz jegyből a Mérlegbe, ami abban fogja a Vízöntőket inspirálni, hogy meg is találják a lelki töltődést abban, hogy másokat inspirálnak, segítenek és gondoznak.

Mindamellett, ha figyelembe vesszük azt, hogy a 2017-es év számmisztikailag 1-es év (2+0+1+7=10, 1+0=1), ez a szakasz nagyon jó új dolgokba kezdéshez is, és újrakezdésre is. De nem muszáj valami nagyon újat vagy egyedit elkezdenünk, visszatérhetünk egy olyan korábbi állapotunkhoz vagy gyakorlatsorhoz, amikor még éreztük a lelki egyensúlyunkat.

Lásd ezért volt sokkal több haláleset is tavaly, 2016-ban, ami egy 9-es év (2+0+1+6=9), a befejezések éve.

www.bhaktikutir.hu

További csillagjegyek előrejelzései:

szuz nevvelmerleg nevvelskorpio nevvelnyilas nevvelbak nevvel
halak nevvel